web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Britse regering zegt dat gevaccineerden 286% vaker sterven dan niet-gevaccineerde

De laatste gegevens van de Britse regering laten een verontrustende trend zien onder de “volledig gevaccineerde”, die heel duidelijk in een aanzienlijk hoger tempo sterven dan de niet-gevaccineerden.

Volgens de cijfers zijn er nu 286 procent meer sterfgevallen onder mensen die gestoken zijn voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) in vergelijking met mensen die hun immuunsysteem en DNA met rust hebben gelaten.

Meer dan een miljoen mensen hebben tot nu toe ernstige verwondingen opgelopen of zijn overleden door de schoten. En dit is een conservatieve schatting op basis van officiële overheidsgegevens, waarvan bekend is dat ze te weinig worden gerapporteerd.

Ben Armstrong, presentator van The Ben Armstrong Show , gaat dieper in op het onderwerp in de volgende video van Brighteon :

Armstrong legt uit dat de gevaccineerde mensen die het beste doen wat betreft gezondheidsresultaten, degenen zijn die slechts één injectie hebben genomen en zijn gestopt. De slechtste mensen zijn degenen die er twee of meer nemen.

Het lijkt erop dat hoe meer injecties een persoon krijgt, hoe meer risico hij loopt om te overlijden.

“Het zijn de mensen die twee of drie keer zijn ingeënt die sterven aan Covid-19”, stelt Armstrong.

De vaccins zijn wat mensen doodt, niet covid

Armstrong gelooft blijkbaar dat deze mensen sterven aan Covid-19 en niet aan het vaccin, maar feit is dat covid nooit is geïsoleerd of zelfs maar is bewezen te bestaan .

Sommige mensen zijn sinds het begin ziek geworden van iets (ernstige seizoensgriep?) maar we hebben echt een stijging van het aantal doden gezien sinds de injecties op grote schaal werden toegediend onder Operatie Warp Speed.

Lees ook:   Jongen 17 overlijdt door hartaanval

 

 

Sinds die tijd zijn ziekenhuizen naar verluidt overvol met zieke, volledig gevaccineerde mensen die intensieve zorgen moeten ondergaan voor hun vaccinverwondingen. Velen van hen gaan uiteindelijk dood.

Velen geloven dat de zogenaamde “covid-sterfgevallen” onder de volledig gevaccineerde slechts vaccinsterfgevallen zijn . Het virus zit onder meer in de injectieflacons en wordt geïnjecteerd bij mensen die later ziek worden of overlijden.

Armstrong noemt ook het recente rapport van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsgigant OneAmerica over hoe het aantal overlijdensgevallen in de branche met 40 procent is gestegen.

“Het komt door de vaccins, het moet duidelijk zijn”, stelt Armstrong. “Omdat het werkelijke aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-19 in deze periode is gedaald. 

“Dat zijn mensen die sterven aan hartaandoeningen of iets anders, willekeurige dingen, duidelijk veroorzaakt door het vaccin.”

Verschillende commentatoren van The New American wezen er verder op dat het labelen van deze sterfgevallen bij volledig gevaccineerde mensen als zijnde van “covid” een wanhopige poging is om af te wijken van de waarheid dat de prikken de ware oorzaak zijn.

“Ze moeten de vaxx-sterfgevallen nu als covid bestempelen … elk argument over ‘effectiviteit’ ontkrachten om te voorkomen dat de mysterieuze genversterkers (geen vaccins) duizenden doden”, schreef een van hen.

Aangezien de zogenaamde “vaccins” dodelijke, bloedstollende spike-eiwitten bevatten of ervoor zorgen dat het lichaam deze aanmaakt, is het volkomen logisch dat de prikken mensen doden met “mysterieuze” ziekten, waarbij vaak het hart betrokken is.

“Momenteel is er geen vaccin beschikbaar”, schreef iemand anders over hoe deze prikken geen vaccins zijn. “Sinds het begin van deze show is er nooit meer geweest.”

Lees ook:   Aziatische bosmug kan Zika en Usutu virus overdragen

“De vaxx IS het virus”, antwoordde een ander. “Het komt in de vorm van dodelijke spike-eiwitten die je lichaam is geprogrammeerd om te produceren.”

Het blijkt dat om als vaccin te kwalificeren, een inenting daadwerkelijk ziekte moet voorkomen (althans volgens de oude definitie). Covid-“vaccins” maken de ziekte alleen maar minder ernstig, zo wordt ons verteld.

Het laatste nieuws over Chinese Virus-injecties is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheNewAmerican.com

Brighteon.com

NaturalNews.com

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥