web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & Uiterlijk

Verzwakte spieren

Kou kan – net zoals wind en tocht – zorgen voor stijfheid in de spieren. Door uw spieren intensief aan te spannen kan er schade optreden in de spieren. De kans op spierpijn is een stuk groter dan onder normale omstandigheden. Krachtvermindering kan ook een gevolg zijn van de frisse weersomstandigheden.

Dus minder zon (vit D), minder warmte(chemtrails), meer kou (Russische pijplijn is bewust kapot gemaakt en duur gas), zorgt voor zwakkere mensen.
M.n de armere mensen die het niet meer kunnen betalen en al ongezonder leefden bv. omdat ze al niet meer konden betalen.

Mensen dus die sneller ziek kunnen worden.
Sneller ziek dankzij het vaccin?

Doorbloeding in de spieren

Desalniettemin zijn er verschillende mogelijke verklaringen voor vastzittende of stijve spieren in de winter. Een eerste lichamelijke verklaring is dat de doorbloeding in de spieren afneemt in de winter. Door de kou kan het bloed in de aderen rond de spieren stollen. De minder doorbloede spieren worden stram met als gevolg dat ze ‘vast gaan zitten’.

Minder beweging

Een andere verklaring voor vastzittende spieren is de hoeveelheid beweging tijdens de winter. In koude periodes sporten we namelijk minder. Hierdoor zijn de spieren minder ‘gesmeerd’ en is bewegen moeilijker. Het weinige bewegen in de winter zorgt er ook voor dat u minder zweet en uw lichaam afvalstoffen niet goed kan afvoeren. Het lichaam voert afvalstoffen normaalgezien af via zweet, maar nu slaat het lichaam ze op in de spieren en gewrichten. De afvalstoffen in uw spieren zorgen ervoor dat ze stram en vast gaan aanvoelen.

Lees ook eens:  Insider geeft toe dat 'Disease X' en 'Turbo AIDS' de definitieve oplossing zijn voor de ontvolking van 6 miljard mensen

https://fysiotherapiehazenkamp.nl/nieuws/vastzittende-spieren-tijdens-de-winter/

Verminderde werking organen/spieren

De lichaamstemperatuur in rust is 37,2 graden Celcius. De balans tussen warmteproductie en warmteverlies zorgt normaal gesproken voor een stabiele lichaamstemperatuur. Blootstelling aan kou kan de lichaamstemperatuur beïnvloeden. Dit kan gevaarlijk zijn.

Wanneer het lichaam afkoelt tot minder dan 35,4 graden, functioneert  het hart, de longen en de spieren minder goed. Afkoeling onder de 26  graden kan bewusteloosheid en uiteindelijk zelfs de dood tot gevolg hebben. Tijdens de wintermaanden moet je er dus voor zorgen dat je lichaam niet onderkoeld raakt.

Stijfheid / spierpijn / krachtvermindering

Kou, wind of tocht kan stijfheid of spierpijn veroorzaken. Ook kunnen frisse weersomstandigheden tot krachtvermindering leiden. Om het samentrekkingsproces van de spieren te laten plaatsvinden, moeten de hersenen een signaal afgeven, welke via de zenuwbanen in de spieren terecht komen.
Onder deze omstandigheden werken de signalen minder, waardoor het samentrekken van de spieren minder snel en effectief verloopt.

Blessures door kou

Bij lage temperaturen is er grotere kans op blessures. Vandaar dat een warming-up en cooling down zinvol is. Zorg ervoor dat je je lichaam, vooral de spieren, ongeveer 15 minuten opwarmt voordat je met intensieve inspanning begint. Neem na de sportieve inspanning 10 minuten de tijd voor de cooling down. De cooling down in combinatie met een warme douche, om het zweet van het lichaam te verwijderen, zorgt voor een normale modus van het lichaam / van de spieren.

Lees ook eens:  Dikke baby's dankzij hormonen in vleesindustrie?

https://www.mijnvoedingsplan.nl/blog/74/invloed-van-kou-op-lichaam-en-spieren—simone/

Ik zie gewoon wat connecties onderling… zal aan mij liggen…

Dit zou normaal moeten zijn:
https://angel-wings.nl/weer/2013/03/april/

https://angel-wings.nl/weer/2013/03/mei/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥