web analytics
...
Gezondheid & Uiterlijk

Gevaarlijke virussen in Afrika

=>Link naar Niburu over ziekten in Afrika

Dit doet me denken aan wanneer hij naar Afrika reist

Zeer heftige virussen in Afrika…

Afrika is enorm groot!

-Afrika is qua oppervlakte het op een na grootste continent op Aarde. Alleen Azië is groter. Wanneer men echter Noord- en Zuid-Amerika als één continent ziet, staat Afrika op de derde plaats. Wikipedia
 
-Oppervlakte: 30.370.000 km²

-Bevolking: 1,216 miljard (2016)

Dit in vergelijking met Nederland

 

Nederland is een van de samenstellende landen van het Koninkrijk der Nederlanden. Het land ligt voor het overgrote deel in het noordwesten van Europa, aan de Noordzee. Wikipedia
Oppervlakte: 41.543 km²
Bevolking: 17,02 miljoen (2016) 
Dat in Afrika een virus zich snel kan verspreiden mag logisch zijn.
Hygiëne, armoede, krottenwijken, geen kennis van hygiëne, wantrouwen vaccins richting Westerlingen, liever hulp van medicijnmannen, en veel mensen dichtbij elkaar.

Oorzaak pest: virus of bacterie

Meestal werd al aangenomen dat het hier de pest betrof, maar hierover bestond tot voor kort geen absolute zekerheid. De mogelijkheid dat de epidemie veroorzaakt werd door een filovirus werd ook opengelaten.[bron?] Tot deze groep van virussen behoren onder meer het ebolavirus en het marburgvirus. De pest daarentegen wordt niet veroorzaakt door een virus, maar door de bacterie Yersinia pestis, die verspreid wordt door vlooien die met name op de zwarte rat parasiteren. Dat een bacterie de oorzaak was van de pest en dat deze bacterie verspreid werd door vlooien op ratten, werd pas honderden jaren later bekend. Uit overlevering en tekeningen weten we dat de Zwarte Dood gepaard ging met builen (zwelling van de lymfeklieren), vergelijkbaar met de Aziatische builenpest uit de 18e eeuw. Dit steunt de theorie dat het bij de Zwarte Dood om builenpest ging. In 2010 werden sporen van de Yersinia pestis bacterie in het DNA gevonden van skeletten uit massagraven waarin slachtoffers van de Zwarte Dood zijn begraven.[1]

https://nl.wikipedia.org/wiki/Zwarte_Dood

De pest waar het artikel over spreekt wordt dus veroorzaakt door ratten en vlooien.

Open riolen zijn idem een reden waar ratten rondwandelen en vlooien op mensen springen.
Reinheid is dus een must.

The best-known countries for African Safaris are Tanzania, Kenya, Botswana, Namibia and South Africa. Get ready for the best African safari experience at any one of the following national parks.

Het Marburg virus is een virus variant van Ebola.
Fruitetende vleermuizen verspreiden dit virus.

De ziekte wordt van mens op mens overgedragen door contact met lichaamsvloeistoffen van geïnfecteerde patiënten, zoals bloed, braaksel of speeksel. Vaak zijn begrafenisrituelen bron van besmetting gezien rouwenden de dode aanraken, aldus de WHO

Hygiëne is dus enorm belangrijk.

https://plazilla.com/page/4295155027/top-10-dodelijkste-virussen-ter-wereld

Gele koorts
https://www.businessinsider.nl/dodelijk-afrikaans-virus-dreigt-over-te-slaan-naar-europa-657902/

https://www.nemokennislink.nl/publicaties/virus-x-ligt-op-de-loer/

zulke foto's zie ja vaak van herten hier in europa, nu eens andere dieren in n ver, warm land

Vraag online van iemand:

Lees ook:   Snelle ontgifting van grafeenoxide, spike-eiwitten en magnetisme bij mensen

-Hoe komt het dat er zo veel ernstige ziektes in Afrika ontstaan?

Volgens iemand die zijn hele leven in Afrika heeft gewoond, komt het doordat een flink deel van de bevolking apenvlees eet. Klopt dat?
Ik begrijp dat hygiëne ook een rol zal spelen en misschien gebrek aan schoon water, maar daar is in Azië ook een gebrek aan en die hebben geen HIV en Ebola geproduceerd.

Antwoord: -Als je geen mainstream volger bent, zou je eigenlijk weten dat er veel met gekweekte virussen gerommeld wordt (biologische wapens)…Afrika is een goeie continent om maar hiermee stiekem te “spelen”…
Chemtrails, wat iemand hier zei, zijn voor ons Europeanen.
HIV natuurlijk ook maar we zijn hier ietsje voorzichtiger met sex dan in Africa. Lijkt mij.

Natuurlijk is het klimaat in Africa ook erg anders, mensen zijn minder schoon, leven wellicht ook te dicht op elkaar, raken elkaar meer aan, immuunsisteem niet optimaal bij slechte voeding etc etc.

Afrika: Spider Bridge in Zuid-Afrika Toerisme Smalle brug in de natuur

En toch denk ik dat het een grote laboratorium is om biologische wapens uit te proberen aan mensen. Is mijn mening, Hoeft niemand te delen.

Antwoord: -Overal waar mensen en dieren intensief met elkaar samen leven springen virussen en of bacteriën van dieren over op mensen . In Azië ontstaan vaak de nieuwe griep virussen ook in Europa door de intensieve veehouderij de Q koorts of diverse bacteriën van mega varkens stallen . Dat zijn beruchte zieken huis bacteriën . Eerst kan zo’n bacterie of virus niks bij een mens maar door een mutatie kan het ineens wel . De vogelgriep en andere ellendige ziekten zijn helaas een voorbeeld van . Ja Afrika dat tropisch warme continent waar veel mensen vaak arm dicht bij elkaar en ja soms onder slechte omstandigheden en met soms mythische gedachten over ziekten . Dat het een straf is of door ? Of dat het kwade geesten zijn zelfs de huidige president van zuid Afrika vertelde rustig als je maar met een maagd vrijde ging hiv wel over !? Dus slechte medische zorg in combinatie met midden eeuwse gedachten ( geen medische kennis algemeen verspreid ) en slechte economische omstandigheden . En ja als je geen geld hebt Vd apotheek dan wil je de medicijn man wel geloven en soms heeft die best een remedie maar niet tegen ebola of hiv . Het ontstaan komt door het dicht op elkaar leven van mensen en dieren . De verspreiding door onwetendheid en geld gebrek .

https://www.startpagina.nl/v/gezondheid/vraag/530124/ernstige-ziektes-afrika-ontstaan

Avenue Of The Baobabs, Madagascar Mais

En dan nog dit:

Lees ook:   Orgaan donatie sta er eens bij stil!
In 2003 moest een grote vaccinatiecampagne van het Global Polio Eradition Initiative (GPEI) een eind maken aan polio in Nigeria. Het GPEI, opgezet vanuit de World Health Organization (WHO), had echter geen rekening gehouden met drie koppige provincies in Noord-Nigeria. De politieke en religieuze leiders van die regio riepen op tot een boycot: de inentingen zouden door Amerika en haar westerse bondgenoten moedwillig besmet zijn, waardoor gevaccineerden kans liepen op onvruchtbaarheid, hiv en kanker.

 Artsen die in Afrika proberen polio uit te bannen via vaccinatieprogramma’s, zien zich geconfronteerd met een nieuw probleem: een uitbraak van de verlammingsziekte als gevolg van een van die programma’s.

Datum:8/6/'17 Titel: Bananen drager Continent: Afrika Land: / Aardrijkskundige thema: landbouw Beschrijving: mensen daar doen zelf hun landbouw en dan verkopen dat

Volgens Amerikaanse hulpverleners en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hebben sinds 2005 69 Nigeriaanse kinderen polio gekregen als gevolg van een vaccin dat via de mond wordt ingenomen. Twee kinderen in Niger overkwam hetzelfde. Het grootste probleem is, dat het desbetreffende vaccin het meest succesvolle middel tegen polio is dat in de regio voorhanden is. Om de uitbraak in Nigeria tot staan te brengen, is zelfs meer van het middel nodig. ,,Dit vaccin is het meest effectieve middel tegen het poliovirus dat we hebben, maar het is eigenlijk een kwestie van vuur met vuur bestrijden”, zegt viroloog Olen Kew van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention. Het vaccin is in feite een zwakke variant van het poliovirus. In zeldzame gevallen kan het verzwakte virus zich veranderen (muteren) in een besmettelijke variant. Als in een gebied te veel kinderen niet gevaccineerd zijn, wordt de kans groter dat het verzwakte virus van het vaccin verandert, omdat veel kinderen in dat geval drager kunnen worden. In westerse landen is dit probleem niet aan de orde. Daar wordt veelal een niet-actief virus toegediend via injectie. Dit vaccin is echter veel duurder en minder gemakkelijk te gebruiken in ontwikkelingslanden. Een ander probleem waarmee artsen worden geconfronteerd in sommige streken, is angst voor vaccinatie. In het noorden van Nigeria bijvoorbeeld werden in 2003 vaccinaties van hogerhand verboden; dit uit angst dat het ging om een westerse samenzwering, bedoeld om moslims onvruchtbaar te maken. Een gevolg van het verbod was een grote uitbraak, die ook andere landen trof. Artsen zijn bang dat zulke samenzweringstheorieën weer aan kracht winnen, nu duidelijk geworden is dat de jongste uitbraak veroorzaakt is door het via de mond toegediende vaccin.

Mooi land verder, maar gelukkig vlieg ik niet!

Gerelateerde artikelen

Back to top button