web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Het gebeurt nu, maar mensen zien het niet – Terence McKenna over AI Prediction

 

 

Ik heb deze video gemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie om het punt te bewijzen dat Terence McKenna in deze video maakt dat AI de menselijke productie op alle niveaus zal overtreffen.

(Je hoeft geen kunst meer te maken bv want ai kan alles! Muziek maken, gedichten, verhalen schrijven, kunst maken name it… alles! Nu is kunst maken leuk om te doen,…dat hoort bij je ziel zeg maar… zal de computer alles gaan overnemen? )

Wat hebben AI-tools gemaakt? – Afstemmen van de audiokwaliteit zodat het lijkt op een podcast-opname, ook al is de audio opgenomen met een handmicrofoon van lage kwaliteit op een feest in 1998. – Een realistisch HD-beeld maken van Terence McKenna en het kleurniveau afstemmen, met achtergrond. AUTEUR: Terence Kemp McKenna (16 november 1946 – 3 april 2000) was een Amerikaanse etnobotanist en mysticus die pleitte voor verantwoord gebruik van natuurlijk voorkomende psychedelische planten.

Hij sprak en schreef over uiteenlopende onderwerpen, waaronder psychedelische drugs, plantaardige entheogenen, sjamanisme, metafysica, alchemie, taal, filosofie, cultuur, technologie, milieubewustzijn, en de theoretische oorsprong van het menselijk bewustzijn.

Hij werd de “Timothy Leary van de jaren 90”, “een van de leidende autoriteiten op het gebied van de ontologische grondslagen van het sjamanisme” en de “intellectuele stem van de ravecultuur” genoemd. McKenna formuleerde een concept over de aard van tijd op basis van fractale patronen die hij beweerde te hebben ontdekt in de I Tjing, die hij nieuwheidstheorie noemde, en stelde voor dat dit het einde der tijden voorspelde, en een overgang van bewustzijn in het jaar 2012.

Lees ook eens:  Wolf vreet reetje en men valt om van geluk

Zijn promotie van de nieuwheidstheorie en het verband met de Maya-kalender wordt beschouwd als een van de factoren die hebben geleid tot de wijdverbreide opvattingen over het fenomeen van 2012. Nieuwheidstheorie wordt beschouwd als pseudowetenschap.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥