web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

HET GEBEURDE! Elon Musk heeft zojuist Spotify gekocht

Het is eindelijk gebeurd! Elon Musk heeft officieel spotify overgenomen voor een gigantisch bedrag. Na de overname van Twitter is Elon Musk van plan om spotify te transformeren en alle soorten censuur te verwijderen. Spotify kwam eerder vorige maand in de schijnwerpers, toen ze op het punt stonden de Joe Rogan-podcast te annuleren. Elon had veel kritiek op de acties van spotify en is daarom eindelijk tussenbeide gekomen om vrijheid van meningsuiting op het platform toe te staan. Bekijk de video voor meer informatie.

Tjah wie is die man eigenlijk…is hij echt wel zo nice als men denkt?
Hij is mega rijk…dat wel…

Jammer dat we geen msn meer hebben… bv…misschien kan hij dat terughalen!?
😉

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥