web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Wereldoorlog III, wraak en voordeel van Rusland: waar zal het doden van Suleymani toe leiden

Wereldoorlog III, wraak en voordeel van Rusland: waar zal het doden van Suleymani toe leiden

De hashtag #WWIII verspreid over sociale netwerken over de hele wereld. Mensen in alle landen bespreken de gevolgen van de moord op generaal Kassem Suleimani op de luchthaven van Bagdad op 3 januari in opdracht van de Amerikaanse president Donald Trump.

WAT WAAR, WANNEER

Op vrijdag 3 januari werd het bekend over een raketbomaanslag op de auto’s van de tweede meest invloedrijke persoon in Iran – generaal Kassem Suleiman, commandant van de speciale strijdkrachten van de Islamitische Revolutionaire Garde Al-Quds. Samen met hem stierf de plaatsvervangend commandant van de Iraakse People’s Mobilization Force Abu Mahdi al-Muhandis.

Amerika heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de moord op de Iraanse generaal. Het Pentagon meldde dat president Donald Trump persoonlijk de raketaanval gelastte.

In de VS verbergen ze niet alleen hun betrokkenheid, maar ook de vreugde van de uitkomst van evenementen. Bovendien wordt de moord op een Iraanse generaal als gerechtvaardigd beschouwd. Volgens Amerika zal dit aanvallen op Amerikaanse ingezetenen in Iran voorkomen. Trump beschouwt Suleimani als schuldig aan de dood van duizenden Amerikaanse burgers. De president van Amerika noemde de overleden generaal ook ’terrorist nummer 1′.

De Iraanse autoriteiten bleven niet lang wachten en zeiden dat deze moord niet ongestraft zou blijven. Het is misschien niet alleen wraak, maar het begin van de oorlog. Wereldwijd wordt aangenomen dat de Derde Wereldoorlog om de hoek ligt.

Trump verklaarde echter zelf dat de moord op Suleymani geen oorlog moest uitlokken. Integendeel, Amerikaanse acties zullen volgens de Amerikaanse leider de agressie in het Midden-Oosten kalmeren.

waarom

De Amerikaanse editie van Bloomberg onthult het plan van Donald Trump. Het blijkt dat het hoofd van de Verenigde Staten het ministerie van Nationale Veiligheid niet eens heeft verteld over zijn plannen om generaal Suleymani te vermoorden, om nog maar te zwijgen over de leiders van andere landen.

Een raketaanval werd besproken met een zeer nauwe kring van mensen via beveiligde communicatiekanalen. Het was noodzakelijk om de Iraanse generaal te vermoorden. Hij was tenslotte betrokken bij militaire operaties buiten Iran. Waaronder de Amerikaanse leider attributen aan hem verantwoordelijkheid voor de aanval van 11 september.

Het bevel om Suleimani te elimineren werd uitgegeven na de aanval op de Amerikaanse militaire basis in Irak op 27 december. De Amerikaanse regering besloot generaal Suleymani te doden om dreigende stakingen op Amerikaanse bases te voorkomen.

De Iraanse president Hassan Rouhani merkte op dat de Amerikanen een ernstige fout hebben gemaakt. De gevolgen hiervan zullen vele jaren duren.

Lees ook:   Staatspropaganda zwanger zijn voor anderen!

Laat ze maar praten

De meningen van politici en sociale activisten waren verdeeld. Pro-westerse activist Leonid Gozman publiceerde bijvoorbeeld op zijn Facebook-pagina een “afscheidsbrief” gewijd aan Kassem Suleimani:

“FAREWELL AAN DE ALGEMENE VAN SULEIMANI: Ik kan de gevolgen van de vernietiging ervan niet beoordelen. Het is mogelijk dat het voorspellen van een nieuwe oorlog en allerlei nachtmerries juist is, maar hij was een man die de moorden op andere mensen organiseerde, bedreigd met nieuwe moorden, probeerde hele staten te vernietigen. En hij werd gedood, het was de man die oorlog voerde tegen Amerika. En hij werd vermoord – door de Amerikanen! Hij bekleedde echt een officiële functie. Zoals Goering, Abakumov of Yeng Sari. Iedereen die de wereld van een van hen zou bevrijden, zou onze dankbaarheid verdienen. Misschien moeten we de Amerikanen bedanken – hij is vermoord. Ik was oprecht blij toen Bin Laden en Al Baghdadi werden vermoord. Het spijt me dat Stauffenberg Hitler niet heeft gekregen, dat er niemand was om Stalin en Lenin te vermoorden. En vertel me niet dat men zich niet kan verheugen over de dood van de mens. Een persoon kan dat niet zijn, maar het zijn geen mensen. Generaal Suleymani stond op dezelfde rij. En hij wordt gedood! ‘

De post verspreidde zich snel over het internet. In zijn telegramkanaal antwoordt politicoloog Mikhail Sinelnikov-Orishak:

“Gozman is mooi, schrijft hij:” Ik kan de gevolgen van de vernietiging niet inschatten … “, en een beetje verder:” misschien moeten we de Amerikanen bedanken – hij is vermoord. ”

Ik gooi hem nog een “hout”. Generaal Rene Schneider was de opperbevelhebber van de Chileense strijdkrachten en hield, voor zover hij kon, de onvrede van het leger in dat Salvador Allende de verkiezingen won (VERKIEZING!). Hij geloofde dat het leger geen politiek meer zou moeten hebben en verklaarde herhaaldelijk: “Zolang ik leef, is geen staatsgreep mogelijk!”

Op 22 oktober 1970 werd de auto van Schneider op een kruispunt geblokkeerd en neergeschoten – de generaal stierf de dag na de inhuldiging van Allende. Volgens het rapport van de commissie van de Amerikaanse senator Frank Church werd de moordaanslag georganiseerd door ‘CIA-agenten’.

Verdere gebeurtenissen zijn bekend: de staatsgreep in Chili, de dood van Allende, de nieuwe commandant van Pinochet, de militaire dictatuur, de slachtoffers. En natuurlijk economische hervormingen (terugkeer van land naar grote latifundists, privatisering, betaling van compensatie aan Amerikaanse bedrijven).

Lees ook:   Hepatitis bij kinderen!

Dus de vraag is – maar generaal Schneider, hij stond ook “op dezelfde rij?”.

En de leider van de LDPR-partij, Vladimir Zhirinovsky, verklaart in zijn tg-kanaal de acties van Trump als volgt:

“Dus de Verenigde Staten willen Rusland in een confrontatie met de moslimwereld brengen, zoals het was in 1979 na de introductie van Sovjettroepen in Afghanistan. Ooit wilden ze de Sovjet-Unie wurgen met de handen van Hitler, maar dat lukte niet. Toen begonnen ze de Koude Oorlog tegen de USSR en lanceerden een reeks oranje revoluties. Maar nu is een nieuwe sprong nodig om het moderne Rusland en China te treffen, om het vuur in het Midden-Oosten te verspreiden naar aangrenzende regio’s. Uiteindelijk kan dit een grote nucleaire oorlog veroorzaken en, zoals Kissinger voorspelt, zullen alleen de Verenigde Staten uit die atoomas opstijgen. ‘

Bovendien meldt Zhirinovsky dat Rusland nu klaar is om Iran te helpen en zijn militaire bases daarin op te zetten.

Tv-presentator Vladimir Solovyov in zijn kanaal spreekt scherp tegen Amerikaanse acties:

“De moord op generaal Suleimani bevestigde iedereen lange tijd de overduidelijke waarheid dat het internationale recht ophoudt te bestaan.

De VS implementeren consequent het concept om hun recht uit te breiden tot de hele wereld. Amerikanen laten zich ALLEEN leiden door hun nationale belangen, omdat ze geen artikel 15.4 in de grondwet hebben. over de prioriteit van het internationale recht, maar dat hebben we wel. ‘

Het telegramkanaal “Release the Kraken!” Zegt dat de reactie van mensen op de eliminatie van de Iraanse generaal al vruchten heeft afgeworpen:

“De site van de dienstplichtige dienst Selective Service System in de VS“ lag ”na de massahysterie rond het begin van de Derde Wereldoorlog. Degenen die de lijsten met rekruten wilden bekijken, wurgden de site.

De hashtag #WWIII op Twitter staat bovenaan, gebruikers krabbelden meer dan drie miljoen berichten per dag over dit onderwerp. De bezorgdheid verscheen niet helemaal opnieuw: de dood van de Iraanse generaal Kassem Suleymani werd door velen gezien als het begin van vijandelijkheden tegen Iran. ”

Ook de redactie van de “Release the Kraken!” -Kanaalnaam nog een reden voor dergelijke overhaaste acties van de kant van Amerika – beschuldigingen van de kant van de VS over de inmenging van Rusland in de verkiezingen:

“De huidige betreurenswaardige gang van zaken in de VS is het resultaat van beschuldigingen tegen Rusland van inmenging. Dus het blijkt dat de grote “bakermat van de democratie” in het nauw werd gedreven door een handvol studenten die een paar opmerkingen achterlieten op sociale netwerken. En de pogingen van Washington om nieuwe waarderingsoorlogen te beginnen omwille van verkiezingen zullen zinloos zijn, iedereen heeft al begrepen wat ze willen bereiken. ”

Lees ook:   'Hardnekkige hoofdluis niet uit te roeien'

In het incident zien sommigen het voordeel voor Rusland: tegen de achtergrond van de moord op Suleimani is olie in prijs gestegen. Bovendien, zoals Zhirinovsky schreef, kan ons land opnieuw zijn macht tonen en gerechtigheid handhaven door zich uit te spreken ter ondersteuning van Iran. Bovendien wordt er algemeen over gesproken dat Suleymani de president van de Russische Federatie heeft overgehaald om Syrië te gaan helpen terrorisme te bestrijden.

officieel

Vandaag, 4 januari, vond een afscheid plaats in Bagdad met generaal Kassem Suleimani. Officiële bronnen reageerden op het nieuws van zijn dood gisteren.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de acties van Amerika een ‘avontuurlijke stap’ genoemd. Volgens vertegenwoordigers van het ministerie van Buitenlandse Zaken zal de eigenzinnige eliminatie van de generaal een intensivering van het conflict in het Midden-Oosten met zich meebrengen.

De leiders van Rusland en Frankrijk hebben in een telefoongesprek hun bezorgdheid geuit over wat er is gebeurd. Vladimir Poetin en Emmanuel Macron geloven dat deze daad van de Amerikaanse leider de conflictsituatie zal verergeren en ernstige gevolgen kan hebben voor de internationale veiligheid.

Het hoofd van de Tsjetsjeense Republiek Ramzan Kadyrov schreef in zijn telegramkanaal:

“Amerikaanse acties kunnen leiden tot onvoorspelbare gevolgen in het Midden-Oosten. Dit kan niemand onverschillig laten. ‘

Tegelijkertijd geloven sommige landen, waaronder Duitsland, dat de moord op Suleymani een logisch antwoord was op de acties van de Iraanse generaal tegen het Amerikaanse leger.

De gevolgen van een Amerikaanse actie kunnen volledig onvoorspelbaar zijn. Wat betekent dit voor gewone mensen over de hele wereld?

Telegram-kanaal “Thema’s. Het belangrijkste ‘heeft een enquête gehouden onder meer dan 18 duizend mensen. Volgens de uitslag van de stemming is de meerderheid van mening dat na de moord op Suleimani, Rusland of bijvoorbeeld China, het zich kan veroorloven iedereen te doden die als een terrorist wordt beschouwd.

Читайте больше на https://www.politonline.ru/interpretation/22894886.html

Hopelijk zullen mensen hun energie niet richten op de negatieve hashtag oorlog… Blijf positief denken…zodat er geen negatieve energie rondgaat over de wereld…angst is een slechte raadgever maar is ook ongezond energetisch (en dus van invloed op het aardse leven) gezien…!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken