web analytics
11:11 Dubbele getallen

Waarom heeft de Biden-administratie zojuist 13 miljoen doses Monkeypox-vaccins gekocht?

Waarom heeft de Biden-administratie zojuist 13 miljoen doses Monkeypox-vaccins gekocht? Datum: 20 mei 2022 

 

De prikken werken ook om pokken te bestrijden, een ziekte waar Bill Gates voor waarschuwde dat ze door bioterroristen zouden kunnen worden vrijgegeven . 13 miljoen doses van een vaccin dat beschermt tegen zowel apenpokken als pokken. Na een uitbraak van apenpokken in het VK, was een geval dat naar verluidt in Massachusetts werd gevonden, de eerste bekende persoon die besmet was in de Verenigde Staten. Het bedrijf dat het vaccin produceert, Bavarian Nordic, heeft een contract van $ 299 miljoen ontvangen van de Amerikaanse overheid.

Harrison Smith verbrak de aankoop in de donderdageditie van ‘The American Journal’.
Jynneos-vaccins genaamd, de eerste doses zullen naar verwachting volgend jaar worden geproduceerd en in 2024 en 2025 zullen er meer worden geproduceerd.
Interessant is dat de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach tijdens de G7-conferentie van donderdag in Berlijn aankondigde dat er binnenkort een nieuwe oefening zal plaatsvinden ter voorbereiding op een hypothetische “pokkenpandemie als gevolg van een luipaardbeet”.

NOW – Duitse minister van Volksgezondheid Lauterbach op G7-bijeenkomst: “We zullen een zeer realistische oefening doen waarbij een pokkenpandemie het gevolg is van een luipaardbeet.”

19 mei 2022

Het is ook vreemd dat Bill Gates in november 2021 waarschuwde voor het potentieel van bioterroristen die pokken uitzetten op luchthavens en opriep tot de oprichting van een taskforce van de Wereldgezondheidsorganisatie en zwaar gefinancierd.

In juni keurde de FDA Tembexa (brincidofovir) goed voor de behandeling van pokken.
Volgens de FDA-website: “Hoewel de Wereldgezondheidsorganisatie  pokken, een besmettelijke en soms dodelijke infectieziekte, in 1980 heeft uitgeroeid , bestaat er al lang de bezorgdheid dat het virus dat pokken veroorzaakt, het variola-virus,  als biowapen zou kunnen worden gebruikt. 
Donderdag heeft een bedrijf van Pfizer verzilverd op een medicijn tegen pokken/apenpokken dat werd goedgekeurd door de FDA, zoals gerapporteerd door onderzoeksjournalist Jordan Schachtel.

Lees ook:   Het moet gaan om de patiënt en niet om de winst

n 2019 kondigde een bedrijf genaamd SIGA Technologies een promotieovereenkomst aan voor TPOXX, het middel tegen pokken/apenpokken, met Meridian Medical Technologies. Raad eens wie de eigenaar is van Meridian? Pfizer. Vandaag heeft de FDA het medicijn van SIGA goedgekeurd. Pfizer scoort weer.

biospace.com
SIGA ontvangt goedkeuring van de FDA voor intraveneuze (IV) formulering van TPOXX (tecovirimat) – FDA…
SIGA Technologies, Inc. (SIGA) (NASDAQ: SIGA), een farmaceutisch bedrijf in de commerciële fase dat zich richt op gezondheidsbeveiliging markt, heeft vandaag aangekondigd dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA)…

15:29 · 19 mei 2022

https://nworeport.me/2022/05/20/why-did-the-biden-administration- gewoon-aankoop-13-miljoen-doses-apenpokken-vaccins/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button