web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Monkeypox, enige wereldwijde verspreiding

Gevallen over de hele wereld, daarom de afgelopen weken ineens in  een stroomversnelling geraakt. Ernstige gevallen komen vaker voor bij kinderen…

Apenpokken

Belangrijkste feiten-

Overdracht

Contact met een besmet dier of mens

Ademhalingsdruppels

Laesies

Huidcontact

Kapotte huid

Lichaamsvloeistoffen

Slijmvliezen

Verontreinigde materialen, beddengoed, kleding, handdoeken

Braaksel

De mortaliteit is hoger bij kinderen en jonge volwassenen, en immuun gecompromitteerde personen lopen vooral risico op een ernstige ziekte. De meeste mensen herstellen binnen enkele weken. De meeste gevallen vertoonden laesies op de genitaliën of het peri-genitale gebied, wat erop wijst dat overdracht waarschijnlijk plaatsvindt tijdens nauw fysiek contact tijdens seksuele activiteiten.

Ze hebben me nog niet verteld over de mate van blootstelling, maar het is iets waar iedereen zich zorgen over zou moeten maken. We werken er hard aan om erachter te komen wat we doen en welk vaccin beschikbaar is. als het zich zou verspreiden, zou dit gevolgen hebben, iedereen zou zich zorgen moeten maken over de toename van het aantal gevallen 92 bevestigde gevallen buiten Afrika tijdens de huidige uitbraak Massachusetts, Florida, New York City

Momenteel is er geen bewezen, veilige behandeling voor infectie met het apenpokkenvirus. Om een ​​uitbraak van apenpokken in de Verenigde Staten te beheersen, kunnen pokkenvaccin, antivirale middelen en vaccinia immunoglobuline (VIG) worden gebruikt. Spanje Cases, 30, meest gelinkt aan, Enrique Ruiz Escudero, minister van Gezondheid Superspreader-evenement, sauna voor volwassenen, Madrid Het ministerie van Volksgezondheid zal een nog gedetailleerdere analyse uitvoeren… om de besmetting onder controle te houden, de overdrachtsketens door te snijden en om de overdracht van dit virus zoveel mogelijk te beperken Een internationaal geadverteerd homofeest in Spanje, dat wordt onderzocht als de oorzaak van de wereldwijde gevallen van apenpokken

Lees ook:   13 Families die de wereld controleren

en dit is de eerste keer dat er sprake is van aanhoudende overdracht van mens op mens buiten Afrika. Bavarian Nordic, Bernard Hoet, (biotechnologiebedrijf) een niet nader genoemd Europees land, bestellen vaccindoses De reden waarom dit vaccin werd ontwikkeld was om een ​​veilig vaccin te hebben voor het aanleggen van voorraden in geval van uitbraken van pokken. We hebben contact met de Britse autoriteiten over het gebruik van het vaccin. Sajid Javid Verwierf verdere doses vaccin die effectief zijn tegen apenpokken NHSE High Consequence Infection Diseases (airborne) Network / WHO Incubatie, 6 tot 13 dagen volgorde van vaccindoses De reden waarom dit vaccin is ontwikkeld was om een ​​veilig vaccin te hebben voor het aanleggen van voorraden in geval van uitbraken van pokken. We hebben contact met de Britse autoriteiten over het gebruik van het vaccin. Sajid Javid Verwierf verdere doses vaccin die effectief zijn tegen apenpokken NHSE High Consequence Infection Diseases (airborne) Network / WHO Incubatie, 6 tot 13 dagen volgorde van vaccindoses De reden waarom dit vaccin is ontwikkeld was om een ​​veilig vaccin te hebben voor het aanleggen van voorraden in geval van uitbraken van pokken. We hebben contact met de Britse autoriteiten over het gebruik van het vaccin. Sajid Javid Verwierf verdere doses vaccin die effectief zijn tegen apenpokken NHSE High Consequence Infection Diseases (airborne) Network / WHO Incubatie, 6 tot 13 dagen

Een acute ziekte met koorts hoger dan 38,3 C Rillingen Intense hoofdpijn Prodromale lymfadenopathie Rugpijn en spierpijn Myalgie en intense asthenie Een tot drie dagen later gevolgd door een zich geleidelijk ontwikkelende uitslag, vaak beginnend op het gezicht (meest dichte), en dan zich elders op het lichaam verspreiden, inclusief voetzolen en handpalmen. Symptomatisch, daarna uitslag, 1 tot 5 dagen na de eerste symptomen De uitslag verandert en doorloopt verschillende stadia voordat er uiteindelijk een korstje ontstaat, dat er later af valt. (kan eruit zien als waterpokken of syfilis) Begint als verheven plekken, vormt zich in met vocht gevulde blaren, daarna korstjes die eraf vallen Laesies kunnen erg jeuken of pijnlijk zijn

Lees ook:   'Rusland zal gepast reageren op raketten in Polen en Roemenië'
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥