web analytics
...

International Energy Agency eist wereldwijde lockdowns om klimaatdoelen te behalen

Het International Energy Agency heeft regeringen wereldwijd geëist dat ze het publiek in wezen ‘afsluiten’ het gebruik van olie en het halen van de doelstellingen voor klimaatverandering.
Om bot te zijn, de gewone, hardwerkende man en vrouw worden gehersenspoeld om te geloven dat de planeet op een ramp afstevent, het is hun schuld, en ze moeten hun gedrag veranderen om de wereld te redden. Maar dit kan niet verder van de waarheid zijn.
De mensheid zou zeker vriendelijker kunnen zijn voor de natuur en de andere levende wezens die de aarde bewonen, maar het argument dat de wereld in wezen zal eindigen zoals we die kennen, als we niet in het jaar 2050 of eerder CO2-neutraal zijn, is propaganda.
Het is een instrument dat door de elites wordt gebruikt om de toekomst vorm te geven door middel van angst, net zoals ze hebben gedaan met de vermeende Covid-19-crisis, en zoals ze nu doen met de oorlog in Oekraïne.
Een voorbeeld van deze leugen is dat gewone mannen en vrouwen de reden zijn dat plastic onze zeeën vervuilt.
Zoals je nu zult zijn tegengekomen als je een Mcdonalds hebt bezocht, ben je nu gedwongen om een ​​van de slechtste uitvindingen ooit te gebruiken om onze planeet te sieren – het papieren rietje.
(Maar wel mondkapjes wereldwijd gebruiken en plastic testen… dat kan allemaal wel!?)

Maar plastic rietjes zijn niet het probleem. Het echte probleem is verloren en achtergelaten vistuig, dat dodelijk is voor het leven in zee en het grootste deel van de plasticvervuiling in de oceanen uitmaakt .  De volgende bron van besmetting zijn enorme hoeveelheden plastic afval die door schepen in zee worden gedumpt.
Het echte probleem hier zijn dus de grote bedrijven, niet de gewone man en vrouw. Het zijn niet wij die moeten veranderen, het zijn de grote bedrijven die moeten veranderen.

Maar de gieren hebben hun volgende kans geroken om snel rijk te worden. Maar om dat te doen, willen ze dat je gelooft dat er een probleem is, en dat je ervoor betaalt. Dit is waar het Internationaal Energie Agentschap om de hoek komt kijken.

Het International Energy Agency (IEA) werd in 1974 opgericht na de oliecrisis van 1973. Het IEA was aanvankelijk gericht op het reageren op fysieke verstoringen in de olievoorziening.

In de decennia daarna is zijn rol uitgebreid tot het hele wereldwijde energiesysteem, met traditionele energiebronnen zoals olie, gas en steenkool, maar ook schonere en sneller groeiende bronnen zoals fotovoltaïsche zonne-energie, windenergie en biobrandstoffen.
Toen het regeringsbeleid begin 2020 een wereldwijde gezondheids- en economische crisis veroorzaakte als reactie op de vermeende Covid-19-pandemie, riep het IEA de regeringen op ervoor te zorgen dat hun plannen voor economisch herstel gericht zijn op investeringen in schone energie om de voorwaarden te scheppen voor een duurzame herstel en structurele daling van de koolstofemissies op lange termijn.
Tegenwoordig treedt het IEA op als beleidsadviseur voor zijn lidstaten, waaronder het VK, de VS, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada, evenals grote opkomende economieën.
De huidige uitvoerend directeur van het IEA is Fatih Birol, die eind 2015 aantrad en vier jaar later aan zijn tweede termijn begon.
Hier praat hij met de oprichter van Microsoft, grote investeerder in Big Pharma, en oprichter van ‘Breakthrough Energy’, de ”heer” Bill Gates op de ARPA-E Energy Innovation Summit in mei 2021 –

Lees ook:   Hoeveel pillen en dus rotzooi mensen slikken tegenwoordig


https://youtu.be/T4oNiQM_p_8

Ja, Bill Gates is er weer bij betrokken. Is hij dat niet altijd?

In maart 2022 publiceerde het IEA een rapport met de titel ‘A 10-Point Plan to Cut Oil Use’.
Dit is hoe de organisatie het rapport beschreef –

“In het licht van de opkomende wereldwijde energiecrisis veroorzaakt door de Russische invasie van Oekraïne,  stelt het 10- puntenplan van het IEA  om het gebruik van olie te verminderen 10 maatregelen voor die kunnen worden genomen om de vraag naar olie met onmiddellijke impact te verminderen – en geeft het aanbevelingen voor hoe die maatregelen kunnen worden genomen. helpen de weg vrij te maken om de vraag naar olie op de langere termijn op een duurzamer pad te brengen.”

En hier is een infographic van hun voorgestelde 10-puntenplan – Snelheidslimieten op snelwegen verminderen met ongeveer 6 mijl per uur; meer thuiswerken; straatveranderingen om wandelen en fietsen aan te moedigen; autoloze zondagen in steden en beperkingen op andere dagen; het verlagen van de transittarieven; beleid dat meer carpoolen aanmoedigt; zakelijke vliegreizen te verminderen. Klinkt heel erg als een “klimaat” -versie van Covid-19-lockdowns, nietwaar? Het IEA stelt zelfs het volgende voor:

827508ba29c57f0f058447b7d5849cdc via Angel-Wings

“Het gebruik van wegen voor privéauto’s in grote steden op sommige weekdagen beperken tot auto’s met even kentekenplaten en op andere weekdagen tot auto’s met oneven kentekenplaten”

De echte vraag is natuurlijk of de regeringen de maatregelen zullen aannemen. Maar ze beweren de afgelopen twee jaar “de wetenschap te volgen” (tenminste de gefinancierde door Big Pharma-versie van Science), dus waarom nu stoppen?

In het VK heeft de regering in de wet vastgelegd dat het doel van ‘nul-emissies’ in 2050 moet zijn bereikt, en een rapport gepubliceerd door Oxford University en Imperial College London stelt dat om die doelen te bereiken de volgende acties moeten worden ondernomen:
  • Alle luchthavens moeten tussen 2020 en 2029 sluiten, met uitzondering van de luchthavens Heathrow, Glasgow en Belfast, die alleen open kunnen blijven op voorwaarde dat transfers van en naar de luchthaven per trein gebeuren.
  • Alle resterende luchthavens moeten dan tussen 2030 en 2049 sluiten om te voldoen aan de wettelijke verplichting van nul-emissies tegen 2050, elke burger van het Verenigd Koninkrijk moet gedurende een aanzienlijke periode “stoppen met het gebruik van vliegtuigen”.
  • Het publiek zal moeten stoppen met alles te doen dat emissies veroorzaakt, ongeacht de energiebron. Volgens het rapport zal dit ertoe leiden dat het publiek nooit meer rund- of lamsvlees zal eten.
  • Daartoe zal de nationale consumptie van rund- en lamsvlees tussen 2020 en 2029 met 50% dalen. Daarna wordt tussen 2030 en 2049 rund- en lamsvlees “uit gefaseerd”.
  • Ook de bouw van nieuwe gebouwen moet tegen 2050 worden stopgezet.
Lees ook:   Vluchteling in Zweden steekt medewerker dood

Het rapport werd in november 2019 uitgebracht en is geschreven door ‘UK Fires’, een samenwerking tussen de universiteiten van Cambridge, Oxford, Nottingham, Bath en Imperial College London – het huis van professor Neil Ferguson.

Het rapport, getiteld ‘Absolute Zero’, is een onderzoekssamenwerking waarin de auteurs onthullen wat het VK moet doen om te voldoen aan zijn wettelijke vereiste om tegen 2050 een netto-nuluitstoot te bereiken, en het zorgt voor schrijnende lectuur.
Is het gewoon toeval dat de Britse regering vier maanden na de publicatie van het rapport de Coronavirus Act heeft ingevoerd en een nationale afsluiting heeft ingevoerd die de reisindustrie heeft gedecimeerd? Een snelle lezing van het rapport suggereert zeker dat de echte reden voor lockdowns kan zijn geweest dat de regering kan voldoen aan haar wettelijke verplichting om de uitstoot te verminderen.

Vind je het niet vreemd hoe het draconische Covid-19-beleid ook naar verluidt het klimaat heeft geholpen en nu dezelfde oplossingen worden aangeprezen om de Russische invasie van Oekraïne aan te pakken en absurde klimaatdoelen te halen?

Deze voorgestelde ‘oplossingen’ voor klimaatverandering, Covid-19 en nu de Russische oorlog zijn allemaal precies hetzelfde – hameren op de armen en de middenklasse met meer reisbeperkingen, minder vrijheid en zelfs meer machtsoverdracht aan niet-gekozen regelgevers van de overheid.
Dit gaat niet over jouw gezondheid of de gezondheid van de planeet, het gaat over rijkdom en uiteindelijk controle.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button