web analytics
11:11 Dubbele getallen

Balsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige klonters

In dit interview ontmoet Dr. Jane Ruby de gecertificeerde begrafenisondernemer/ balsemer Richard Hirschman, die meldt dat hij tijdens het balsemen, steeds meer en vaker slagaders en aders ziet die gevuld zijn met bizarre onnatuurlijke bloedstolselscombinaties met vreemde vezelige materialen die het vasculaire systeem volledig vullen.

Veel van de slachtoffers die Hirschman heeft gebalsemd zijn naar verluidt gestorven aan hartaanvallen en beroertes, wat een veel gerapporteerde bijwerking is van het Covid 19-vaccin. Volgens EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), is het Covid-19 vaccin verantwoordelijk geweest voor meer dan 37.000 sterfgevallen, met meer de 2 miljoen gewonden.

Mijnheer Hirschman meldt dat hij sinds kort, bij het balsemen een vreemde weerstand ondervond als hij probeerde geprikte patiënten te balsemen. De beelden in dit interview zijn angstaanjagend. Hirschman meldt ook dat hij van 50% van zijn gebalsemde gevallen met dit soort verstoppingen in het afgelopen jaar is gestegen naar bijna 80% en onthult deze nooit eerder vertoonde beelden en bevindingen in de Dr. Jane Ruby Show.

Als onderdeel van het balsemproces, worden de aderen van de overledene eerst ontdaan van al het bloed. In het midden van 2021, zegt Hirschman, dat hij deze “onnatuurlijke bloedstolsel combinaties met vreemde vezelachtige materialen” begon te ontdekken, die het vaatstelsel volledig vulden en alle slagaders en aders van de overledene volledig hadden verstopt.

“Ik weet niet hoe iemand kan leven met zoiets in zich,” zegt hij. De doodsoorzaak voor de meesten was een hartaanval en een beroerte, maar hij zegt dat artsen die deze beoordelingen maken niet kunnen zien wat hij ziet en dat hij in meer dan 20 jaar praktijkervaring nog nooit zoiets heeft gezien.

Canadees bedrijf verbiedt COVID-19 gevaccineerden hun pand te betreden

Dit zijn geen simpele bloedklonters. Ze zijn samengesteld met lange, draderige, witte, elastische structuren, die hij onder water kan afspoelen.

Lees ook:   Hoe India ruwe olie van Rusland verandert in de brandstof van het westen

Deze gevallen begonnen ongeveer 6 maanden na de uitrol van het vaccin, wat voor hem logisch is, omdat “ik me niet kan voorstellen dat zoiets van de ene dag op de andere gebeurt.”

In de loop van de tijd is hij van 50% van zijn gebalsemde gevallen met dit soort verstoppingen gestegen tot bijna 80% en veel collega’s vertellen hem dat ze hetzelfde zien. “Ik maak me grote zorgen over de toekomst,” zegt hij.

“Mijn angst is dit: Als dit wordt veroorzaakt door het vaccin, wat mijn gevoel zegt dat het zo is – ik kan het niet bewijzen – maar als dit wordt veroorzaakt door het vaccin, stel je dan eens voor hoeveel mensen er in de toekomst zullen sterven. Want mensen kunnen niet leven met dit soort stoffen die in hun bloedvaten rondzweven en het is verbazingwekkend hoeveel mensen er de laatste tijd sterven aan hartaanvallen en beroertes.”

“Als een van deze kleine vezelachtige weefsels in de hersenen terechtkomt, krijgen ze een beroerte. Als het in je hart terechtkomt, leidt het tot een hartaanval… Ik wil niet de brenger van slecht nieuws zijn, maar tegelijkertijd moeten mensen dit weten. Als het het vaccin is dat dit veroorzaakt, moeten we het stoppen. Wat het ook is, als we weten wat het is, kunnen we het misschien oplossen om mensenlevens te redden.”

Bron
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button