web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Nederland zit er diep in,…

https://jdreport.com/vs-en-eu-houden-rekening-beperkte-kernoorlog-europa/

Beperkte kernoorlog in Europa…?

Gewoon een stel mensen die macht verkregen…hoe, weet je eigenlijk nooit…gaan nu bepalen dat een kernoorlogje ach…wel moet kunnen.


20 vernieuwde B61-12 bommen naar Nederland

 

De VS wil in totaal 180 B61-12 thermonucleaire bommen in Europa opslaan, waarvan 20 in Nederland, 20 in België, 20 in Duitsland, 50 in Turkije, en 70 in Italië. Gezien de sterk verslechterde verhoudingen tussen het Westen en Turkije is het niet uitgesloten dat de 50 voor Turkije bedoelde kernbommen elders worden ondergebracht.

National Defense Magazine: VS en EU houden rekening met beperkte kernoorlog in Europa

Amerikaanse senatoren willen dat Trump nieuwe raketten ontwikkelt, en op termijn het INF verdrag met Rusland opzegt – 20 vernieuwde B61 bommen naar Nederland

Een F-15 gooide vandaag in Nevada een gemoderniseerde B61-12 bom af.

De Verenigde Staten hebben vandaag een succesvolle test uitgevoerd met een vernieuwde B61-12 zwaartekracht kernbom, alhoewel het projectiel niet met een ‘live’ kernkop was bewapend. Volgens de hoofdredacteur van het National Defense Magazine, onderdeel van de National Defensie Industrial Association, wijst de tweede test binnen korte tijd erop dat de modernisering van de B61 kernbom –die ook in Nederland ligt opgeslagen- in versneld tempo wordt uitgevoerd, en dat ‘Washington en Brussel rekening houden met het scenario van een beperkte kernoorlog in Europa.’ Wie denkt er nu nog steeds dat de door de Westerse elite geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland, met wederom slagveld Europa, niets meer dan een complottheorie’ is?

Dat vooral de Amerikanen op oorlog uit zijn, bleek twee maanden geleden opnieuw, toen Amerikaanse senatoren, inclusief Tom Cotton, lid van het Comité Bewapende Strijdkrachten, er bij president Trump op aandrongen om snel nieuwe raketten te ontwikkelen, die ‘een eerste stap moeten zijn naar het overboord gooien van het INF verdrag.’

Het Kremlin noemde dit streven ‘belachelijk’, en zij dat het eenzijdig opzeggen van het INF verdrag zowel de VS als Europa zullen beschadigen. Ook spraken de Russen er hun zorgen over uit dat de B61 wordt gemoderniseerd, omdat hierdoor een nog onstabielere situatie dreigt te ontstaan waarbij het gebruik van deze kernbommen steeds waarschijnlijker wordt, met alle gevolgen van dien. Dit moderniseringsprogramma ging overigens al van start tijdens de regering Obama.

20 vernieuwde B61-12 bommen naar Nederland

De eerste vernieuwde B61-12 moet in 2020 in gebruik worden genomen, en gaat alle vier bestaande verouderde versies vervangen. De kernbom kan dan veel nauwkeurig naar een doelwit worden gestuurd, en bevat een nucleaire lading wier vernietigingskracht kan worden bijgesteld om bijvoorbeeld zoveel mogelijk bijkomende schade en radioactieve fall-out te voorkomen. Het behoeft geen uitleg dat de drempel om kernwapens te gebruiken hierdoor fors wordt verlaagd.

De VS wil in totaal 180 B61-12 thermonucleaire bommen in Europa opslaan, waarvan 20 in Nederland, 20 in België, 20 in Duitsland, 50 in Turkije, en 70 in Italië. Gezien de sterk verslechterde verhoudingen tussen het Westen en Turkije is het niet uitgesloten dat de 50 voor Turkije bedoelde kernbommen elders worden ondergebracht.

Xander


Vertel mij nu niet dat deze mensen niet knettergek zijn en geen benul hebben wat deze wapens aanrichten.
Geen normaal denkend en voelend mens wil dit.

Nou, daar heb je dan jaren voor gestudeerd, je huis, je auto en ineens:  dag…alles in 1 seconde pleiten…dag familie, dag geliefden want… er waren mensen die dachten dat ze God waren en voor God mochten spelen!
Als er goede buitenaardsen bestaan, hoop ik toch dat dit voorkomen gaat worden.
Waar zijn die idioten mee bezig… kernwapens gebruiken?
Kernwapens zorgden voor vrede in de wereld immers…en nu?
Er is duidelijk iets mis met de mensheid..dat zij hier mee bezig zijn.
Duivels en satanisch gevaarlijk zijn mensen die hiermee dreigen.

De duivel in de wereld is de US, en Europa is waarschijnlijk onder druk gezet en moet wel meewerken aan hun plannen…

Maar misschien zijn de schokkende beelden eens goed om naar te kijken…dit is het gevolg van een atoombom…

https://youtu.be/ebenWAmjcCY

 

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥