web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Ons afkoelen of ons vermoorden? Heeft geo-engineering al een enorme hongersnood veroorzaakt?

Deze aflevering van Weathered onderzoekt de controversiële wereld van geo-engineering op zonne-energie door sulfaataërosolen in de stratosfeer te injecteren, waarbij zowel de controversiële beloften als de grote risico’s worden bekeken die gepaard gaan met het manipuleren van het klimaat op aarde.

Luke Iseman, de oprichter van Make Sunsets, vertelt ons over zijn start-up die al kleine hoeveelheden zwaveldioxide in onze lucht uitstoot. En dan spreken we met vooraanstaande wetenschappers van het non-use initiatief tegen geo-engineering op zonne-energie of zonnestralingsbeheer, die waarschuwen voor de potentiële gevaren van deze niet-geteste technologie.

Vervolgens bespreken we de tragische droogte en hongersnood van de jaren tachtig in de Sahelregio van Afrika en het waarschijnlijke verband met de luchtvervuiling vanuit de VS en Europa.

Deze aflevering werpt licht op de ingewikkelde balans van het weer en klimaat op onze planeet, en de menselijke interventies die dit voor altijd zouden kunnen veranderen. Weathered is een show gepresenteerd door weerexpert Maiya May en geproduceerd door Balance Media, die de meest voorkomende natuurrampen helpt verklaren, wat de oorzaak ervan is, hoe ze veranderen en wat we kunnen doen om ons voor te bereiden.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥