web analytics

Bijna de helft van alle Amerikaanse mariniers (48.000) weigert het COVID Vaccin

medical equipment medicine syringe 7bee50ed5e65577204ce533d0c96481e via Angel-Wings

  • Bijna 40 procent van de Amerikaanse mariniers in de Verenigde Staten heeft hun kans om het covid-vaccin te nemen, afgewezen
  • Waarom is er zo grote aarzeling bij mensen, doktoren, wetenschappers, journalisten en mensen van alle beroepen en achtergronden? Aan het einde van dit artikel staat een link naar een ander artikel dat deze vraag probeert te beantwoorden.

Een belangrijke vraag die we moeten stellen is: waarom neemt de aarzeling van vaccins toe met zoveel vaccins, vooral als het gaat om het covid-vaccin. In tegenstelling tot wat je misschien hebt gehoord, zijn er legitieme redenen waarom veel mensen over de hele wereld, en dit omvat een groot aantal artsen, wetenschappers en andere ‘academici’, waarom mensen het covid-vaccin niet willen nemen, of andere vaccins trouwens. De sterke toename van de aarzeling over vaccins lijkt geen verkeerde informatie over ‘antivaccins’ te zijn, zoals de reguliere media en andere ‘invloedrijke’ mensen zoals Bill Gates dit vaak bestempelen. Daarover later meer.

 

Het laatste nieuws over terughoudendheid met vaccins komt van het Amerikaanse leger. Onlangs is bekendgemaakt dat bijna 40 procent van de 123.000 Amerikaanse mariniers hun kans om het covid-vaccin te ontvangen, hebben afgewezen.

Military.com legt uit :

Militaire functionarissen in North Carolina  vertelden Carolina Public Press  in maart dat ze verkeerde informatie voerden over de verspreiding van het COVID-19-vaccin op sociale media. “We moeten de kracht van het virus inoculeren, en we moeten de kracht inenten voor verkeerde informatie over vaccins,” vertelde luitenant-kolonel Thomas B. Turner, die de vaccinatieplanning leidt voor mariniers in actieve dienst in  Camp Lejeune , tegen de outlet … De aarzeling om te vaccineren is niet beperkt tot het Korps Mariniers of de militaire gemeenschap. Ongeveer 30% van de Amerikanen die in februari door het Pew Research Center werden ondervraagd, zei dat het onwaarschijnlijk was dat ze het COVID-19-vaccin zouden nemen. Deelnemers noemden de hoge snelheid waarmee het vaccin werd ontwikkeld of het gebrek aan informatie over hoe goed het zal werken als belangrijkste redenen waarom ze er niet voor zouden kiezen.

Zoals u hierboven kunt zien, is er sprake van “verkeerde informatie” die op sociale media wordt verspreid. Er is ongetwijfeld veel verkeerde informatie over vaccins en ‘nepnieuws’, maar een ding dat de reguliere media niet doen, is deze ‘verkeerde informatie’ daadwerkelijk aanpakken, identificeren, uitleggen waar het vandaan kwam, waarom zoveel mensen het geloven en tegengaan. De mainstream slaagt er nog steeds niet in om passende discussies te voeren over controversiële onderwerpen. Als gevolg hiervan is er een gebrek aan begrip tussen mensen, aangezien we nog steeds gepolariseerd zijn in onze standpunten en het perspectief niet begrijpen van een ander die het misschien niet met ons eens is.

Ik heb diepgaand geschreven over de feitelijke redenen waarom de terughoudendheid van het Covid-vaccin bestaat. Een artikel met veel bronnen met meerdere voorbeelden dat ik onlangs heb gepubliceerd met de titel “De vier belangrijkste redenen waarom veel mensen, artsen en wetenschappers weigeren het COVID-vaccin te nemen “, gaat in op enkele van de redenen waarom mensen eigenlijk aarzelen als je een idee wilt krijgen. Je zult zien dat er meer redenen zijn dan “verkeerde informatie over de anti-vax complottheorie” die bijdraagt ​​aan de legitieme zorgen die mensen feitelijk hebben.

Bron

Lees ook:   Griep en jonge vrouw in Schotland...

Gerelateerde artikelen

Back to top button