web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Immuun tegen Covid en de test

Klik op het plaatje voor de video om te starten…

Mooi deze dame is immuun tegen covid!
Dat bestaat dus ook nog mensen.

Antistoffen Covid-19 Virus

Antistoffen test op COVID-19 Virus.

Wij bieden met ingang van heden een serologische antistoffentest naar Corona aan voor mensen die eerder klachten hebben gehad. Er is nu de mogelijkheid om serologisch te testen naar een eerder doorgemaakte COVID-19 infectie, waarbij het afweersysteem van het lichaam antistoffen tegen SARS-CoV-2 heeft aangemaakt. Het verificatiepanel vanuit het RIVM werd succesvol uitgevoerd (15 mei 2020). Testuitslagen zijn in de regel binnen twee tot 5 dagen beschikbaar. Volgens het RIVM hebben studies uitgewezen dat de antistoffen minstens 200 dagen zichtbaar blijven en zelfs sterker worden in die 6 maanden. Zie Antistoffen SARS-CoV-2 blijven minstens 200 dagen in bloed aantoonbaar | RIVM Bloedbank Sanquin verwacht dat de antistoffen minimaal 1 tot 2 jaar er voor zorgen dat men niet echt ziek wordt en het virus tot een minimum verspreid wordt. Zie ook uitzending Op1 01-06.

Er wordt een zogeheten ELISA-test gebruikt met een zeer hoge specificiteit ( hoger dan 98 %). Dit betekent dat de aangetoonde antistoffen gericht zijn tegen het SARS-CoV-2 virus, waarbij kruisreactiviteit met andere virussen en fout-positieve uitslagen zeer gering is. Deze testen worden gedaan door geselecteerde Nederlandse laboratoria d.m.v. bloedafname. Dat is de enige betrouwbare manier. Pas op voor thuistesten d.m.v. een druppel bloed; deze zijn vaak niet betrouwbaar. Zie ook Testen op COVID-19 | RIVM

Het aantonen van COVID-19 antistoffen is overigens officieel nog niet hetzelfde als een immuniteitstest. Er is nog geen wetenschappelijk bewijs dat de aanwezigheid van antistoffen iets zegt over (groeps)immuniteit, maar dat is zeer waarschijnlijk. 

Lees ook:   Honger in de wereld!!!!!!

Het is zeer waarschijnlijk dat binnen enkele weken een onderzoek wordt gestart naar de immuniteit. Daarbij zal worden onderzocht of iedereen met een doorgemaakte infectie niet 2 maar 1 vaccinatie nodig heeft. Dit kan een miljoen vaccins besparen en het vaccineren bespoedigen. Sinds 02-04 is dat door RIVM bevestigd en hoeft u maar 1 vaccinatie.

Testen kan vanaf drie weken na de eerste ziektedag. Uit onderzoek onder zorgmedewerkers met milde klachten blijkt dat antistoffen niet bij iedereen na drie weken aantoonbaar zijn, mogelijk door een vertraagde immuunrespons of door onvoldoende antistoffenvorming. Het kan daarom voorkomen dat vervolgserologie noodzakelijk is voor een definitieve conclusie. Heeft u nu klachten, neem dan contact op met uw huisarts/GGD.

U kunt de uitslag na 2 tot 5 dagen per e-mail of telefonisch bij ons opvragen. Test is landelijk beschikbaar.

https://testjegezondheid.nl/overzicht-testen/antistoffen-covid-19-virus

Ik zeg niet dat je daar een test moet gaan kopen! Ze zeggen ook nog iets over eventuele naderhand testen die je dan weer wel moet betalen dus pas op aub!
En dat kun je online zelf wel opzoeken denk ik, testen genoeg, maar ik zou hem dan eerder aanvragen via je huisarts.

Jammer dat de regering zich hier niet mee bezig houdt.
Nu worden mensen buitengesloten, die misschien wel enorm immunerig zijn tegen Covid!
Gaat toch nergens meer over?

*Kijktevennaardownloadsofzewelgoedgaan* ;P

Oh wacht:

AFIAS test

Het meten van antistoffen tegen het virus geeft duidelijkheid of u het COVID-19 virus heeft doorgemaakt.

  • Wat toont de test aan?
    Bij een mogelijk doorgemaakte infectie met COVID-19, zouden antistoffen aangemaakt worden en deze kunnen met een test worden aangetoond.
  • Welke test gebruiken wij?
    Het Instituut voor Preventie & Gezondheid beschikt over de AFIAS COVID-19 Point-of-Care testen waar snel en eenvoudig via een vingerprik getest kan worden op deze antistoffen.
  • Wat kost deze test?
    De kosten van de onderzoek worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

https://www.efarma.nl/corona-antistoffen-test/99011631

Lees ook:   Google schiet in eigen voet...

Hier een test voor maar 22 euri!
Zou dit ook gelden als QR code?
🙂
Spelbreker RIVM in de bocht

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen/serologische-test

Je mag er niets mee met de uitslag dat zegt toch al genoeg!!!!

Uit studies blijkt dat je na een besmetting meer antistoffen hebt dan na vaccinatie. Waarom geldt dit dan niet al coronabewijs?

Op dit moment is het mogelijk om een coronatestbewijs te krijgen als je in de afgelopen 180 dagen besmet bent geweest met het virus. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan of deze periode wellicht verlengd kan worden.

 

Maar 180 dagen?
Immuun ben je vaak voor vele, vele jaren!

https://www.nexuszorg.nl/corona-immuniteit-test

https://coronatest123.nl/product/bloedtest-corona-antistoffen-test-joysbio/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien