web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Great Water Reset: de UN & WEF komen nu voor je water!

Great Water Reset: de UN & WEF komen nu voor je water! “Duurzame ontwikkeling” water dicteert – Streef ernaar om “internationaal overeengekomen watergerelateerde doelen te bereiken”

De Verenigde Naties zijn van plan water dat wordt gebruikt om in te baden te beschermen; water dat wordt gebruikt voor ontwikkelingen; water dat de thuisbasis is van het zeeleven; water dat wordt gebruikt voor transport. Dus de opkomende controles zullen zich waarschijnlijk richten op de grenzen van het waterverbruik in woningen en dure verhogingen om toegang te krijgen tot dat water; op verboden op gebruik in de landbouw en dure verhogingen voor boeren; op strikte controles op de soorten en aantallen schepen die de zeeën en rivieren en kanalen kunnen bevaren, en dure verhogingen voor deze vorm van transport. … net als bij koolstofcompensaties, zullen de VN-watertsaren handelsactiviteiten eisen om de vermeende vervuiling van de waterwegen te compenseren.

Tot zover jetskiën. Tot zover het vissen in het weekend met het gezin. Het zal te duur zijn – en gereguleerd.
“Crises met natuurlijke hulpbronnen, ook voor water en voedsel, behoren tot de top 10 van grootste risico’s waarmee de mensheid in het komende decennium wordt geconfronteerd”, schreef het World Economic Forum. … “[A] s opwarming van de aarde blijft doorwerken, gewoon weer behoort tot het verleden, wat onze watercrisis verergert”, schreef het World Economic Forum.

Lees ook eens:  Trudeau breidt nu het MAID-programma uit, mensen met drugsverslavingen en psychische aandoeningen mogen nu zelfmoord plegen

Terugblik: ineenstorting van energie-, voedsel- en transportsystemen leidt tot oproepen tot nationalisatie van industrieën door de overheid – Echo’s van de jaren dertig dringen aan op hervormingen in de stijl van Great Reset
****

De Verenigde Naties houden hun eerste in vijf decennia conferentie over water in New York, een bijeenkomst waarvan sommigen zeggen dat het een “Parijs moment” zou kunnen zijn. verdrag, voor het klimaat. Dit betekent dat de Verenigde Naties komen om de controle over de waterbronnen van de wereld te krijgen.
Een Parijs-achtige mondiale overeenkomst over water? Maak plaats voor de regelgevende nachtmerries.
Deze conferentie, georganiseerd door de regeringen van Nederland en Tadzjikistan, is de meest recente zoektocht van de VN om haar 17 duurzame ontwikkelingsdoelen te bereiken, een lijst die, indien gerealiseerd, volledig bereikt en uitgevoerd, een selecte groep elitaire bureaucraten de totale controle zou geven over alle menselijke activiteiten, van door de lucht vliegen tot het bepalen van de loonschalen van bedrijven tot het bevissen van de zeeën en het bevaren van de oceanen en het bouwen van huizen en bedrijven.

Geen armoede.
Nul honger.

Een goede gezondheid – zowel fysiek als mentaal – voor iedereen.
Geslachtsgelijkheid.
En nu schoon water en sanitaire voorzieningen.
Dat zijn de eerste duurzame ontwikkelingsdoelen, een project van het VN-departement voor Economische en Sociale Zaken.
En hoewel ze opmerkelijk klinken, zit de duivel in de details. Het is één ding voor bijvoorbeeld christenen om hulp te bieden aan de hongerigen, de vermoeiden, de armen via tienden en liefdadigheidswerk. Het is één ding voor bijvoorbeeld een non-profitorganisatie met een liefdadigheidsmissie om de behoeftigen te voorzien van de broodnodige behoeften. Het is één ding voor Joe Q. Belastingbetaler om in zijn eigen zak te grijpen en wat geld aan te bieden voor een arme ziel die duidelijk in nood verkeert.

Lees ook eens:  Trump Has Total Control Over The Fed, It Is Now Complete

“[D] e conferentie heeft tot doel het bewustzijn van de wereldwijde watercrisis te vergroten en te beslissen over actie om internationaal overeengekomen watergerelateerde doelen te bereiken”, schreef het World Economic Forum in een recent bericht.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥