web analytics
...

Hoe u kunt voorkomen dat u gefrustreerd raakt door mensen die slapen

b17bcfddc599a916dd0d7657e3221d87 via Angel-Wings2020 heeft ons laten zien dat velen nog slapen en niet klaar zijn om wakker te worden. Het heeft ook, misschien nog meer teleurstellend, dat velen die wakker leken er slechts gedeeltelijk waren. We moeten echter voorzichtig zijn als het gaat om hoe we ons voelen tegenover mensen die nog in een diepe slaap zijn, en sommigen die wakker worden maar dit nog niet vollediger hebben gedaan.

Het feit dat je het “snapt” betekent niet dat iemand anders dat zal doen, in ieder geval in dit leven. Wat voor u eenvoudig lijkt, kan enige tijd duren voordat iemand het doorheeft. Als ze dat eindelijk doen, kan het voor hen absoluut onthullend zijn en hun evolutie snel versnellen.

 

Iedereen is op zijn eigen pad, bewandelt het in zijn eigen tempo. Het is volkomen in orde dat iedereen in zijn of haar specifieke begin van bewustzijn of bewusteloosheid verkeert. We kunnen iemands vrije wil niet schenden.

Iedereen die op dit moment lijkt te slapen, zelfs na alles wat er is gebeurd, kan niet worden gedwongen wakker te worden. Ze zijn er gewoon niet klaar voor, zij het door een of ander diep trauma, angsten of gewoon het gebrek aan zorg… en het is allemaal oké.

U kunt alleen uw eigen ervaring in eigen hand nemen. 

Laten we het rustig aan doen tegen degenen die slapen. We kunnen als model fungeren van wat ze kunnen nastreven, als ze dat willen, maar we moeten ons best doen om niet gefrustreerd te raken door hun onvermogen om het te ‘snappen’ zoals wij. Op een bepaald moment tijdens onze reizen waren we tenslotte op exact dezelfde plek.

Lees ook:   Purmerend gebruikt nepaccounts om burgers op social media te monitoren

Gerelateerde artikelen

Back to top button