web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Coronavirus: een luchtwegaandoening zoals iedere winter? (door Dr. Wolfgang Wodarg)

Coronavirus: een luchtwegaandoening zoals iedere winter? (door Dr. Wolfgang Wodarg)

 

 www.kla.tv/15989

Openhartige mening, vandaag met een verkorte verklaring van arts en gezondheidswetenschapper Dr. Wolfgang Wodarg. U kunt het volledige standpunt lezen op de bijgevoegde link: https://www.wodarg.com/vortr%C3%A4ge/ (…) “Sinds de jaarwisseling is de focus van de publieke opinie, de wetenschap en de gezondheidsautoriteiten plotseling volledig veranderd. Enige artsen in Wuhan, een stad met 12 miljoen inwoners, zijn er in geslaagd om wereldwijd de aandacht te trekken met aanvankelijk minder dan 50 gevallen en enkele sterfgevallen in hun kliniek, waar ze coronavirussen als ziekteverwekker hadden aangetoond. De kleurrijke landkaarten die ons nu op papier of op beeldschermen worden getoond zijn indrukwekkend, maar ze hebben merendeels minder te maken met ziekte, dan met de activiteit van bekwame virologen en massa’s sensatiebegerige berichtgevers. Daar waar dergelijke tests worden uitgevoerd – er stonden op 13 februari 2020 bijna 9000 tests per week ter beschikking in 38 laboratoria in heel Europa – deden ze meestal snel genoeg een ontdekking, en elk geval wordt een zich zelf vergrotend media-gebeuren. Alleen al het feit dat bij de ontdekking van een coronavirusinfectie in hun omgeving bijzonder intensief gezocht wordt, laten zich vele regionale groeiende aantallen reeds verklaren. De horrorrapporten uit Wuhan waren iets waar virologen over de hele wereld op de loer lagen. De in koelkasten voor handen zijnde virusstammen werden onmiddellijk gescand en met de gemelde nieuwe gevallen uit Wuhan koortsachtig vergeleken. Een laboratorium in de Charité won de race bij de WHO en mocht zijn eigen tests wereldwijd op de markt brengen tegen een meervoudige prijs dan gebruikelijk .

Lees ook eens:   Psychiatrie industrie des doods...

Het is echter beter om zich niet voor 200 Euro op coronavirussen te laten onderzoeken. Volgens verscheidene jaren van prospectief onderzoek in Schotland (van 2005 tot 2013) bestaat er, zelfs als je slechts een lichte ‘griepachtige’ infectie hebt, een risico van 7-15% dat coronavirussen worden aangetoond. Het aantonen van coronavirussen heeft momenteel ernstige gevolgen voor het dagelijkse leven van de onderzochte personen en hun omgeving, zoals men, zonder lang te zoeken, in alle media kan zien. De bevinding zelf is echter zonder klinische betekenis. Het is slechts één van de vele namen voor acute luchtwegaandoeningen (ARE), die elke winter 20-40% van alle mensen in ons land in meer of mindere mate tijdelijk buiten gevecht stellen. Volgens een goede studie uit Schotland waren de meest voorkomende ziekteverwekkers van acute luchtwegaandoeningen: 1. rhinovirussen, 2. influenza A-virussen, 3. influenza B-virussen, 4. RSvirussen en 5. Coronavirussen. Deze volgorde wisselde licht van jaar tot jaar. Ook bij virussen, in concurrentie rondom onze slijmhuidcellen, is er blijkbaar een wisselend quorum (= samenstelling), zoals we die kennen in onze darmen met micro-organismen . Dus als er nu een toenemend aantal ‘bewezen’ coronavirusinfecties in China of Italië zou bestaan:

Kan iemand dan zeggen hoe vaak dergelijke onderzoeken in voorgaande winters zijn uitgevoerd, op wie, om welke reden en met welke resultaten? Als men beweert dat het meer voorkomt, moet men verwijzen naar iets wat men eerder heeft waargenomen. “Het kan je van jouw stuk brengen als je als ervaren epidemiewachter het huidige tumult, de paniek en het daardoor veroorzaakte leed bekijkt. Zo zal het zeker veel verantwoordelijke personen vergaan, die vandaag, zoals destijds bij de “Mexikaanse-griep”, vermoedelijk hun baan op het spel zetten, als ze tegenstand bieden tegen de “Mainstream”. Elke winter hebben we een virusepidemie met duizenden doden en miljoenen geïnfecteerden – ook in Duitsland. En coronavirussen hebben altijd hun aandeel daarin. Dus als de Duitse Bondsregering iets goeds wil doen, kan ze dat net als de epidemiologen in Glasgow doen en de knappe koppen van het RKI (= Robert Koch Instituut) ‘prospectief’ (!!!) (= vooruitziend) laten observeren en zien hoe het virom (= alle virussen in de darm) van de Duitse bevolking van jaar tot jaar in de winter verandert. De politiek moet er ook voor zorgen dat betrouwbaar wetenschappelijk werk in het Robert Koch Instituut, het Paul Ehrlich Instituut en andere ambten weer gemakkelijker wordt. Wetenschappelijk werken betekent evenwel niet de politici of het bedrijfsleven naar de mond praten. Wetenschap is betrouwbaar wanneer zij met transparante methoden de vermeende kennis altijd professioneel en consequent in vraag stelt. Ook wanneer dit soms omslachtig is, zo kan het ons menig dure verkeerde gezondheidsopvattingen besparen, die – door belangen gedreven – “griepbewakers” ons willen wijsmaken. En voor een ieder geldt het volgende: wie wordt blootgesteld aan quarantainemaatregelen alleen vanwege een positieve PCR-test voor het coronavirus en financieel schade lijdt, kan onder omstandigheden recht hebben op een vergoeding op grond van artikel 56 van de Duitse Wet op de bescherming tegen infecties. (…).“

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥