web analytics

Hoe de aura van entiteiten te schonen

Hoe de aura van entiteiten te schonen

056386971772ae4bd33ae45a9d37e517 via Angel-Wings

DE ESSENTIE REINIGEN, VAN DE ENTITEIT AF  TE KOMEN

Sommige parasieten van de astrale, mentale, etherische, aardse gebieden nestelen zich vaak in een persoon zijn of haar aura die op aarde leeft. Deze wezens vormen een reëel gevaar voor het leven en de gezondheid van de mens. Dergelijke parasieten worden Entiteiten genoemd. De wereld om ons heen is veelzijdig, er zitten zowel positieve als negatieve wezens in. Entiteiten van de etherische, mentale, astrale, aardse, kosmische gebieden, waaronder demonische essenties, kunnen zich vestigen in de aura van een mens.

Meestal komen mensen astrale entiteiten buiten de stad tegen. Feit is dat ze bang zijn voor elektromagnetische straling. Hun leefgebied bestaat uit dorpen en nederzettingen met een minimale hoeveelheid elektrische communicatie, hoewel ze ook hebben geleerd zich aan te passen aan deze kant van de fysieke wereld.

Entiteiten van een negatief plan daarentegen neigen naar plaatsen waar een persoon geconcentreerd is. Voor hen zijn wij mensen – voedsel. Ze voeden zich met onze energie en leven van ons. Om een ​​constante krachtbron te hebben, verbinden wezens zich met een persoon en leven ze naast hem. Afhankelijk van de kracht van het vastleggen van de wil en het bioveld van een persoon, kunnen ze ernstige schade aanrichten en het leven van hun eigenaar en zijn dierbaren vergiftigen.

Hoe de essentie zich manifesteert in een persoon

Verschillende plotselinge driftbuien, acties van mensen en soms hele situaties, ongelukken, pech, letsel aan zichzelf en anderen worden geassocieerd met de invloed van dergelijke negatieve Entiteiten. Tegelijkertijd herinnert een persoon onder invloed van een Entiteiten  zich niet wat er is gebeurd en kan hij zijn acties niet evalueren, soms gelooft hij niet eens dat hij het was die het deed. Zo’n “parasiet” dringt steeds dieper in een mens door en voedt zich met zijn energie, en als er al niets meer te eten is, verlaat hij het lichaam, maar tegelijkertijd krijgt een mens dan vaak een beroerte of hartaanval, soms met een dodelijke afloop  als resultaat.

Lees ook:   De rode kerstkaart

Om niet te wachten op dergelijke tragische situaties in het leven, is het noodzakelijk om regelmatig diagnostiek te ondergaan voor de aanwezigheid van een entiteit in het menselijke bioveld. Er zijn speciale technieken die alle soorten Entiteiten verdrijven; deze sessies worden gehouden met minimaal ongemak voor iemands leven. Daarom, als je weet van de aanwezigheid van zo’n Entiteiten in jezelf, wacht dan niet, maar doe de reiniging op tijd. Anders kunnen de resultaten rampzalig zijn. Verdrijf energieparasieten op tijd zodat ze je niet zelf vernietigen.

Hoe de entiteiten gehecht raken aan een persoon

 

De kolonisatie van parasieten kan op verschillende manieren plaatsvinden.

  • Een persoon kan worden geboren met een Entiteit of meerdere zelfs, dit zijn meestal generieke Entiteiten die meer dan één persoon en het hele geslacht voeden en beheersen. Het is heel moeilijk om hiermee om te gaan, maar het is mogelijk. De meest effectieve en snelle manier om van zo’n kolonist af te komen, is als alle gezinsleden schoonmaakbeurten ondergaan.
  • Aangeboren karmische Entiteit. Deze Entiteit wordt samen met een persoon geboren, hij komt in deze incarnatie samen met een ziel uit een vorig leven in dit leven. Blijkbaar heeft de ziel in de vorige incarnatie iets niet uitgewerkt, dus werd het probleem in dit leven gegooid.
  • Bewoonde entiteit. Zo’n parasiet wordt doelbewust toegevoegd. Dit wordt gedaan door kwaadwillenden die de juiste technieken bezitten of in opdracht van klanten. De bezinking vindt plaats door de afbraak van het bioveld. Als zo’n “gast” niet op tijd wordt opgemerkt, wordt hij sterk en begint hij de gedachten en acties van een persoon te beheersen, waardoor negatieve situaties ontstaan.
  • Maak je zelf. Iemand kan heel goed zelf haar slaaf worden. Hoe gebeurde dit? Onlangs zijn er veel manieren voorgesteld om entiteiten te laten groeien, de methoden impliceren de creatie van verschillende Entiteiten, zogenaamd met een positief doel, in de toekomst, wanneer hij opgroeit, kan een persoon hem niet langer beheersen en heeft hij geen macht over hem. Als resultaat begint de Entiteit de persoon te beheersen.
  • Besmet raken. Dit is mogelijk als je erg zwak bent, en je energieveld is gebroken en er zijn geen corresponderende verdedigingen. Wanneer je communiceert met een persoon
Lees ook:   Paranormaal begaafd kind

Waarin een vrouwelijk wezen leeft, dat in staat is om zich voort te planten, is het heel goed mogelijk om zo’n embryo op te pikken. In de beginfase is het niet merkbaar en wanneer het groeit, wordt het sterk. Het is vrij moeilijk om er zelf vanaf te komen, vooral tegen de achtergrond van een gebroken bioveld en verdedigingswerken. In dit geval zullen genezers helpen om er vanaf te komen.

Hoe de essentie van een persoon te verdrijven?

Cosmo energy helpt om entiteiten van een andere orde kwijt te raken. Reinigingssessies worden vrij gemakkelijk getolereerd, behalve met een beetje ongemak. Meestal gaat alles soepel, als de reiniging door de Meesters wordt uitgevoerd. Als u vermoedt dat u een aandeel heeft, moet u eerst een diagnose ondergaan. Na bevestiging van de bewoning van de entiteit, is het dringend nodig om de zuivering op zich te nemen.

Parallel met de zuivering van een persoon uit de entiteit, is het noodzakelijk om de kamers van de woning te reinigen van de aanwezigheid van astrale gasten. Naast jou kunnen er verschillende wezens in het huis leven. Meer hierover leest u in het artikel “Wie woont er in ons huis”.

Het schoonmaken van het huis is essentieel om een ​​persoon een schone ruimte te bieden om zijn beschermende cocon weer op te bouwen. Als u de diagnose kreeg van een storing in de bescherming van het bioveld en de aanwezigheid van een essentie, dan zal eenvoudigweg het gebruikelijke herstel van het veld zonder de kolonist te verdrijven de schadelijke effecten ervan niet verminderen. Uw bio-energie informatieplan is al besmet. Zonder het verwijderen van de entiteiten en verder herstel van de bescherming is volledige genezing onmogelijk.

Lees ook:   Problemen dankzij vorige levens

Entiteiten leveren en bestrijden met de hulp van Cosmoenergy

De energiestromen van het kosmische vlak zijn krachtig genoeg om mensen genezing te geven. Kosmo-energie werkt met verschillende frequenties, die in staat zijn om te reinigen van entiteiten van verschillende orde en sterkte. Kosmo-energetische kanalen hebben een gunstig effect op een persoon, ze genezen hem, versterken de immuniteit, herstellen het bioveld en helpen een verdediging op te bouwen tegen verdere aanvallen van astrale parasieten. De methode van cosmo-energetica voor het reinigen van het lichaam van entiteit is het meest succesvol en effectief.

Krachtige meesterkanalen zijn dodelijk voor parasieten van de ether, astrale, mentale, ruimte en andere dimensies. Ze verbranden de energievampier en parasiet. Bovendien is deze procedure volkomen veilig voor een persoon. Het wegwerken van entiteiten is geen eenmalige procedure, zoals sommige goochelaars en paranormaal begaafden beweren. Dit is een langdurig proces, het vereist een competente aanpak, grote kracht en een bepaalde vaardigheid. De duur van de reiniging hangt af van het type essentie, de diepte van de penetratie en van hoeveel de patiënt zelf zal helpen om van de parasiet af te komen. In de moeilijkste gevallen kan het reinigingsproces jaren aanslepen, dit gebeurt als de entiteit bezit heeft genomen van het spirituele lichaam van een persoon en tot in de ziel is doorgedrongen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button