web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Vergeet nooit: dezelfde politici die nu om “vrijheid” roepen, zijn degenen die de jouwe maanden hebben ontnomen

gf9b2c0c850cf5a83630899bc85537f01d9112cb0462599a4406bca1d3b5203a89e6a80cd4ea451c2f1543442204bc624 640 covid AnGel-WinGs.nl

Voor het geval je het nog niet gemerkt hebt, wordt er een regel getekend in het zand: of je staat achter Oekraïne en herhaalt onvoorwaardelijk het establishment-verhaal – of je bent een agent van het Kremlin. De oorlogspropaganda is voelbaar en zoiets hebben we sinds de onmiddellijke nasleep van 9/11 niet meer gezien. Terwijl de media en uw leiders van u eisen dat u “een kant kiest”, is het belangrijk om te onthouden dat het heel goed mogelijk is om weerstand te bieden aan de Russische invasie in Oekraïne en ook aan de mensen die hebben geholpen om het op gang te brengen.

Het lijdt geen twijfel dat het NAVO-beleid van de afgelopen 8 jaar Vladimir Poetin in een hoek heeft gedreven, waardoor een directe bedreiging voor de nationale veiligheid van Rusland is ontstaan. En, zoals Chris Hedges opmerkt: “Rusland heeft het volste recht om zich bedreigd, verraden en boos te voelen.”

Hij voegt er echter aan toe: “Maar begrijpen is niet goedkeuren. De invasie van Oekraïne, volgens de wetten van na Neurenberg, is een criminele agressieoorlog.”

Het is ook belangrijk erop te wijzen dat degenen die nu achter Oekraïne staan, grotendeels verantwoordelijk zijn voor het moeras dat zich momenteel in de regio ontvouwt. Terwijl we luisteren naar politieke stemmen die praten over het opkomen voor “vrijheid en democratie” in Oekraïne, klinken hun woorden hol voor degenen die hebben opgelet.

Om te beginnen is Oekraïne geen democratie, aangezien democratieën niet drie tv-stations uitschakelen omdat ze kritiek hebben op de president. Democratieën ontvoeren en kooien hun politieke oppositie niet, die toevallig tweede werd in het verkiezingsproces. En democratieën bombarderen geen onschuldige burgers in hun eigen land omdat ze niet loyaal zijn aan de partij.
Het Oekraïense volk verlangt ongetwijfeld naar vrijheid en democratie, maar hun leiders hebben duidelijk gemaakt dat dit niet hun eindspel is.
Bovendien zijn degenen die hier in het Westen beweren voor vrijheid en democratie te staan, ook niet wie ze beweren te zijn. Nog maar een paar weken geleden voerden ze ongelooflijke tirannie uit tegen hun eigen volk.
“Tegenwoordig, terwijl president Poetin op illegale en ongerechtvaardigde wijze het grondgebied van Oekraïne probeert in te nemen, blijft Canada geïnspireerd door Oekraïne en zijn mensen, die sterk, veerkrachtig en vastberaden blijven terwijl ze de soevereiniteit van hun land verdedigen”, zei de Canadese premier Justin Trudeau in een verklaring. verklaring over Oekraïne vorige week. “In deze donkere uren is de boodschap van Canada aan de bevolking van Oekraïne deze: je bent niet de enige.

We staan ​​naast je. Onze steun voor Oekraïne, voor democratie en voor mensenrechten blijft onwrikbaar.”

Precies hoe hij dit met een strak gezicht zei, is een raadsel, aangezien Trudeau de afgelopen twee jaar vrij snel door de gelederen van de tirannen van de geschiedenis is gestegen.
Slechts enkele weken voordat hij beweerde dat hij voor vrijheid en mensenrechten staat, begon Trudeau de bankrekeningen te bevriezen van demonstranten die tegen tirannieke mandaten waren. Burgers werden geslagen en gearresteerd omdat ze vreedzaam protesteerden voor de hoofdstad. Ze gingen niet alleen achter de demonstranten aan, maar de regering ging ook achter de bankrekeningen aan van degenen die geldelijke steun gaven in de vorm van donaties.
Voor het uitoefenen van hun vrijheid van meningsuiting werden Canadezen vervolgd en tot financiële ondergang gedreven door de regering die beweert de Oekraïne te steunen. Dit werd allemaal uitgevoerd zonder een eerlijk proces en zonder enige democratische inbreng – waardoor de verklaring dat Trudeau “staat voor democratie” volledig ongeldig werd.

Toen de Amerikaanse politieke klasse – die ook beweert “voor democratie in Oekraïne te staan” – toekeek hoe de Canadese regering individuen financieel begon te vervolgen vanwege hun vrijheid van meningsuiting, bleven ze niet alleen zwijgen, maar faciliteerden ze het ook. Dit was een van de meest tirannieke bewegingen in de recente westerse geschiedenis en in plaats van ertegen in te gaan, steunde het establishment het juist.
Een peiling van de Trafalger Group for Convention of the States heeft onlangs zelfs uitgewezen dat een supermeerderheid van de Democraten, 65%, de autoritaire zet van Trudeau om mensen te arresteren en hun spaargeld in beslag te nemen – voor het uitoefenen van hun vrijheid van meningsuiting – een goede zaak vond. ding.

In een soortgelijke toespraak, zoals die van Trudeau hierboven, sprak Biden net zo goed uit zijn mond als hij beweerde

“Amerika komt op tegen pestkoppen. Wij komen op voor vrijheid. Dit is wie wij zijn.”

Nogmaals, deze woorden klinken hol, gezien het feit dat hij slechts enkele maanden voordat hij dit zei, de vrijheid van mensen aan het afnemen was – hen dwong een vaccin te nemen of financiële ondergang tegemoet te zien.

In plaats van de gevestigde orde op te roepen voor deze ongrondwettelijke en illegale mandaten, kozen ABC, CBS, NBC, WaPo, AP, MSNBC en CNN ervoor om de eenzijdige beslissing om Amerikanen te dwingen tegen hun wil een medische procedure te ondergaan, te steunen en verdedigden ze krachtig – beweren dat degenen die zich ertegen verzetten het probleem waren.
Het is geen verrassing dat dit dezelfde media waren die ons naar een conflict met Rusland over Oekraïne hebben gestuurd – alleen heeft hun desinformatie deze keer, in plaats van domme leugens over paardenpasta, potentieel catastrofale gevolgen.
We kunnen niet zulke korte herinneringen hebben. Dezelfde mensen die twee jaar tegen ons hebben gelogen over covid, manipuleren ons opnieuw in een verwoestend conflict met Rusland omdat ze enorme winsten uit oorlog kunnen halen.
Zoals Chris Hedges ons zo nauwkeurig herinnert:

Alleen de autocraten en politici die dromen van imperium en wereldwijde hegemonie, van de goddelijke macht die gepaard gaat met het hanteren van legers, gevechtsvliegtuigen en vloten, samen met de kooplieden van de dood, wiens zaken landen met wapens overspoelen, profiteren van oorlog. De uitbreiding van de NAVO naar Oost-Europa heeft Lockheed Martin, Raytheon, General Dynamics, Boeing, Northrop Grumman, Analytic Services, Huntington Ingalls, Humana, BAE Systems en L3Harris miljarden winst opgeleverd. Het aanwakkeren van het conflict in Oekraïne zal hen miljarden meer opleveren.

We mogen ons niet door de propagandisten laten leiden naar een ander Afghanistan of Irak. We kunnen het ons gewoon niet veroorloven, en deze keer is de vijand een veel grotere bedreiging dan een opstand in grotten.

https://nworeport.me/2022/03/04/never-forget-the-same-politicians-calling-for-freedom-now-are-the-ones-who-took-yours-away-months-ago/

Het zijn dezelfde schoften die meewerkten aan onze gevangenis 2 jaar lang!
Ineens is alles over?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥