...

19 oktober 2021

 

Knoflook kan o.a. 14 verschillende infecties doden!

Knoflook kan o.a. 14 verschillende infecties doden!

Waarom adviseren dokters het dan niet?

Als u slechts één plant moet kiezen die u zou  moeten hebben in uw omgeving, dan moet het beslist knoflook zijn.

How To Grow Garlic In Pots – The Easy Way #garlic #pot #grow-garlic

Waarom knoflook?
Knoflook kan o.a. 14 verschillende infecties doden. Knoflook vernietigt alle bacteriën, virussen, wormen en parasieten die zich inwendig of uitwendig op het lichaam bevinden. Dit natuurlijke antibioticum is de grootste moordenaar van alle antigenen / pathogenen, met een sterker effect dan welke andere plant ook.

Knoflook kan ook de immuniteit versterken, maar is vooral bekend als de dodelijkste moordenaar van alles wat je pijn kan doen en ziek maakt.

Farmaceutische antibiotica zijn niet-selectief bij de vernietiging van bacteriën in uw lichaam. Ze vernietigen gewoon van alles. Ook de goede bacteriën. Dit creëert extra problemen, omdat miljoenen zogenaamde goede bacteriën die nodig zijn voor de metabolische processen. Hierdoor hebben veel mensen na het nemen van antibiotica problemen met de spijsvertering, een nog zwakkere weerstand en schimmelinfecties. Gebruik daarom ook altijd yoghurt of kefir tijdens antibioticakuren om je darmflora gezond te houden.

Een nog groter probleem is als antibiotica niet 100% van de bacteriën in uw lichaam vernietigen. Ze vernietigen meestal 99%. De overblijvende bacteriën muteren dan en worden resistent tegen hetzelfde antibioticum. Dit creëert zeer gevaarlijke en resistente (en dodelijke) bacteriën.

Aan de andere kant, knoflook is volledig selectief in de vernietiging van bacteriën, waarbij alleen diegenen worden gedood die je lichaam schaden. Ongelooflijk is dat knoflook tegelijkertijd de ontwikkeling van goede bacteriën stimuleert en de darmflora en de spijsvertering verbetert.

Lees ook:   Nieuwe prik door slecht werkend DTP-vaccin

Welke bacteriën vernietigen knoflook?
Knoflook vernietigt veel bacteriën, waaronder streptokokken, stafylokokken, difterie, cholera, dysenterie, tuberculose, tetanus, reumatische koorts en vele andere ziekten, het helpt goed bij griep en verkoudheden.

Knoflook is dus ook een geweldig antiviraal middel. Knoflook werd getest op verschillende soorten virussen en het is wetenschappelijk bewezen dat het de veroorzakers van mazelen, bof, klierkoorts, pokken, herpes simplex 1 en 2, virale hepatitis, roodvonk, hondsdolheid en andere vernietigt.

Nogmaals, dat is niet alles. Knoflook is ook bekend om zijn anti schimmel werking. Laboratoriumstudies hebben aangetoond dat knoflook beter is dan alle bestaande schimmel middelen, waaronder spruw. Knoflook reguleert de groei van schimmels.

Hoe te gebruiken?
Iedereen die knoflook in de voeding wil gebruiken, moet dagelijks beginnen met één  teentje. Knoflook is het beste in onbewerkte staat, of het nu wordt gesneden of gemengd in een sapcentrifuge, samen met andere groenten. Als je het kunt behouden, verhoog dan de dosis van twee teentjes per dag, en dan naar drie. De meeste onderzoeken hebben aangetoond dat 3 grote teentjes knoflook een effectieve dagelijkse dosis zijn.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten