web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Farma niet aansprakelijk voor schade door coronavirusvaccin!

Farma niet aansprakelijk voor schade door coronavirusvaccin!

www.kla.tv/16563

Verschillende wetenschappers over de hele wereld haasten zich om een vaccin tegen het coronavirus te ontwikkelen. Het farmaceutische bedrijf dat erin slaagt als eerste een vaccin op de markt te brengen, heeft grote vooruitzichten op een enorme financiële winst.
In Amerika zijn er echter vooraanstaande vaccinatie-aanhangers, zoals Paul Offit (vaccinfabrikant en arts) en Peter Jay Hotez (kinderarts, wetenschapper en vaccinonderzoeker), die sterk waarschuwen voor de uiterst angstaanjagende gevaren die verbonden zijn aan de ontwikkeling of productie van een vaccin tegen het coronavirus. Waarom is dat zo?
Medewerkers van het Children’s Health Defense, een organisatie in de VS die zich inzet voor de gezondheid van mensen over de hele wereld, hebben zich kritisch met deze kwestie beziggehouden en namen op 11 april 2020 daartoe als volgt openlijk stelling:

“Na de SARS-CoV-uitbraak in China in 2002 probeerden wetenschappers voor het eerst vaccins tegen het coronavirus te ontwikkelen. Teams bestaande uit Amerikaanse en buitenlandse wetenschappers vaccineerden dieren met de vier meest veelbelovende vaccins. Eerst leek het experiment succesvol te zijn, omdat alle dieren een sterke antilichaamreactie op het coronavirus ontwikkelden. Toen de wetenschappers de gevaccineerde dieren echter blootstelden aan het wilde virus, d.w.z. het wilde, natuurlijk voorkomende virus, waren de resultaten beangstigend. De gevaccineerde dieren leden aan een hyperimmuunreactie, dat is een overdreven reactie van het immuunsysteem die gepaard gaat met een ontsteking in het hele lichaam, vooral in de longen. Onderzoekers hadden al dezelfde “versterkte immuunreactie” waargenomen bij het testen van de mislukte RSV-vaccinatietests op mensen in de jaren zestig. Twee kinderen stierven daarbij. Dit was een vaccinatietest tegen het zogenaamde Respiratory Syncytial Virus, dat ernstige luchtwegaandoeningen veroorzaakt door een gas-uitwisselingsprobleem in de longen. Het ontwikkelen van een vaccin tegen RSV bleef zonder succes.
Offit en Hotez, die allebei te maken kregen met de effecten van versterkte immuunreacties als gevolg van vaccinatie, waarschuwen er dan ook voor. Zelfs Anthony Fauci, directeur van het Amerikaanse onderzoekscentrum NIAID (National Institute for Allergies and Infectious Diseases), adviseur van Trump, wetenschapper en immunoloog, waarschuwt, ̶ wel in een moment van onoplettendheid, dat elk nieuw vaccin tegen het coronavirus dodelijke immuunreacties “vaccine enhancement” kan uitlokken, d.w.z. een versterking van de immuunreactie door vaccinatie. Hetzelfde gevaar zoals bij de dieren, bestaat ook wanneer gevaccineerde mensen in contact komen met het wilde virus.

Nu heeft Fauci, in plaats van voorzichtig te werk te gaan, de roekeloze beslissing genomen om de vaccins, die deels door de grootste vaccinsponsor Bill Gates worden gefinancierd, in een versnelde procedure te testen. Met andere woorden, zonder de dierproeven uit te voeren, die een vroege waarschuwing zouden kunnen geven voor een escalerende immuunreactie en voordat er klinische proeven op mensen zijn uitgevoerd.
Maar zelfs Bill Gates lijkt “bezorgd” te zijn over ongewenste effecten, dus zei hij dat de vaccinatie pas zou mogen worden gegeven, nadat de regeringen een vrijstelling voor aansprakelijkheid in civiele procedures zouden hebben gegarandeerd. Op 4 februari 2020 waren er slechts 11 actieve gevallen van coronavirus in de Verenigde Staten, volgens de website van de Centers for Disease Control (CDC: Centrum voor toezicht op ziekten en preventie). Toch heeft de VS al op 4 februari 2020, stilzwijgend afgedwongen federale regelgevingen doorgezet, die volledige immuniteit verlenen tegen aansprakelijkheidseisen voor de fabrikanten van coronavirusvaccins.
Tot zover de alarmerende verklaring van de Children’s Health Defense! Nog voordat het vaccin tegen het coronavirus op de markt wordt gebracht, is het duidelijk dat de vaccinfabrikanten in Amerika – niet aansprakelijk zijn voor eventuele schade als gevolg van de vaccinatie!
Wie heeft er eigenlijk de macht om de federale regelgeving in de VS in een korte en stilzwijgende procedure door te zetten? Eén ding is in ieder geval zeker: de winnaar is opnieuw de farmaceutische industrie, die de winst boven de bescherming van de volksgezondheid stelt.
Verspreid deze uitzending en help de mensen te informeren over de mogelijke bijwerkingen van een vaccin tegen het coronavirus.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥