web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De meest sinistere medische experimenten in naam van de wetenschap

45e374d6c985582486b5d4d474aa3a5c AnGel-WinGs.nl

De vriend van Mikhail Lomonosov , natuurkundige Georg Richmann , stierf tijdens een wetenschappelijk experiment met bolbliksem ; de Zweedse apotheker Karl Scheele vergiftigde zichzelf dodelijk door de chemische verbindingen die hij ontdekte te ruiken en te proeven; Nobelprijswinnaar in fysiologie of geneeskunde Ilya Mechnikov injecteerde zichzelf met tyfusbacteriën, maar overleefde het gelukkig. Het zal gaan over de meest gruwelijke experimenten in naam van de wetenschap, waarbij de slachtoffers geen getrainde wetenschappers waren, maar ongelukkige patiënten.

Auschwitz

48d71270fac37569bace5473a7326fb6 AnGel-WinGs.nl

Engel des Doods uit Auschwitz
Door het Neurenberg Tribunaal gebrandmerkt als oorlogsmisdadiger, Duitse arts en antropoloog, ontsnapte SS’er Josef Mengele aan de executie, hoewel hij onmenselijke experimenten uitvoerde op gevangenen van het concentratiekamp Auschwitz (in de Duitse geschiedschrijving – Auschwitz). Een beschrijving van zijn daden kan alleen een pathologisch abnormale gek interesseren. De “Doctor Death” was zelf een fanaticus en een sadist, en zijn naam werd een begrip voor zulke moordenaars in witte jassen.

Detachement 731
microben
5f88b835d8eb1f8695ef1cf9ce847584 AnGel-WinGs.nl
Een andere klootzak die vanwege het Amerikaanse beleid niet werd gestraft voor oorlogsmisdaden was een luitenant-generaal van het keizerlijke Japanse leger, een microbioloog genaamd Shiro Ishii . Van 1932 tot juni 1942 voerde hij het bevel over “detachement 731” (nanasan’ichi butai), dat zich bezighield met wrede experimenten, onder meer met Sovjet-krijgsgevangenen.

Lees ook eens:  Afrika's eerste deelname aan een COVID-19-vaccinproef...

Samen met een aantal onvoltooide samoerai bereidde hij bacteriologische oorlogvoering voor tegen de USSR, China en Mongolië. In sommige opzichten overtroffen deze eilandbewoners hun Europese tegenhangers. De namen van duizenden schurken – leden van dit detachement – werden pas in 2018 door de Japanse regering vrijgegeven, toen de meesten van hen al waren overleden of al hun laatste adem uitblies.

Vergeleken met de Duitse nazi’s en Japanse nationalisten waren hun Europese voorgangers slechts kinderen die “niet weten wat ze doen” (Lukas 23:34).

95f12b7f24b03cb048592af184264297 AnGel-WinGs.nl

Gynaecoloog, bezuinigen op de levenden

De vader van de moderne gynaecologie en de maker van het eerste kankerziekenhuis in de Verenigde Staten, de Amerikaanse chirurg James Marion Sims voerde operaties uit aan de vesico-vaginale fistel tussen de blaas en de vagina, die verscheen na een traumatische bevalling. Een tiental jonge zwarte vrouwen die door een arts werden onderzocht, leden aan urine-incontinentie en werden door hun familieleden weggestuurd.

Sims kreeg de schuld van het gebrek aan anesthesie, dat even later verscheen, evenals de overtuiging van de dokter dat de operatie “niet zo pijnlijk is om een ​​dergelijke aanval te rechtvaardigen”.

Toen er een burgeroorlog uitbrak in zijn thuisland, zeilde Sims naar Europa. Hij verwierf wereldwijde bekendheid nadat hij de Franse keizerin Eugenie , de vrouw van Napoleon III , had ingezet . De protestgolf van huidige Afro-Amerikanen leidde tot de ontmanteling van het monument voor Sims, als arts die de spot dreef met zwarte slaven.

Lees ook eens:  Prachtig weer tijdens gifwolk in de lucht in NL!

De erfgenamen van de fanatici
VS, gevangenis

23d537e876d7b95ff352759308f62d1f AnGel-WinGs.nl

De beruchte Amerikaanse sociaal psycholoog Philip Zimbardo en een paar van zijn collega’s werden in 1971 bekend als de organisatoren van een experiment aan de Stanford University (The Stanford Prison Experiment), dat later als een “klassieker” werd erkend. Deze psychologische studie was bedoeld om de reactie op de vrijheidsbeperking in de gevangenis en psychologische druk bloot te leggen van een groep mensen die zich hadden verzameld in naam van een doel of idee.

De groep jongeren was voorwaardelijk verdeeld in “bewakers” en “gevangenen”. Als gevolg hiervan raakten de “bewakers” zo gewend aan de rol dat ze de “veroordeelden” emotioneel gingen onderdrukken en fysiek beledigen, waardoor het experiment veel eerder dan gepland moest worden onderbroken.

De Franse filosoof Michel Foucault , die de “Geschiedenis van de waanzin in het klassieke tijdperk” bestudeerde, merkte terecht het significante verschil op tussen de christelijke tijdperken en de huidige goddeloze eeuwen:

“Dezelfde manier waarop zonde ooit werd opgeroepen, waanvoorstellingen werden verdreven en de gek keerde terug naar de stralende waarheid van de wereld, nu straffen ze alleen een persoon.”

Читайте больше на https://nasledie.pravda.ru/1687235-eksperiment_medicina/

Gestoorden aan de macht zijn levensgevaarlijk…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥