web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEMysterieParanormaal

Bewaker laat de geest van een overleden patiënt het gebouw binnen, aangezien hij haar aanzag voor een gewoon persoon

Het unieke beeldmateriaal, gefilmd in Argentinië, en het bijbehorende verhaal, is misschien wel een van de beste bewijzen van het bestaan ​​van geesten in de afgelopen jaren.

Een vreemde video, vastgelegd door een beveiligingscamera in een Argentijns hospice voor stervenden, toont deuren die opengaan en een nachtwaker die een ongezien iemand tegenkomt. Maar de bewaker beweerde zelf dat hij deze vrouw duidelijk had gezien toen ze binnenkwam.

Het meest griezelige is dat toen hij later de vrouw noemde die hij binnenliet, het een hospice-patiënt bleek te zijn die een paar uur eerder was overleden. Het blijkt dat de bewaker een soort astrale dubbelganger van de patiënt of haar geest zag.

Volgens de lokale tv-zender TN gebeurde dit onlangs in de stad Buenos Aires. Om 3 uur ’s nachts gingen de automatische deuren naar de ingang van het gebouw open en zag de bewaker een lange vrouw binnenkomen. Hij vroeg haar naam en noteerde de gegevens in de registratiemap. 

De vrouw zag er ziek en zwak uit, dus bood hij haar een rolstoel aan, maar ze weigerde. Wat betreft het doel van haar komst, zei ze dat ze de persoonlijke bezittingen van de patiënt moest ophalen uit kamer 915, die de vorige dag was overleden.

Deze kamer bevond zich op de 9e verdieping van het gebouw, dus het was niet verwonderlijk dat de vrouw lange tijd niet terugkwam. Toen de bewaker echter vond dat ze te lang weg was, nam hij contact op met de medewerkers die op de 9e verdieping werkten en vroeg hen naar de bezoeker. Maar ze vertelden hem dat ze ’s nachts niemand op de vloer zagen en dat niemand de aangegeven kamer “bediende”.

Lees ook:   Kadootjes uit de hemel het kan!

Toen controleerden ze de bewakingscamera’s en ontdekten dat de bewaker met een onzichtbaar iemand sprak. En toen ze de naam van de bewaker controleerden, ontdekten ze dat deze voor- en achternaam van een patiënt waren die hier iets eerder op de dag was overleden.

Dit is het verhaal dat journalisten ons vertellen. Officieel hebben de autoriteiten het niet bevestigd en niemand weet wie de video van de bewakingscamera op internet heeft gezet. Er is zelfs een theorie dat dit allemaal een hoax is die door de bewaker zelf is bedacht. 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien