29 oktober 2020

 

Toxoplasmose lijkt IQ van RH Negatieve mensen te verhogen

TOXOPLASMOSE LIJKT IQ-TEST RESULTATEN IN RH NEGATIEVE INDIVIDUEN TE VERHOGEN

Bloedgroep Science Rh Negatieve Feiten

Toxoplasmose- merkbaar Verschil in intelligentie en persoonlijkheid bij mannen hangt af van hun Rhesus bloedgroep maar niet ABO Blood

 

We hebben gezocht naar verschillen in de toxoplasmose geassocieerde effecten tussen RhD-positieve en RhD-negatieve onderwerpen door het testen van 502 soldaten met twee persoonlijkheidstesten en twee intelligentietests.

De geïnfecteerde patiënten hadden allen lagere potentieel pathognomisch factoren gemeten met de N-70 vragenlijst en neurasthenie gemeten NEO-PI-R.

De RhD-positief, Toxoplasma-geïnfecteerde patiënten hebben een lager IQ terwijl RhD-negatief, Toxoplasma-geïnfecteerde patiënten een hogere intelligentie hebben dan hun Toxoplasma-vrije RhD Negatieven. De waargenomen Toxoplasma-geassocieerde verschillen waren altijd groter in RhD-negatief dan in RhD-positieve personen.

Ongeveer de helft van de wereldbevolking is geïnfecteerd door toxoplasmose, maar hebben geen symptomen. In de Verenigde Staten ongeveer 23% wordt beïnvloed hierdoor en in sommige delen van de wereld is dit tot 95%

————————————–

Soms zijn katten geïnfecteerd met toxoplasma parasieten. Toxoplasma gondii is een ééncellige parasiet. In zijn meest eenvoudige vorm lijkt zo’n toxoplasma infectie sterkt op die van een coccidia infectie. De kat infecteert zich door het inslikken van zogenaamde cystes vanuit de omgeving. Vanuit de cystes ontstaan volwassen parasietjes die in de darmwand van de kat verblijven en vervolgens grote aantallen cystes produceren die met de ontlasting worden uitgescheiden.

https://wormbestrijding.nl/wormbestrijding-bij-katten/wormen-bij-de-kat/toxoplasmose-kat/

 

https://www.nu.nl/wetenschap/2661460/verandering-hersenen-bij-toxoplasmose.html

 

 

Lees ook:   De symptomen/klachten door een vitamine B12-tekort

Gerelateerde berichten