03 maart 2021

 

De oorzaak van borstkanker verdoezelt sinds 1985

DE OORZAKEN VAN BORSTKANKER VERDOEZELT SINDS 1985

Waarom denk je dat je tijdens de Breast Cancer Awareness Month (BCAM) nooit het woord ‘carcinogeen’ hoort, maar miljoenen keren door het woord ‘remedie’ wordt tegengehouden?

De waarheid wordt verteld, BCAM moet worden omgedoopt tot Breast Cancer Un-Awareness Maand , omdat het weinig tot niets te maken heeft met het genereren van bewustzijn over de ware oorzaken en oplossingen voor de borstkankerepidemie en alles wat te maken heeft met het publiek te concentreren op een vermoedelijk nog niet bestaande ‘remedie’ die ergens in de toekomst via de farmaceutische pijplijn wordt geproduceerd, alleen nadat voldoende geld is opgehaald.

In plaats van de bekende oorzaken van kanker te identificeren en aan te pakken, zoals de vele borstcarcinogenen die nu worden geïdentificeerd in lichaamsverzorgingsproducten, GGO’s en bewerkte voedingsmiddelen , en onze vervuilde omgeving, is de missie van BCAM om mensen te laten denken dat de beste manier om borstkanker te voorkomen is om ‘het vroeg te detecteren’.

En hoe?
Door hun borsten te onderwerpen aan op straling gebaseerde diagnostische screening waarvan we nu weten dat ze daadwerkelijk borstkanker veroorzaakt, en die in de afgelopen 30 jaar alleen al bij Amerikaanse vrouwen tot meer dan een miljoen gevallen van vals gediagnosticeerde en onnodig behandelde borstkanker heeft geleid . Een recent overzicht van het onderwerp mammografie concludeerde dat ze schadelijk zijn en moeten worden vermeden , en toch zul je deze maand talloze berichten horen dat borstonderzoeken veilig en effectief zijn voor het verminderen van borstkankersterfte – technisch gezien een leugen.

Deze virale meme beschrijft de onderliggende agenda kort en bondig:

In 2012, toen we voor het eerst ‘ De donkere kant van borstkanker [de] Bewustmakingsmaand ‘ schreven , om deze travestie te belichten, was de echte geschiedenis van de oorsprong van de borstkankerbewustzijn nog relatief onbekend, ondanks het feit dat het een kwestie van openbaar record. Volgens de Wikipedia-pagina over het onderwerp:

“NBCAM werd opgericht in 1985 als een partnerschap tussen de American Cancer Society en de farmaceutische divisie van Imperial Chemical Industries (nu onderdeel van AstraZeneca , maker van verschillende geneesmiddelen tegen borstkanker). Het doel van de NBCAM was vanaf het begin het promoten van mammografie als het meest effectieve wapen in de strijd tegen borstkanker. ”

De referentielink op Wikipedia voor de bovenstaande paragraaf is afkomstig van de BCAM-website, maar is nu dood. Om redenen die een raadsel blijven, werd de BCAM-website in de tussenliggende jaren offline gehaald door AstraZeneca. Desondanks linkt de BCAM-domeinnaam – www.nbcam.org – nog steeds rechtstreeks naar de HealthCare Foundation-pagina van AtraZeneca ; verbazingwekkend bewijs dat AstraZeneca BCAM in eigendom had en beheerde en dat nog steeds doet. U kunt de gearchiveerde NBCAM-website van WayBackMachine hier nog steeds bekijken als u nieuwsgierig bent.

En waarom is deze connectie zo belangrijk?
Wat zo verontrustend is aan de oprichtende rol van AstraZeneca in BCAM, is dat het “gewoon gebeurt” om twee kaskraker-geneesmiddelen tegen borstkanker te maken, Tamoxifen en Arimidex – een belangenconflict zo flagrant, moeilijk te negeren. Nog verontrustender is dat Tamoxifen door het International Agency for Research on Cancer is geclassificeerd als een bekend carcinogeen bij de mens! Een kankerverwekkende ‘behandeling’ voor borstkanker? Geen wonder dat BCAM het woord “kankerverwekkend” niet zal toelaten dat in een van zijn campagnes wordt genoemd.

Lees ook:   Vit D (Belangrijk!)

Toen AstraZeneca de BCAM-website functioneerde, was het gemakkelijk om te bewijzen hoe BCAM en AstraZeneca het concept van de ware oorzaken van kanker (kankerverwekkende stoffen) door de publieke opinie hadden gerooid. Vroeger kon je het woord “kankerverwekkend” in de zoekmachine van de site stoppen en je zou de volgende zeer verdachte resultaten vinden:

Uw zoekopdracht – carcinogeen – heeft geen documenten opgeleverd. Er zijn geen pagina’s gevonden met “carcinogeen”.

Evenzo kwam in 2012 op de website van Susan G. Komen de term ‘carcinogeen’ slechts twee keer voor, en beide in de context van het ontkennen van de waarschijnlijkheid dat er een verband bestaat tussen roken en borstkanker. Als u vandaag de site doorzoekt , is de term verder uitgewist, met weinig informatieve resultaten opgehaald met de term, en de meeste artikelen die verwijzen naar de term met een verontschuldigende of minimaliserende toon, voor zover de reële risico’s van dergelijke blootstellingen zijn.

Dit is duidelijk strategisch. Er zijn letterlijk duizenden mogelijke en bekende kankerverwekkende stoffen geïdentificeerd in verschillende openbare databases, zoals Toxnet.gov. Roundup-herbicide werd bijvoorbeeld onlangs door de Wereldgezondheidsorganisatie opnieuw geclassificeerd als een waarschijnlijk carcinogeen . Als het doel echt is om vrouwen te beschermen en de morbiditeit en mortaliteit van borstkanker te verminderen, zou de borstkanker dan niet moeten focussen op het identificeren en verminderen van blootstelling aan waarschijnlijke en / of bekende kankerverwekkende stoffen? Als u dit niet doet, is dat gelijk aan bedrog, zo niet misdrijf, niet waar?

Dit is allemaal logischer als je de geschiedenis achter BCAM’s oprichter AstraZeneca begrijpt. AstraZeneca werd gevormd door de fusie van Astra AB en Zeneca Group (een farmaceutische dochteronderneming van Imperial Chemical Industries) in 1999. Imperial Chemical Industries, een multinationale onderneming die verantwoordelijk is voor de productie van borstkanker die petrochemische derivaten zoals vinylchloride en pesticiden veroorzaakt, heeft National Breast Cancer opgericht. Bewustmakingsmaand in 1985, in samenwerking met de American Cancer Society, om de brede acceptatie van röntgenmammografie te bevorderen , waarvan we de mislukkingen, zo niet gruwelen , elders uitgebreid hebben gedocumenteerd .

Dit betekent dat het bedrijf dat aanzienlijk heeft bijgedragen aan het versnellen van de borstkankerepidemie ook profiteerde en nog steeds profiteert van nieuwe diagnoses van borstkanker en hun behandeling.

Helaas is Breast Cancer Awareness Month een tijd van toenemend bewustzijn, niet van de te voorkomen oorzaken van borstkanker, maar van de onverzadigbare behoefte van de borstkankerindustrie om zowel geld in te zamelen voor onderzoek naar een zogenaamde ‘farmaceutische remedie’, en om de primaire middelen voor ‘preventie’: vroege detectie via röntgenmammografie. ‘Het is ook een oorzaak-marketing voedende razernij met een verontrustend breed scala aan kankerverwekkende producten met het roze lint van Susan G. Komen , vermoedelijk’ ter ondersteuning ‘van bewustwording, inclusief de hierboven afgebeelde heetroze fracking-boor .

Voordat u overweegt om op mars te gaan, te doneren aan de ‘oorzaak’ of deze maand een product met roze lint te kopen, overweeg dan de ware oorsprong van het meest wijdverspreide hersenspoelingevenement van het jaar. U kunt ook onze database voor kankeronderzoek gebruiken met duizenden artikelen en samenvattingen bestuderen over de natuurlijke behandeling van kanker.

https://www.wakingtimes.com/2019/12/06/covering-up-the-causes-of-breast-cancer-since-1985/

Gerelateerde berichten