web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Waarom vertrouwen we de farmaceutische industrie zo?

medical equipment medicine syringe 7bee50ed5e65577204ce533d0c96481e AnGel-WinGs.nl

Op dit moment wordt de wereld overspoeld door een akelig, onvoorspelbaar virus en moeten we ‘gered’ worden door de farmaceutische industrie, door Pfizer en Moderna. Maar waarom vertrouwen we deze farmaceutische giganten als keer op keer is bewezen dat de farmaceutische industrie immoreel, duivels en gewetenloos is. Waar de aandeelhouders belangrijker zijn, waar alles draait om winst en niet om en voor de klanten/patiënten. Dat vertrouwen is gebaseerd op het voeden van angst, door enorme lobby’s van de farmaceutische industrie, overheden en door het eenzijdige geluid van de media.

Laten we beginnen met Pfizer.

In augustus 2021 hebben Pfizer en Moderna de prijzen verhoogd.

De prijs van een dosis Pfizer-vaccin stijgt van 15,50 naar 19,50 euro.

Het Moderna-vaccin kostte vroeger 19 euro en nu 21,50 euro per dosis.

Dit is op zijn minst “uiterst twijfelachtig”. Er zijn talloze artikelen over geschreven en dit is er een van.

 

Ook zijn er artikelen verschenen over de wurgcontracten , zij het beduidend minder, omdat er veel geminimaliseerd wordt als het om een ​​kritische noot gaat en regelmatig gecensureerd wordt.

 

Een voorbeeld; De Britse regering heeft Pfizer wettelijke vrijwaring verleend om het te beschermen tegen vervolging wegens mogelijke bijwerkingen van zijn nieuwe coronavirusvaccin. Schandalig is het niet? Niet alleen in de UK, ook in Nederland en over de hele wereld. Dat was de voorwaarde waaronder ze de ‘vaccins’ zo snel beschikbaar konden stellen.

Lees ook eens:  Prins Louis is jarig en dommer dan dom...maar er klopt alweer iets niet!

 

Rechtszaken tegen Pfizer

Er zijn talloze rechtszaken aangespannen tegen Pfizer, waaronder de EpiPen , waar een schikking van miljoenen dollars is bereikt.

Een andere rechtszaak draaide om een ​​proces met Trovan. Eind 2009 werd de zaak voor 75 miljoen dollar afgedaan . De voorwaarden bleven vertrouwelijk.

Pfizer gaat akkoord met een recordboete.

 

Het Amerikaanse farmaceutisch bedrijf Pfizer betaalt een recordboete van 2,3 miljard dollar. Het is de grootste boete ooit. Het bedrijf overtrad verschillende marketingregels en verkocht medicijnen, waaronder de niet-toegestane pijnstiller Bextra, die het eigenlijk niet mocht verkopen.

Het betaalde ook massale steekpenningen aan zorgverleners om de vier medicijnen zoveel mogelijk voor te schrijven.

Het eindigt nooit, en om dit artikel niet eindeloos te maken, raad ik je aan om je eigen onderzoek te doen naar de wandaden van een immoreel bedrijf genaamd Pfizer. Normaal gesproken zou geen enkel bedrijf, of particulier, zaken doen met zo’n onbetrouwbaar bedrijf.

Waarom nu?

Eigenlijk zou geen enkele regering zaken moeten doen met zulke gewetenloze farmaceutische giganten.

Pfizer is niet het enige farmaceutische bedrijf dat in diskrediet is gebracht.

Enkele andere voorbeelden van voorbeeldig management.

In 2019 zocht Purdue faillissementsbescherming omdat het te maken kreeg met duizenden rechtszaken. Het bedrijf wordt ervan beschuldigd artsen onder druk te hebben gezet om de verslavende pijnstiller Oxycontin voor te schrijven. Als gevolg hiervan zou het mede verantwoordelijk zijn voor de opioïdencrisis in de VS , die in de afgelopen twee decennia is gekoppeld aan meer dan 500.000 doden.

Lees ook eens:  Vaccinatiebereidheid hoog volgens de Jonge ondertussen sterven er mensen

Een ander duivels en walgelijk voorbeeld is; Martin Shkreli , ‘de meest gehate man in de Verenigde Staten’. Hij en zijn voormalige bedrijf Vyera Pharmaceuticals hebben in één klap een bepaalde hiv-pil verhoogd

van $ 17,50 naar $ 750,

en het bedrijf heeft nu een schikking van $ 40 miljoen bereikt.

De ‘goede’ man zit nu in de gevangenis en voor de rechtbank, nadat hem was gevraagd of hij ergens spijt van had, zei hij deze woorden: “Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik de prijs niet nog hoger heb verhoogd, want ik dien de klant niet, maar de aandeelhouder”.

Dit zijn geen incidenten.

Recentere voorbeelden van bedrijven die recordboetes voor fraude ontvingen, zijn Novartis ($ 423 miljoen), Johnson & Johnson ($ 1,1 miljard), Eli Lilly ($ 1,4 miljard) en Abbott ($ 1,5 miljard).

Het systeem is corrupt en de farmaceutische industrie is georganiseerde misdaad.

De industrie is gericht op het maken van zoveel mogelijk winst, het is veel te machtig en heeft veel slachtoffers, zei Gøtzsche, mede-oprichter van Cochrane Collaboration.

Vriendelijke mensen. We zouden niet zo’n blind vertrouwen moeten hebben in de farmaceutische giganten. Het gaat over onze vrijheden, onze grondrechten, onze democratie, onze kinderen en kleinkinderen, over mensenrechten, over ons leven.

Lees ook eens:  Media begint weer over vluchtelingen

Laat liefde en gezond verstand regeren en laat angst niet regeren.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥