...

22 juni 2021

 

Vaker problemen met stints

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4425051/vaker-incidenten-met-stints-kar-met-kinderen-viel-stil-op-spoor

Ik vind het goed van de kinderdagverblijven dat ze per direct dat vervoer stopzetten!
Diegenen die dit niet doen, zegt genoeg!!

Zo is het bij een buitenschoolse opvang in Baarn twee keer voorgekomen dat een stint stilviel op het spoor. Bij één van die twee keren zijn de kinderen door de bestuurder en door omstanders uit de stint gehaald. 

Wat toevallig, op het spoor nb??????

Lekkere logica ook!

‘Kinderen niet in gevaar geweest’

De bewuste BSO wil daar niet op reageren. De opvang ontkent dat de kinderen in gevaar zijn geweest. Volgens de eigenaar van de BSO kan een stint altijd weer uit- en aangezet worden. “En zelfs al is hij soms stilgevallen, de veiligheid van kinderen is niet in gevaar gekomen.” Maar volgens de ouders klopt dit niet. De kinderen moesten immers snel uit de kar worden gehaald. Vervolgens is de stint net op tijd van het spoor getrokken.

In Haarlem weigerde deze zomer van een stint vol kinderen de remmen. De kar botste vervolgens tegen een oude man, die daarbij gewond raakte. De schrik was groot. Oorzaak bleek een verschoven handvat. Hierdoor werkte de gashendel niet goed en kon de kar niet remmen.

In Zeist is het eerder misgegaan met het afremmen van de kar. De stint botste tegen een garage. Een kind dat in de stint zat, liep daardoor een hersenschudding op.

De elektrische kar, zonder kinderen erin, viel midden op een spoorwegovergang stil. Er waren problemen met een stekker, bleek later. De medewerkster die de stint bestuurde, kreeg het apparaat met hulp van een collega weer aan de praat, maar stond wel een minuut stil op het spoor. 

Waarom op dat spoor????? Bizar toeval?
Opvallend…!
De bakfiets stopt toevallig vaker op het spoor…oké?
Vertel!

Lees ook:   Deurwaarders die poederbrieven ontvangen

Gerelateerde berichten