web analytics

10 anti-aging voedingsmiddelen

Deze anti-aging voedingsmiddelen helpen je op weg naar een langere levensverwachting . Voeg deze heerlijke voedingsmiddelen toe aan uw dagelijkse voeding en u verkleint uw risico op ziektes en leeftijdsgerelateerde problemen. Kies er gewoon een of twee om elke week toe te voegen.

1 Avocado’s

f44bf75378d320d7177da83f5f1eb97a via Angel-Wings

Avocado’s moeten een van de lekkerste gerechten zijn die er zijn. Meng een beetje guacamole of snijd er een paar op je salade voor een anti-verouderingsbehandeling. Avocado’s zijn een van de beste voedingsmiddelen die er zijn voor anti-aging en een lang leven. Waarom? Allereerst zijn ze heerlijk. Maar wat nog belangrijker is, avocado’s zijn gevuld met gezonde vetten en andere voedingsstoffen om je lichaam te helpen langer te leven en beter te werken.

 

2 Walnoten

7403cd96ff4df330c1711ddcf66f695b via Angel-Wings

Walnoten zijn de perfecte snack tegen veroudering. Ze geven je eiwitten en omega-3 vetzuren in een veilige, handige vorm. Eet elke dag een handvol. Walnoten zijn een geweldig voedsel tegen veroudering vanwege de hoeveelheid omega-3 vetzuren in slechts een handvol. Deze omega-3-vetzuren zijn echte hulpmiddelen voor de lange levensduur. Ze bestrijden hartaandoeningen door uw cholesterol te verbeteren. 2 Maak elke dag een deel van je dag van walnoten.

3 Groenten

0e63c790762abf63838c82f84b84bae1 via Angel-Wings

Groenten eten tegen veroudering lijkt misschien geen interessant advies, maar de impact van voldoende groenten eten op je levensverwachting is extreem. Groenten zijn een geweldige bron van voedingsstoffen en antioxidanten. Niet alleen dat, groenten helpen je ook om af te vallen. Eet elke dag vijf tot negen porties om je lichaam te helpen herstellen en langer te leven.

 

4 Water

3980e29330d6a083f791d64de5945e04 via Angel-Wings

Ons lichaam heeft water nodig om veroudering en schade tegen te gaan. Drink elke dag veel water om je lichaam goed te laten functioneren. Water is een miljardenindustrie. Er zijn veel beweringen dat water gezond kan zijn en zelfs je lichaam kan “ontgiften”. De meeste van deze beweringen worden niet volledig ondersteund door onderzoek. Het lijkt echter duidelijk dat veel water drinken een goede zaak is, ook al is het alleen maar omdat je geen andere suikerhoudende dranken drinkt.

Lees ook:   Mondkapjes ongezond

 

5 Chocola

26c8f428a13e692de0d23152977d2f88 via Angel-Wings

Het feit dat chocolade anti-verouderingseigenschappen heeft, is het bewijs dat het universum een ​​vriendelijke en liefdevolle plek is. Eet chocolade (niet te veel) voor anti-aging voordelen. Chocolade is een van ’s werelds favoriete voedingsmiddelen. Recent onderzoek toont aan dat het eten van matige hoeveelheden pure chocolade ook gezondheidsvoordelen met zich meebrengt voor je hart. De antioxidanten in donkere chocolade beschermen je hart tegen veroudering, schade en hartaandoeningen.

 

6 Bessen

78f262e6833303069c5e043deb8bc564 via Angel-Wings

Neem voor een anti-verouderingsdessert een schaal vol bessen. Pak die vitamines in en vermijd suikerhoudende alternatieven. Bessen zijn een geweldige bron van antioxidanten en andere voedingsstoffen. Eet meer aardbeien, bosbessen en bramen om veroudering en een lang leven te helpen tegengaan. Bessen bestrijden niet alleen vrije radicalen die schade aan je lichaam veroorzaken, ze leveren ook andere essentiële voedingsstoffen. Werk bessen in uw wekelijkse dieet.

 

7 Rode wijn

846c6ffd6bb837eba9b4a4278dd0639f via Angel-Wings

Goed nieuws! Rode wijn heeft eigenschappen die je jonger maken. Slechts een paar glazen per dag heeft verbazingwekkende anti-verouderingsvoordelen. Van rode wijn is gemeld dat deze een groot aantal gezondheidsvoordelen heeft. Talrijke wetenschappelijke studies ondersteunen enkele voordelen van rode wijn. Studies die muizen ongelooflijk grote hoeveelheden van sommige componenten van rode wijn geven, tonen enorme voordelen bij de bescherming tegen ongezonde eetgewoonten.

 

8 Groene thee

906902c555db5416e1a62fafe62b0a25 via Angel-Wings

Groene thee is een oude drank voor een goede gezondheid en een lang leven. De antioxiderende voordelen van de dagelijkse consumptie van groene thee zijn bekend. Een paar keer per dag een klein glas groene thee kan wonderen doen voor je levensverwachting.  s Middags groene thee verwisselen voor frisdrank zou meerdere voordelen hebben.

 

9 Meloenen

19928c81195c584b56b094bf46c41166 via Angel-Wings

Meloenen zijn heerlijk. Ze zijn ook een geweldige bron van een breed scala aan vitamines. Eet elke week een ander soort meloen voor uitstekende gezondheidsvoordelen. Meloenen zijn een heerlijke bron van vitamines en andere voedingsstoffen. Watermeloenen en meloen zijn gemakkelijk te vinden en goedkope bronnen van geweldige anti-aging voedingsmiddelen. Voeg meloenen toe aan je dagelijkse voeding voor een grote gezonde boost aan je dieet.

Lees ook:   Centaurus een nieuw griepvirus?

 

10 Bonen

33d6320d1e2f4fb0dd1c697a79ae6828 via Angel-Wings

Wat voedsel tegen veroudering betreft, zijn bonen een van de beste die er zijn. Je hart zal dol zijn op de gezonde, vetvrije eiwitten en andere anti-verouderingseigenschappen van bonen. Bonen zijn een geweldig voedsel tegen veroudering en een lange levensduur. Ze zorgen voor gezonde eiwitten zonder al het vet dat je in dierlijke producten aantreft. Bonen zorgen ook voor een grote voorraad antioxidanten die schade door vrije radicalen voorkomen. Verwerk bonen in je weekmenu vanwege hun anti-verouderingseigenschappen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button