web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Oorzaken van overgewicht en transgenderisme

Welk effect zal het hebben op de mens die genetisch veranderd voedsel eet.
Niemand weet het en toch doen ze het ons aan.
Dieren krijgen veel antibiotica want ze zitten te dicht op elkaar, en hebben ziekten steken elkaar aan  en krijgen ook wel eens ontstekingen etc, dat willen boeren niet meer, daarom heten ze ook boeren. Dus stoppen ze die dieren al vol met rommel voor ze ziek gaan worden.
Dat zit in het vlees uiteraard, dus als je vlees eet krijg je dat ook binnen.
Hormonen zijn slecht voor de mens, tenzij natuurlijke!
Door het eigen lichaam aangemaakt.
De anticonceptie pil zou die wel afbreken in het drinkwater?
Of krijgen we daar ook nog allerlei van mee naar binnen?
Hoe komen er zoveel mensen zo dik, teveel jongeren idem!
Dat kenden wij niet van vroeger…af en toe had je er een tussen maar die had dan iets met de schildklier oid.

I.v.m de schildklier is dit ook een interessant artikel om te lezen:

https://www.rivm.nl/Onderwerpen/O/Ongevallen_en_rampen/Kernongevallen/Gezondheidseffecten_van_kernongevallen

Dus we raken immuun voor antibiotica, hoe zou dat nu toch komen? Als je vlees eet dat leven kon en overleven kon op antibiotica, krijg je dat ook binnen dus dubbelop…

Als een dier snel moet groeien, dik moet worden en vet en je eet dat vlees, wat denk je dat dit met jou doet die groeihormonen?
https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/hormonen.aspx Nu schijnen ze dit in de EU niet te doen, maar hoe worden kuikens dan zo snel dik en groot en vet…?
maar:

Illegaal gebruik groeihormonen

Hormonen zitten in de voeding voor mestkalveren en -kippen, maar zijn bij juiste toepassing niet meer te vinden in het eindproduct. Helaas komt regelmatig misbruik voor met schadelijke verboden groeihormonen of te hoge dosis van toegestane hormonen, omdat dat 15% extra winst kan   opleveren. Chemische hormonen zijn vreemde eiwitten. Regelmatig duiken berichten in de pers op over het illegale  gebuik van groeihormonen. Vlees in de USA wordt standaard geproduceerd met synthetisch  groeihormoon, waarvan zeer schadelijke effecten bekend zijn. Dit groeihormoon is  afkomstig van de multinational Monsanto.

Daar is hij weer Monsanto oftewel satan himself…

Wakker Dier doet tenminste zijn werk en heeft informatie in orde

Wakker Dier zegt zich zorgen te maken over het hormoongebruik in de melk- en varkenssector. Tv-programma Tros Radar besteedde maandagavond aandacht aan het onderzoek dat de stichting liet uitvoeren. Wakker Dier onderzoekt het gebruik van diverse vruchtbaarheidshormonen in de melkvee- en varkenshouderij. Uit het onderzoek blijkt dat het gebruik van deze hormonen in opmars is, zegt de Stichting. Per jaar wordt naar schatting op 90 procent van de zeugen- en melkveebedrijven hormonen gebruikt. Grof geschat worden jaarlijks 100.000 tot 150.000 (10 tot 15 procent) zeugen en 200.000 tot 400.000 (15 tot 30 procent) koeien met hormonen behandeld. Veel hormonen worden gebruikt vanwege vruchtbaarheidsstoornissen die deels een neveneffect zijn van het doorfokken van koeien en zeugen op steeds hogere producties, aldus het rapport.

Volgens Wakker Dier ontbreekt bij de overheid ieder overzicht op het gebruik van hormonen. (rapport Wakker Dier)

Toename vetweefsel

Obesitas is niet alleen te wijten aan teveel eten, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Er is aangetoond, dat bij kleuters de samenstelling van melk de boosdoener is voor obesitas. Die disbalans heeft invloed op de toename van vetweefsel. Vroeger graasden onze koeien in de natuur. En de melk was rijk aan omega 3 vetzuren. En vervolgens trof je dit in de hele keten aan, die er achteraan kwam. Nu is dit niet meer zo. De voeding van bijvoorbeeld koeien is eenzijdig en niet meer het weidegras en daarnaast worden koeien nu bijgevoederd met maïs, soja, vermalen botten, slachtafval etc. Tevens worden koeien soms behandeld met hormonen, zoals esttradiol en zeranol, om het beest sneller vet te mesten. Die hormonen hopen zich op in het vetweefsel en worden via het melk uitgescheiden. Het zijn met name Amerikaanse onderzoeken die dit aantonen. Vanuit Nederland is weinig te vinden.

Ons lichaam produceert hormonen in precies de juiste balans. En alles wat toegevoegd wordt, natuurlijk of synthetisch, gooit die balans overhoop. Synthetische hormonen worden helemaal niet omgezet in het lichaam, zoals bij natuurlijke hormonen het geval is. Synthetische hormonen gedragen zich als giffen en zijn nog maar moeilijk uit het systeem te krijgen. Een belangrijke bijwerking van synthetische hormonen is gewichtstoename, en dan met name rond de buik, heupen en dijen.

Ook de toename aan kanker, hartkwalen en beroertes wordt gelinkt aan steroïde hormonen.

Het is opvallend hoe weinig informatie vanuit Nederland te vinden is over dit onderwerp. Ofwel informatie is verouderd, ofwel informatie is misleidend (onder andere van het voedingscentrum natuurlijk). En ‘verboden’ betekent ook niet altijd dat het niet gebruikt wordt, wanneer er winsten in het geding zijn.  Het is  moeilijk om uit te vinden, wat er nu eigenlijk aan hormonen in ons vlees zit en Nederlands onderzoek naar de effecten van de synthetische hormonen op ons gewicht is er nauwelijks.

https://goedgezond.info/2014/01/30/dikkere-dieren-door-hormonen-dikkere-mensen/

Wat als je als man en vrouw omgekeerde hormonen binnen krijgt… ook kinderen, en je voelt je ineens van het andere geslacht…want wie zegt wat die hormonen of genetische manipulatie met ons lichaam doet?
Laat staan met de geest van de mensheid.
Het is gewoon levensgevaarlijk wat ze aan het spelen zijn… ten koste van ons allemaal.
En ook onnodig.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥