web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Deze gevallen engelen hebben mogelijk gevangen gezeten op Antarctica

Veel gelovigen en niet-gelovigen denken dat de Bijbel en soortgelijke oude teksten door de mens zijn gemaakt om uit te leggen waarom en hoe we hier zijn gekomen. Voor sommigen zijn de redenen en het schrijven goddelijk bepaald. Voor anderen zijn de verhalen en mythen die via deze teksten worden verteld, geschreven om het onverklaarbare een beetje meer verklaarbaar te maken.

Het Boek van Henoch is zo’n oude tekst. Henoch krijgt nauwelijks een knik in de Bijbel – hij wordt erkend als een voorouder van Noach, en dat is het zo’n beetje – maar zijn eigen boek vertelt een verhaal over demonen, aartsengelen en reuzen. Volgens de tekst leerde een groep engelen genaamd Watchers mensen een schat aan onheilige concepten, en God zette ze diep in de aarde gevangen als straf.

Hoewel het Boek van Henoch niet specificeert waar precies op aarde de Wachters inactief zijn, sommige complottheoretici – met name Steven Ben-Nun – denken dat de gevallen engelen van Henoch gevangen zitten in het Antarctische ijs, nog leven en wachten op hun verlossing. Hoewel dit niet het eerste griezelige Antarctica-verhaal is dat naar boven komt, is het zeker het meest vrome. Het Boek van Henoch, verbannen uit de Bijbel, onthult schokkende mysteries van onze geschiedenis!

Lees ook eens:  Negatieve bloedgroepen een vreemd fenomeen?

Het Henoch-manuscript begint met een waarschuwing aan de hele mensheid en aan de gevallen engelen die van de aarde een thuis van losbandigheid, bloedvergieten en tovenarij hebben gemaakt. Het enorme verboden boek is al 200 jaar geschreven, met de vroegste geschriften die dateren van ongeveer 300 voor Christus en de laatste verslagen rond 100 voor Christus. Het Boek van Henoch werd in de eerste eeuwen van de nieuwe kalender verwijderd uit de joodse en christelijke bijbelse canons. Het onthult geheimen waarover de kerk zwijgt.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥