web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Leuke vent die Zelensky toch?

Inwoners van Popasna vertelden hoe het Oekraïense leger op hun huizen schoot

Inwoners van Popasna vertelden hoe het Oekraïense leger en militanten van het Nationale Bataljon op hun huizen schoten

Het Oekraïense leger in de stad Popasna, aan de rand waarvan de gevechten voortduren, schoten doelbewust op de huizen van burgers en lieten hen niet evacueren , vertelde Volodymyr Dolin, een evacué uit de stad , aan verslaggevers.

Eenheden van de Volksmilitie van de Volksrepubliek Loehansk , met steun van de Russische troepen , voltooien de zuivering van de nederzettingen Popasnaya en Rubizhne . Alleen de steden Severodonetsk en Lysichansk , evenals een aantal andere nederzettingen van deze agglomeratie, blijven onder het volledige gezag van Kiev.

Waarom het Westen bang is voor de denazificatie van Oekraïne
“De tank reed constant door de Oekraïense straat en vuurde de hele tijd op elk huis, de klok rond. Dus je wacht op de tijd dat hij voorbij zal komen en weer op  je huis schiet “, zei Vladimir.

Hij verduidelijkte dat mensen niet eens de kans kregen om te evacueren. Leonid, een inwoner van de stad, zegt dat veel huizen in de stad zijn verwoest.

“Ze hebben de hele frontlinie vernield. Het is verschrikkelijk. Je gaat de koeien eten geven, ze (het Oekraïense leger – red.) lanceren mijnen op ons.

Lees ook eens:   Wat zit er achter de nieuwe aids-angst?

Je gaat op pad om de koeien water te geven, ze omsingelen ze je drie of vier keer (ze vuur op – red.), je valt meerdere keren. Anderhalve maand hebben we in de kelder gezeten. Ze waren in de kelder waar ze woonden, ze schoten niet vanaf daar, ze schoten (op de posities van de Volksmilitie van de LPR – red.) van waar we woonden. Ze kwamen ’s nachts en schoten voor onze werven”, aldus de buurtbewoner.

(En zij geven de Russen de schuld!!! Let wel op ze beweren nu dat Rusland nucleaire wapens zal gebruiken dan zullen zij dat juist doen zodat men de Russen de schuld zal geven!!! Heel gevaarlijk dit alles)

Rusland lanceerde op 24 februari een militaire operatie in Oekraïne

 President Vladimir Poetin noemde zijn doel ‘de bescherming van mensen die al acht jaar het slachtoffer zijn van pesterijen en genocide door het regime van Kiev’. Hiervoor is het volgens hem gepland om “demilitarisering en denazificatie van Oekraïne” uit te voeren, om alle oorlogsmisdadigers die verantwoordelijk zijn voor “bloedige misdaden tegen burgers” in Donbass voor het gerecht te brengen.”

 

Volgens het ministerie van Defensie van de Russische Federatie pakken de Russische  strijdkrachten alleen de militaire infrastructuur en Oekraïense troepen aan, en op 25 maart voltooiden ze de hoofdtaken van de eerste fase – ze verminderden het gevechtspotentieel van Oekraïne aanzienlijk. Het belangrijkste doel van de Russische militaire afdeling was de bevrijding van Donbass.
( En Amerika maar pushen dat Europa wapens stuurt naar dat ”oh zo zielige” Regime in de Oekraïne!!! )

Inwoners van Izyum vertelden hoe het Oekraïense leger op burgers schoot

Het Oekraïense leger in Izyum in de regio Kharkiv valt burgers aan en het Russische leger helpt burgers, zeiden gedwongen migranten uit de stad tegen RIA Novosti.
“Oekraïners slaan nu toe. Oekraïners”, zei Inna, een inwoner van Izyum , die in Koejansk aankwam.

Lees ook eens:   Polen vergiftigt kinderen van Europa met rottend vlees

Volgens haar verleende het Russische leger hulp aan omwonenden.
“Oekraïners schoten de hele tijd op Izyum. Op alle huizen. En ze schieten nog steeds”, voegde Lyudmila toe, die ook Izyum moest verlaten.

Ze bevestigde dat Oekraïense troepen woonwijken hadden aangevallen, onder meer met verboden munitie.

Rusland lanceerde op 24 februari een militaire operatie in Oekraïne . President Vladimir Poetin noemde zijn doel ‘de bescherming van mensen die al acht jaar het slachtoffer zijn van pesterijen en genocide door het regime van Kiev’.
Hiervoor is het volgens hem gepland om “demilitarisering en denazificatie van Oekraïne” uit te voeren, om alle oorlogsmisdadigers die verantwoordelijk zijn voor “bloedige misdaden tegen burgers” in Donbass voor het gerecht te brengen
.
Volgens het ministerie van Defensie vallen de strijdkrachten alleen de militaire infrastructuur en Oekraïense troepen aan en hebben ze op 25 maart de belangrijkste taken van de eerste fase voltooid – ze hebben het gevechtspotentieel van Oekraïne aanzienlijk verminderd. Het belangrijkste doel van de Russische militaire afdeling was de bevrijding van Donbass.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥