web analytics
11:11

Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerken

1c8aa58e0594a361e33f781a8cce73c8 AnGel-WinGs.nl

Verzetsstrijders in Frankrijk hebben de oorlog verklaard aan de infrastructuur van de Vierde Industriële Revolutie. Een steeds groter wordende verzetsbeweging heeft het alom gehate 5G-netwerk gesaboteerd, bericht World-signals.com.

Relaisantennes worden in brand gestoken, glasvezelkabels doorgesneden, masten losgeschroefd. ’s Nachts verbranden mensen constructiemachines, vallen masten aan met betonscharen of vernielen elektrische apparatuur met mokers.”

Sinds het begin van de Covidrepressie zijn bij ten minste 140 aanvallen ook voertuigen van telecommunicatiebedrijven in brand gestoken, waarvan de kosten voor de sector in de tientallen miljoenen euro’s lopen.

MapSays bericht: “Dit is een beweging die ondergronds oprukt, buiten de schijnwerpers, een diepe opstand die zich over Frankrijk verspreidt”.

Pascaline, een verzetsstrijdster die door Reporterre werd geïnterviewd, zegt dat ze tot actie is gedwongen door een gevoel van urgentie: “We leven in een periode van tweesprong. Als we nu niets doen, heeft deze industrie definitief voet aan de grond gekregen.”

 

Zoals het verslag opmerkt, komt de sabotagebeweging neer op “een weigering om te leven in een hyperverbonden maatschappij” en “volmondig verzet tegen de digitalisering van de wereld”.

Een andere verzetstrijdster, Margot, zegt dat er een webachtige gevangenis van kabels en masten wordt gebouwd.

“Er wordt ons verteld over alle geneugten van een digitale samenleving die in werkelijkheid alleen maar leidt tot nog meer uitbuiting, bewaking en milieurampen.”

De telecommunicatiesector is natuurlijk gealarmeerd door de grootste golf van sabotage in Frankrijk sinds de massale strijd tegen genetisch gemodificeerde gewassen 20 jaar geleden.

Orange baas Stéphane Richard heeft zelfs gesproken over de noodzaak om “een Afghanistan van mobiele telefoonnetwerken te voorkomen, waar we mast voor mast, gemeenschap na gemeenschap, zullen moeten bestrijden om te proberen 5G te installeren”.

Lees ook:   Vallend kabinet! Ipv sneeuw

De verzetsstrijders wijzen erop dat de zendmasten de zenuwcentra zijn van de economische stroom van het nieuwe technokapitalisme. Websites van verzetsstrijders hebben het afwisselend over “navelstrengen” en “achilleshielen”.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button