web analytics
...

Zecharia Sitchin’s Vertaling Van 14 Tabletten Van Enki: Complete Geschiedenis Van Anunnaki

67225ed9cda1c31de0641edf6e3f981f via Angel-WingsZecharia Sitchin’s Vertaling Van 14 Tabletten Van Enki: Complete Geschiedenis Van Anunnaki

Zecharia Sitchin schokte de historische en archeologische wereld nadat hij zijn serie boeken publiceerde over ” Anunnaki-goden ” die ongeveer 445.000 jaar geleden vanaf de planeet Nibiru arriveerden. Volgens hem landden deze oude astronauten in een van de zeeën van de aarde en vestigden ze Eridu, ‘Home in the Faraway’.

De vertaling van de auteur van veertien Enki-tabletten verklaart de geschiedenis van de Anunnaki-beschaving en hun volwaardige doel voor het bezoek aan de aarde. De tabletten zijn het verslag van Enki, een Annunaki, van een planeet genaamd Nibiru. Hij was de eerstgeboren zoon van Anu, de koning van de planeet Nibiru. Nibiru zou elke 3.600 aardse jaren om de zon moeten cirkelen.

Enki beweerde [volgens de vertaling van Sitchin] in deze tabletten naar de aarde te zijn gekomen om goud te delven voor hun thuisplaneet Nibiru. Het goud was nodig om de atmosfeer van hun planeet te herstellen. Ze hadden mijnwerkers nodig, dus schiep Enki mensen op aarde naar hun evenbeeld.

14 tabletten van Enki

Het verloren boek van Enki: memoires en profetieën van een buitenaardse God door Zecharia Sitchin
Hoewel er veel sceptici zijn in het verhaal van Anunnaki, zijn talloze geleerden en theologen gaan erkennen dat de bijbelse verhalen over de schepping, van Adam en Eva, de hof van Eden, de zondvloed, de toren van Babel, in feite product zijn van oude teksten die millennia eerder zijn opgeschreven in het oude Mesopotamië door de oude Sumeriërs.

De eerste tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 1.1 – Deze Tablet legt uit wat voor ons een atoomoorlog op aarde lijkt tussen de Annunaki. De boze wind waarover gesproken werd, lijkt een radioactieve wolk te zijn die iedereen op zijn pad doodt, goden en de mensheid. Een heel interessant onderdeel is dat het zegt dat dit het ergste is wat er is gebeurd sinds de zondvloed (vloed).

Hoofdstuk 1.2 – Deze tablet vertelt over lang geleden op de thuisplaneet Nibiru van de Anunnaki. Ze lijken te denken dat ze tot leven zijn gekomen uit wat onze evolutionisten geloven als oersoep. Hoewel we weten dat het niet kan gebeuren, denken ze dat het kan. Het vermeldt de dikke atmosfeer en vegetatie van de planeet. Zijn cycli rond de zon met de warme en koude periodes. Tijdens de koude periodes houdt de innerlijke warmte van de planeet Nibiru warm. Geschillen begonnen die eindigden in het gebruik van wat wij beschouwen als atoombommen. Het verwoestte hun planeet. Toen werd er vrede gesloten en werd er een koningschap gevestigd voor de hele planeet.

Hoofdstuk 1.3 – Deze tablet vertelt over de koningschapslijn op Nibiru. Het vertelt over de huwelijken van de koningen. O trouwde zelfs met de dochter van zijn broers.

Hoofdstuk 1.4 – Deze tabletvideo lijkt erop dat Annunaki’s thuisplaneet problemen heeft met een stuitligging in hun atmosfeer. Het antwoord is om fijn gepoederd goud in de bovenste atmosfeer te plaatsen om een ​​reparatie uit te voeren. Deze beslissing was pas toen een gevecht tussen hen eindigde in de moord op de koning. (Broer doodt broer zoals Kaïn en bekwaam).

Hoofdstuk 1.5 – Deze tablet bevat de Anunnaki-raad die beslist dat de Annunaki die de koning heeft vermoord, waarvan hij een verre verwant is, de troon moeten krijgen. Er wordt zelfs geen enkele straf overwogen voor het doden van de koning.

Hoofdstuk 1.6 – Deze tablet

def7af9eac929174f9f48882e1fc09ee via Angel-Wings beschrijft hoe de koning probeert de atmosfeer van de planeet te genezen door atoombommen in vulkanen te laten ontploffen. Het heeft geen zin en de Anunnaki zijn ontevreden. De volgende persoon in de rij voor de troon daagt de koning uit en verslaat hem in een worstelwedstrijd. De koning ontsnapt aan de Annunaki door in een ruimtevaartuig te springen en richting de aarde te gaan.

De tweede tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 2.1 – Deze tablet vertelt over de verslagen koningen die ontsnappen uit Nibiru met het plan om naar de met sneeuw bedekte aarde te gaan. Het ruimteschip dat hij nam had atoombommen en zijn plan was om een ​​pad door de asteroïdengordel te blazen, die de Anunnaki ervan weerhield om naar de aarde te gaan.

Hoofdstuk 2.2 – Beschrijft de aankomst van de verslagen koningen op aarde.

Hoofdstuk 2.3 – Deze tablet vertelt over de eerste dagen van de verslagen koningen op aarde en het vinden van de lucht, het fruit en de goede vis. Ook zijn er sporen gevonden van het goud dat de Nibiru-planeet nodig heeft voor het herstel van de atmosfeer. Hij belt de nieuwe koning van Nibiru en wil een deal sluiten.

De derde tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 3.1 – Deze tablet vertelt over de pogingen van de verslagen koningen om de nieuwe koning om te kopen met zijn kennis van het goud op aarde en om zijn koningschap te herstellen.

Hoofdstuk 3.2 – Dit gedeelte heeft het einde van de onderhandelingen. Er wordt een team naar de aarde gestuurd om te kijken of er goud is. Als er goud is, zal de verslagen koning nog een worstelwedstrijd hebben met de nieuwe koning om de troon.

Hoofdstuk 3.3 – De volgende tabletvideo laat de Annunaki naar de aarde reizen. Ze stoppen even op Mars voor water. Hun ruimtevaartuig rijdt blijkbaar op water. Daarna gaan ze naar de aarde en landen daar.

Hoofdstuk 3.4 – Dit gedeelte vertelt over de eerste 6 dagen op aarde van het geavanceerde team van Anunnaki. Genoeg eten, water, vissen en dieren.

Hoofdstuk 3.5 – Dit gedeelte beschrijft de teamleider van de Annunaki die de zevende dag uitroept als een rustdag. Uit het water werden metalen verwerkt. De dag, maand, jaar kregen hun namen.

Hoofdstuk 3.6 – Dit gedeelte van de tablet vertelt over het zoeken en vinden van goud, maar niet in grote hoeveelheden. De resterende atoombommen op het ruimtevaartuig van de verslagen koning werden uit het ruimtevaartuig gehaald en in een grot verborgen. Ze mogen niet opnieuw worden gebruikt om een ​​weg door de asteroïdengordel te banen. Een teamlid van Anunnaki verlaat de aarde om de eerste manden vol goud naar Nibiru te brengen.

De vierde tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 4.1 – Deze tablet begint met het ruimteschip met de eerste manden met goud die aankomen. Van de aarde werd bericht dat de grotere goudafzettingen ondergronds zijn. Een hooggeplaatste Annunaki kreeg de leiding over de aardse operaties. Hij verliet Nibiru en arriveerde op aarde.

Hoofdstuk 4.2 – In dit gedeelte van de tablet komt de nieuwe koning op Nibiru naar de aarde om met eigen ogen te zien waar het goud ondergronds is. Er wordt een plan ontwikkeld om te zien wie van zijn zonen terug zal gaan naar Nibiru en welke zal blijven en de operaties op aarde zal leiden. Dit is nodig vanwege rivaliteit tussen zijn twee zonen omdat beide in aanmerking komen voor het volgende koningschap.

Hoofdstuk 4.3 – In dit deel trekken de nieuwe koning en zijn twee zonen loten om te zien welke taken ze zullen uitvoeren. Wanneer beslissingen worden aangekondigd, herhaalt de verslagen koning zijn zaak voor de tweede worstelwedstrijd om de troon. De worstelwedstrijd eindigt met de nieuwe koning die opnieuw de reeds verslagen koning verslaat. Na het einde van de wedstrijd bijt de verslagen koning het mannelijke lid van de nieuwe koning af en slikt het in. Hij is vastgebonden en vastgebonden. Terwijl de nieuwe koning geneest, zwelt de buik van de verslagen koning op uit het sperma van het mannelijke lid van de koning. Een rechtbank komt bijeen en beslist wat te doen met de verslagen koning. De nieuwe koningszoon wil hem vermoorden.

Hoofdstuk 4.4 – In dit gedeelte van de tablet besluit de nieuwe koning om de verslagen koning, die naar verwachting zal sterven door het inslikken van het mannelijke lid van de nieuwe koning, op Mars in ballingschap te plaatsen terwijl hij sterft. De nieuwe koning keert terug naar Nibiru en vertelt over alles wat er is gebeurd en over de plannen om het goud op aarde te oogsten. De plannen omvatten het maken van relaisstations van Mars en mogelijk de maan. De aarde wordt opnieuw aangeduid als Eden.

Hoofdstuk 4.5 – Dit gedeelte beschrijft de bouw van specifieke grondverzetapparatuur, ruimteschepen en raketten op Nibiru voor gebruik op aarde. De kortere cycli van de aarde en de atmosfeer beïnvloeden de Anunnaki. Een groep meer Annunaki, waaronder enkele vrouwen die genezende vaardigheden hebben, verlaten Nibiru voor de aarde. Ze stoppen op Mars om te kijken of de verslagen koning is overleden en om daar een relaisstation te starten. De rest van de groep gaat verder naar de aarde.

De vijfde tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 5.1 – Deze tablet begint met de laatste groep die op aarde arriveert. De zoon die het bevel heeft gekregen om de goudwinning te ondersteunen, begroet zijn zus, die een van de genezers is. Ze vliegen naar de woonruimte van de koningszonen die hij op een berg bouwde. Ze drukken hun liefde voor elkaar uit en bespreken hun zoon op Nibiru die naar de aarde wil komen (dit zijn broer en zus). Ze vliegen terug naar Eden en hij vliegt haar rond en vertelt haar over zijn plannen. Er komen steeds meer Anunnaki uit Nibiru.

Hoofdstuk 5.2 – Er zijn nu 300 Annunaki op Mars en 600 op aarde. Dit deel van de tablet is meer van dezelfde onwetende beslissingen en immoraliteit door sommige van de Anunnaki. De koningsdochter die de liefde bedrijven met de koningszoon wordt door de koning beloofd aan de andere zoon van de koning. Als wordt ontdekt dat de andere zoon en dochter samen hebben geslapen, mag de dochter niet met iemand trouwen. De koningszoon die de liefde bedrijven met zijn zus verkracht een jonge vrouwelijke genezer, die onder het bevel staat van de zus met wie hij slaapt. De beledigende koningszoon wordt verbannen naar een dorre plek op aarde, maar de Annunaki die hem naar ballingschap brengt, neemt hem doelbewust mee naar een plaats waar de zeven atoombommen die van het verslagen koningsruimteschip zijn gehaald, in een grot worden opgeslagen.

Hoofdstuk 5.3 – De verkrachte jonge vrouwelijke genezer wordt voor de zeven rechters gebracht en ze vertelt hen dat ze zwanger is. Ze vragen haar of ze de koningszoon die haar verkrachtte als echtgenoot wil nemen. Ze zegt dat ze dat zal doen. De verbannen koningszoon wordt teruggebracht naar Eden. De andere koningszoon die de leiding heeft over het goud uit de grond halen, woont in dat deel van de aarde. Zijn vader, de koning, had hem zijn dochter ten huwelijk beloofd, maar verbannen haar in plaats daarvan uit het huwelijk toen de koning erachter kwam dat zij en zijn andere zoon samen sliepen. Nu vraagt ​​de koningszoon die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van het goud haar om zich bij hem in zijn woning te voegen. Hij en zijn halfzus hebben een pasgeboren dochtertje. Hij wilde een zoon. Ze heeft nog een dochter. Hij schreeuwt dat hij een zoon wil, maar zij vervloekt hem (echte vloek). Hij heeft nu verschrikkelijke gezondheidsproblemen. Pas als ze zweert om uit de buurt van haar vagina te blijven, geeft ze hem verlichting van haar vloek. Ze keert terug naar Eden. Hij roept zijn vrouw en kind op Nibiru op om naar de aarde te komen. Hij heeft vijf zonen bij zijn vrouw en andere Anunnaki-vrouwen.

De andere zoon van de koning verkrachtte, nadat hij van zijn zus was gescheiden, een jonge genezer en trouwde later met haar. Nu roepen hij en de zus van wie hij houdt hun zoon van Nibiru naar de aarde. Maar hij is getrouwd en heeft een zoon bij zijn vrouw. Dit zorgde voor rivaliteit tussen de koningen en twee zonen op aarde. Het leidt tot oorlog. Het goud gaat naar Nibiru en wordt tot fijnstof gemaakt dat in de atmosfeer wordt geplaatst. De atmosfeer geneest langzaam. Er zijn nu vijf Annunaki-steden op aarde. De Igigi beginnen te klagen over de werkdruk. De Igigi op Mars klagen het meest. De commandant van Mars wordt naar de aarde gebracht om hem de werking daar te laten zien.

Hoofdstuk 5.4 – De commandant van mars laat de werking op aarde zien. Hij wil in het geheim de koning zijn, dus steelt hij de tafels van het lot (onbekend hun ware reikwijdte en macht) van Eden. Hij gelooft dat hij niet verslagen kan worden zolang hij de tafels van het lot heeft, maar hij wordt verslagen en ter dood veroordeeld. Hij stierf in de vijfentwintigste shar (een shar wordt verondersteld 3600 aardse jaren te zijn, de lengte van een Nibiru-baan rond de zon). Vijfentwintig shars zouden zijn executie plaatsen op ongeveer 90.000 jaar nadat de Anunnaki naar de aarde kwamen. De leiders van de Annunaki van de aarde bedenken een plan om het goud op aarde te verfijnen en brengen alleen geraffineerd goud naar Nibiru. Dat zal ruimte op het vaartuig overlaten voor Igigi om naar Nibiru te reizen voor rust. De koning gaat akkoord.

Hoofdstuk 5.5 – De koningszoon die de leiding heeft over de mijnbouw, vestigt nu zijn aandacht op het leven en de dieren op aarde en hoe deze verschilt van Nibiru. Genoemd zijn de dieren in de hoge bomen die hun voorpoten als handen gebruiken. Andere wezens werden gezien in hoog gras dat rechtop liep (hominoïden). De Igigi in de mijnen komen in opstand. De koningen, twee zonen en anderen bedenken een plan om de opstandige Anunnaki terug te brengen naar Nibiru en ze te vervangen door nieuwe Annunaki-arbeiders. Ze besluiten ook om een ​​Lulu te creëren. Een primitieve arbeider.

De zesde tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 6.1 – Er is veel discussie over het creëren van een primitief arbeiders-slavenras van wezens. Een van de zonen van de koning zegt dat de ‘vader van alle begin’ de enige scheppingsmacht heeft. De andere koningszoon die dit streven promoot, zegt dat het wezen al bestaat en dat ze geen slaven zouden zijn, maar helpers. Natuurlijk klinkt dit als een moderne verzinsel van een leugen. De zoon van de andere koning zegt dat het in strijd is met de regels van het reizen van planeet naar planeet. De zoon van de andere koning zegt dat het tegen de regels was om zelfs maar naar de aarde te komen. Na veel discussie besloot de koning de primitieve slaaf te creëren.

Hoofdstuk 6.2 – Hoe meer ik dit heb onderzocht, hoe meer ik geloofde dat de Anunnaki, vooral de koningszoon die verantwoordelijk was voor de mijnbouw, de mythische wezens van weleer hadden geschapen. De dieren zoals draken, centauren, zeemeerminnen, eenhoorns, enz. In dit gedeelte van de tablet staat dat ze delen van de achterkant van het ene dier namen en dit combineerden met de voorkant van een ander. Met andere woorden, ze hadden geëxperimenteerd met DNA. De zoon van deze koning had wezens gemaakt van DNA en had de regels overtreden voordat de argumenten waren begonnen om een ​​primitieve werker te creëren. Gezien het recht om verder te gaan door de koning, probeerden en probeerden ze het DNA van de tweebenige wezens (hominoïden) van de aarde te mengen met dat van hen en het in de baarmoeder van het tweebenige vrouwelijke wezen op de aarde te plaatsen. Er waren veel concepties, maar de resultaten waren niet goed. Veel wezens zijn gemaakt met misvormingen.

Lees ook:   Op aarde, was er een nucleaire oorlog 25.000 jaar geleden?

Hoofdstuk 6.3 – Alle pogingen mislukten, maar uiteindelijk besloten ze om niet opnieuw een Earth-tweepotige vrouw te bevruchten, maar een Annunaki-vrouw. Het Anunnaki-vrouwtje dat de DNA-splitsing had gedaan, besloot zelf geïmpregneerd te worden. Ze werd zwanger en baarde een zoontje. Ze noemde hem Adam. Toen besloten ze de jonge vrouwelijke Annunaki-genezers uit Nibiru te vragen of ze geïmpregneerd wilden worden. Zeven stapten naar voren.

Hoofdstuk 6.4 – De zeven Anunnaki vrouwelijke genezers waren geïmpregneerd met een combinatie van het tweebenige aardse vrouwelijke wezen (hominoïde) en Adam. De zeven baarden zeven mannelijke kinderen. Toen ze zich het probleem realiseerden van de vraag naar Annunaki-vrouwen, besloten ze vrouwelijke kinderen te maken en ze zichzelf te laten voortplanten. De vrouw van een Anunnaki werd gevraagd en toestemming gegeven om zwanger te worden. De geboorte was niet normaal, maar het vrouwelijke kind was goed.

Hoofdstuk 6.5 – Er werden nog zeven vrouwen gemaakt voor de zeven mannen. Adam en Eva worden verplaatst naar Eden (de belangrijkste Annunaki-stad) en de zeven mannetjes en vrouwtjes worden in kooien tussen de bomen geplaatst. (tot zover dat ze geen slaven zijn). De tijd voor hen om zich voort te planten is gekomen en gegaan. Geen concepties. Er wordt wat DNA afgenomen van de koningszoon en de vrouw die de DNA-spicing deed en in Adam en Eva geplaatst. Adam en Eva worden vervolgens overgelaten om Eden te zwerven wanneer ze willen.

Hoofdstuk 6.6 – In dit gedeelte van de tafel merkt de koningszoon van Eden dat Adam en Eva bladeren op zich hebben. Hij is van streek en roept de andere koningszoon die deel uitmaakte van de schepping op om het uit te leggen. Hij roept op zijn beurt zijn handlangers bij de schepping op. Ze verklaren allemaal het ontbrekende DNA, waardoor de zoon die de leiding heeft over Eden nog meer overstuur raakt. Hij had gewaarschuwd voor de dwaasheid. Een van degenen in de schepping spreekt zich uit en zegt dat het lange leven van de Anunnaki niet aan hen is gegeven. De zoon die de leiding heeft over Eden beveelt hen om hun creaties uit Eden te halen. Adam en Eva verlieten Eden niet omdat ze van de vrucht van de verboden boom aten. Ze werden verdreven omdat de Annunaki-wetenschappers hen het DNA gaven om zich voort te planten en de commandant van Eden was gek. Eva kwam niet in de verleiding. Niets daarvan viel onder de controle van Adam en Eva.

De zevende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 7.1 – Adam en Eva worden in een omheining buiten de stad Eden geplaatst. Ze hadden veel kinderen. De Anunnaki hebben nu drie generaties op aarde. De Adams werken in de velden en in de mijnen. Het goud vloeit. De aarde warmt op. De sneeuw is aan het smelten. Vulkanen barsten uit en de grond schudt. De Igigi klagen op Mars over harde wind en stofstormen. De asteroïdengordel is in rep en roer. Op aarde vallen zwavelhoudende stenen. Het lijkt erop dat Nibiru op de een of andere manier dichtbij is gepasseerd, wat veel problemen in de lucht veroorzaakt. Een grote asteroïde raakte de maan.

Hoofdstuk 7.2 – In dit gedeelte overwegen ze het relaisstation op Mars te verlaten. Het is nu 80 shars, of 288.000 aardse jaren, op aarde. Merk op dat de Annunaki-mensen die 288.000 jaar geleden voor het eerst naar de aarde kwamen, nog steeds in leven zijn. Anunnaki gaan naar de maan en bestuderen veel dingen. De drie wegen van de hemel. De twaalf sterrenbeelden, enz.

Hoofdstuk 7.3 – Aangezien het Mars-relais zou worden verlaten, moest er een nieuwe ruimteschiphaven op aarde worden gecreëerd voor direct transport van het goud naar Nibiru. De koning komt naar de aarde om de nieuw gecreëerde ruimtehaven te zien.

db55b64c2eb9fd477e5d5db3f58a6c4d via Angel-Wings

Hoofdstuk 7.4 – De verdeling begint opnieuw tussen de koningszonen en hun nakomelingen. De primitieve arbeiders (Adams en Eva’s, worden buiten de stad Eden gevangengenomen en naar de stad gebracht. Ze krijgen klusjes en banen te doen. In die dagen werden granen en schapen niet naar de aarde gebracht. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen, heeft een nieuw plan, maar hij merkt dat de mensheid achteruit gaat.

Hoofdstuk 7.5 – De koningszoon die Adam en Eva schiep observeerde de Adam en Eva. Op een dag zag hij verschillende jonge Eva’s en besloot ze te impregneren met zijn sperma. Ze zijn bevallen. Het is nu de tweeënnegentigste shar, 331.200 jaar dat de Annunaki op aarde zijn. De koningszoon is extatisch over de geboorten en zegt dat hij de beschaafde mens heeft geschapen. Hij wil dat dit een geheim blijft. hij vertelt zijn vizier om de twee kinderen in zijn huis te verbergen en te zeggen dat ze werden gevonden in rieten manden in de biezen. De koningszoon en zijn vrouw voedden hen op. De koningszoon deed ze op zeer bedrieglijke wijze voor, niet als zijn nakomelingen, als een nieuwe, meer intelligente generatie van Adam en Eva. Hij roept op om granen en ooien naar de aarde te brengen, zodat ze de schapen kunnen hoeden en graan kunnen oogsten. Zodra de mannelijke en vrouwelijke kinderen zich voortplanten (bevallen van twee zonen Kaïn en Abel),

De Achtste  Tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 8.1 – Het ruimtevaartuig om het mannetje op te pikken arriveert. De koningszoon stuurt zijn andere nakomelingen mee om het mannetje te vergezellen. De zoon van de koning bedriegt het mannetje door hem te vertellen niet te eten of te drinken van de langlevende dingen omdat het vergif is en je zult sterven. Het vaartuig vertrekt en ze komen aan op Nibiru. De koning ziet voor het eerst zijn kleinkinderen en een aardbewoner.

Hoofdstuk 8.2 – Op Nibiru wordt de aardbewoner het langlevende brood en elixer aangeboden. Hij eet of drinkt niet. De koning raakt beledigd en vraagt ​​hem waarom niet? Hij zegt dat hij zal sterven. Een van de kleinzonen van de koning geeft de koning een tablet die hem door zijn vader is gegeven om aan zijn vader de koning te geven. De koning leest het en begrijpt dat het aardse mannetje het nageslacht is van zijn zoon. De zoon van de koning wil dat de aardbewoner terugkeert naar de aarde en dat het zijn lot is om op aarde te leven en te sterven. De echte reden waarom de koningszoon niet wilde dat hij het langlevende voedsel at en dronk, was vanwege zorgen over eventuele toekomstige koningschapsgeschillen sinds hij zijn zoon was. De aardbewoner en een van de twee kleinzonen keren terug naar de aarde.

Hoofdstuk 8.3 – De tweelingzonen, Kaïn en Abel, krijgen te zien hoe ze waterkanalen moeten graven en graan moeten oogsten, terwijl de ander wordt geleerd schapen te hoeden en wol te spinnen. Bij de eerste oogst is er een feest en de twee aardse tweelingen brengen hun offers aan de twee zonen van de koning. Er wordt feest gevierd. Later is Kaïn ongelukkig dat een van de zonen van de koning hem niet prees voor zijn inspanning. Kaïn en bekwaam vechten hierdoor en Abel wordt gedood.

Hoofdstuk 8.4 – Dit gedeelte van de tablet vertelt het verhaal van de gebeurtenissen na de moord. Kaïn wordt verbannen.

Hoofdstuk 8.5 – Deze tablet beschrijft de leer aan de aardse nakomelingen van de koningszoon. Het vermeldt ook andere leringen aan andere nakomelingen. De aanbidding van de Anunnaki is gecreëerd. Dit was in de achtennegentig shar, of 352.800 jaar sinds de Annunaki op aarde landden. In de honderd en vierde shar, of 374.400 aardse jaren, heeft de koningschapslijn op aarde, verschillende generaties later, nog steeds baby’s met hun halfzusjes.

Hoofdstuk 8.6 – Dit tabletgedeelte vertelt het verhaal van het einde van het leven van het eerste aardse mannetje dat de koningszoon door een Eva had gemaakt. De aardse man (vader van Kaïn en Abel) wordt ons verteld als Adam. Hij werd geboren in de drieënnegentigste shar (334.800) en hij stierf in de honderdachtste shar (388.800), waarmee hij 54.000 aardse jaren oud was toen hij stierf. Op dit moment trouwen de Anunnaki en aardse mensen met elkaar.

De negende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 9.1 – Op dit moment trouwen de Annunaki en de aardse mensen. Ontberingen op aarde en Mars door de opflakkering van de zon. De zoon van een van de koningszonen wil trouwen met een aardse vrouw. Er is een bezwaar. Het debat omvat de verklaring dat de koningslijn die met halfzusters trouwt, een gewoonte is. Het probleem met het huwelijk is de afstamming van het koningschap. Als de koningslijn met een aardse vrouw trouwt, kan de koning op Nibiru uiteindelijk een aardbewoner worden. De koning bepaalt dat als de mannelijke nakomelingen van de koningszoon met een aardbewoner trouwen, hij niet naar Nibiru kan terugkeren en zijn prinsstatus eindigde. De koningszoon die de bevelhebber van de aarde is, zegt ook dat hij en zijn nieuwe vrouw niet in Eden kunnen blijven. De mannelijke nakomelingen van de koningszoon trouwen met een aardse vrouw.

Hoofdstuk 9.2 – Tweehonderd van de Igigi van Mars kwamen naar de bruiloft. Buiten het medeweten van de leiders van Eden hadden de tweehonderd Igigi van Mars besloten aardse vrouwen te ontvoeren om hun vrouw te worden. Na de bruiloft deden ze deze daad. De aardecommandant die altijd tegen de schepping van de mensheid is geweest, is bedroefd dat ze hun oorspronkelijke missie hebben vernietigd. Eens een heilige missie, is nu de ene slechte daad na de andere. Nu zal de aarde worden overspoeld door de mensheid. De mannelijke nakomelingen van de koningszonen die net getrouwd waren, werden in feite verbannen naar een ander land aan de overkant van de zee. Daar nodigde hij de Igigi uit die aardse vrouwen had genomen. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen, heeft een voorliefde voor een getrouwde aardse vrouw gekregen. Hij vraagt ​​zijn zoon die getrouwd is met een aardse vrouw die in het nieuwe land woont, om te vragen dat de echtgenoot van de aardse vrouw daarheen wordt overgebracht. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen, bezoekt nu vaak het nieuwe land en kijkt en verleidt de vrouw (bijbelverhaal van David en Bathseba).

Hoofdstuk 9.3 – Bathseba wordt zwanger en krijgt een kind. De eerste aardbewoner met wit lichaam, blond haar en blauwe ogen. Geboren in de honderdste en tiende shar, of 396.000 aardse jaren na de komst van de Anunnaki. Er zijn plagen en hongersnood op aarde. De Earth Commander voelt dat de Earth-missie pervers is geworden en heeft een hekel aan de aardse mensheid. Het geschreeuw van de aardbewoners is luid geworden. Zozeer zelfs dat de Aardbevelhebber niet kan slapen. Een Annunaki wilde de aardbewoners de kunst van het helen leren. De commandant van Earth Anunnaki zei nee. Water zou niet uit de bronnen komen waar de aardbewoners woonden. Vegetatie groeide niet. De Aardecommandant verbood elke lering of hulp aan de Aardbewoners. hij wilde dat de aardbewoners zouden omkomen. Gedurende één shar (3600 jaar) aten de aardbewoners grassen. Dit duurt ongeveer vijf shars. Er zijn zwarte vlekken op de zon. De geleerden op Nibiru vertellen over de planeten die bewegen tijdens de volgende passage van de zon door Nibiru.

Hoofdstuk 9.4 – De geleerden op Nibiru vertellen dat de gletsjers op aarde smelten en dat ze hun houvast zullen verliezen. Het glijden van de gletsjers zal een grote golf produceren die het land zal overspoelen. De aarde zal overweldigd worden. De koning op Nibiru vertelt Mars en de aarde zich voor te bereiden op de evacuatie. Een hoofdgeleerde komt naar de aarde met een bericht van de koning. Hij informeert hen dat de terugkeer van Annunaki naar Nibiru gekweld is geraakt door gewend te raken aan de cycli van de aarde en niet in staat te zijn om zich aan te passen aan de langere cycli van Nibiru. Ze gaan sneller dood. Een van de koningszonen wist hiervan, maar de andere koningszoon, die de bevelhebber van de aarde is, is boos. Hij is boos dat de aardbewoners werden zoals zij en zij werden als aardbewoners. Hij heeft het gevoel dat ze gevangen zitten op planeet Aarde en ooit meesters waren, nu zijn ze als slaven. De savant vertelt hen dat ze op aarde moeten blijven. Ze moeten naar boven gaan in ruimteschepen om de ramp af te wachten. De andere Anunnaki moeten de keuze krijgen om terug te keren of de ramp af te wachten. De Annunaki die met aardse vrouwen trouwden, moeten kiezen tussen hun vrouw en vertrek. Deze tablet geeft aan dat de zondvloed een natuurlijke gebeurtenis is. In de bijbel belooft god dat de mensheid niet opnieuw zal worden vernietigd door een overstroming. De Anunnaki worden verzameld en verteld over de gebeurtenis die gaat plaatsvinden en hun keuzes. Elk besluit te blijven of te vertrekken. In de bijbel belooft god dat de mensheid niet opnieuw zal worden vernietigd door een overstroming. De Anunnaki worden verzameld en verteld over de gebeurtenis die gaat plaatsvinden en hun keuzes. Elk besluit te blijven of te vertrekken. In de bijbel belooft god dat de mensheid niet opnieuw zal worden vernietigd door een overstroming. De Anunnaki worden verzameld en verteld over de gebeurtenis die gaat plaatsvinden en hun keuzes. Elk besluit te blijven of te vertrekken.

Hoofdstuk 9.5 – De Annunaki hebben hun keuzes gemaakt. Daarna informeren ze naar het lot van de mensheid. De Earth Commander verklaart dat ze zullen omkomen. De Anunnaki schreeuwen terug dat ze niet mogen sterven. De aardecommandant vermaant zijn broer die hen in de eerste plaats tegen zijn wil heeft gemaakt. Dat hij achter zijn rug om ging en zich bemoeide met zijn eigen creatie. De aardecommandant laat elke Annunaki een eed zweren. Opdrachten voor voorbereidingen worden gegeven. Ruimtevaartuigen worden toegewezen. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen, staat weer achter zijn broer en besluit het DNA van de dieren te verzamelen. Het gerommel van de aarde groeit.

99d0977f4ddef038718b836fc85bac9a via Angel-Wings

De tiende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 10.1 – Deze tablet vertelt over de zoon van de koning, die aardbewoners schiep, en een droom ontving die hem vertelt Noach te informeren over de komende waterramp. Noah moet een stevige boot bouwen om zijn gezin te redden in de komende overstroming.

Lees ook:   De ongelooflijke levensduur van de Anunnaki was 331.000 jaar

Hoofdstuk 10.2 – Noah misleidde de mensen om hem te helpen een stevige boot te bouwen. De zesde dag arriveerde de navigator met een doos dierlijk DNA. De tijd van de zondvloed was de honderdtwintig shars (432.000 jaar). Noach was tien shars (36.000 jaar) oud. De zondvloed was een combinatie van golf en regen. Ik vermoed dat de golf afkomstig was van de losgeraakte zuidelijke poolijskap en dat het ook vele dagen heeft geregend. Dit kwam allemaal tot stand door Nibiru, in zijn baan, dicht langs de aarde.

Hoofdstuk 10.3 – Dit gedeelte van de tablet vertelt over de vloed en het neerslaan van Noachs boot op de berg naast Ararat. De Anunnaki komen terug naar de aarde. De Earth Commander vindt Noah en is klaar om zijn broer te doden vanwege zijn bedrog. Als alles is uitgelegd, is hij gekalmeerd. Het enige dat nog niet is begraven van hun steden, is het landingsplatform voor het ruimtevaartuig.

Hoofdstuk 10.4 – Wanneer de Annunaki terugkeren naar de aarde zien ze een totale verwoesting. Mars heeft zijn atmosfeer verloren en het water is opgedroogd. Op aarde organiseren en regelen de Anunnaki klusjes om te herbouwen.

Hoofdstuk 10.5 – Nibiru is beschadigd door de aantrekkingskracht van Mars en de aarde. Ook de atmosfeer op Nibiru is beschadigd. Nibiru heeft meer goud van de aarde nodig. De aarde vertelt de koning dat er geen goud kan worden gedolven. De mijnen zijn verdwenen. Maar een Annunaki die de oceaan oversteekt, vindt goudklompjes op de grond. Hij ontdekt ook dat sommige mensen van Kaïn het hebben overleefd. Wederopbouw en voorbereidingen voor nieuwe landingsplatforms worden gedaan.

Hoofdstuk 10.6 – De plaats om ruimteschepen te landen heeft twee bergen nodig. Geen enkele plek was ideaal. Ze bouwen de piramides als bergen voor hun ruimtehaven.

Hoofdstuk 10.7 – Dit laatste deel van de tablet laat de Anunnaki opnieuw egoïstisch zijn, verlangend naar macht en titel. Ze verdelen het land onder hen.

De elfde tabletl van Lord Enki

Hoofdstuk 11.1 – Voor de volgende shar (3600 jaar) werd de vrede bewaard. Maar het is te mooi om lang mee te gaan. Een van de zonen van de koning had twee zonen. De een woonde in het land met zijn vader en de ander woonde bij de ruimtehaven. De zoon bij de ruimtehaven werd jaloers en hebzuchtig. Hij dacht dat zijn vader zijn land zou nalaten aan de zoon die bij hem woonde. Dus waren hij en zijn vrouw van plan om de broer te vermoorden zodat hij het land zou erven. Ze gaven een feest en toen zijn broer in slaap viel van de drank, stopten ze hem in een kist en gooiden hem in zee. Hij werd pas gevonden toen hij dood was. De door verdriet geslagen vrouw zwoer wraak en nam sperma van haar overleden echtgenoot en maakte zichzelf zwanger. Ze voedde een zoon op om wraak te nemen. De zoon groeide en werd opgeleid. Hij bracht een leger op de been. De dag kwam en haar zoon werd geraakt met een giftige pijl.

Hoofdstuk 11.2 – In dit gedeelte van de tablet verslaat haar zoon de oom die zijn vader heeft vermoord. Hij was in zijn vaartuig op de aarde gevallen. Hij is verblind en zijn testikels geplet. De gemeente laat hem in leven. De Aardecommandant realiseert zich dat dit de eerste keer was dat een aardbewoner een leger oprichtte. Hij overziet zijn positie van het hebben van ruimtehavens op plaatsen en op landen die hij niet controleert. Hij roept zijn drie zonen op en heeft een ruimtehaven gebouwd die de andere Annunaki niet kennen. Een andere liefdesbelang is ontstaan. Deze keer is het tussen de afstammelingen van elk van de koningszonen. Op één na kijken ze er allemaal naar uit om vrede te brengen.

Hoofdstuk 11.3 – Ter voorbereiding op de bruiloft is het de gewoonte dat een vrouwelijk familielid de bruid kleedt. Tijdens het aankleden vertelt de bruid over haar plannen voor haar man. De plannen zijn zo groots dat het vrouwelijke familielid haar aankleedt tegen de vader van de bruidegom. De vader is gealarmeerd en vreest dat de koningslijn van de andere zonen het voordeel zal krijgen. Dus zijn plan is om zijn dochter zwanger te laten worden door haar broer (de bruidegom). Op deze manier blijft de koningschapslijn intact aan hun kant van de familie. Hoe hij zou weten dat het nageslacht een man zou zijn, weet ik niet. Nadat hij zijn zus zwanger heeft gemaakt valt hij in slaap. Hij heeft een droom over de dood. Als hij wakker wordt, vertelt hij zijn zus die denkt dat hij ervan wordt beschuldigd haar te hebben verkracht. Hij rent de stad uit en komt uit bij een waterval. De rotsen zijn glad en hij valt op zijn dood. Dit laatste deel is verwarrend. De bruid snelt naar de plaats waar haar bruidegomslichaam lag.

Ze wordt door haar zus ervan beschuldigd zwanger te willen worden door haar bruidegomsbroer. De adviseur van de zus van de toekomstige bruid zegt dat de zus haar moet vervloeken met zestig plagen. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen en ook de grootvader van de bruidegom is, maakt twee bloedeloze afgezanten die niet kunnen worden geschaad door doodsstralen om de bruid te gaan halen. De adviseur van de bruidszus schiet de twee afgezanten met een straal, maar het heeft geen invloed op hen.

De adviseur laat ze vervolgens zien aan het levenloze lichaam van de bruid dat aan een paal hangt. De twee afgezanten richten een pulsar en zender op haar, stoppen een levensplant in haar mond en besprenkelen haar lichaam met het water des levens. De koningszoon die de mensheid heeft geschapen en ook de grootvader van de bruidegom is, maakt twee bloedeloze afgezanten die niet kunnen worden geschaad door doodsstralen om de bruid te gaan halen. De adviseur van de bruidszus schiet de twee afgezanten met een straal, maar het heeft geen invloed op hen.

Hoofdstuk 11.4 – Dit gedeelte verklaart een deel van de verwarring van het laatste gedeelte. De bruid was naar de onderwereld gegaan op zoek naar het lichaam van de bruidegom. De onderwereld was vroeger de plaats van de dood. De twee afgezanten brengen haar weer tot leven en verlaten de onderwereld met het lichaam van de bruidegom. De bruid wil wraak en eist de dood van de vader van de bruidegom, ook al heeft hij zijn zoon niet vermoord. De bruid zoekt wraak door een oorlog te beginnen. Het eindigt met de vader van de bruidegom die zichzelf opsluit in een kamer van de piramide. Hij heeft zichzelf begraven en zal daar sterven als er niets wordt gedaan. Zijn vader maakt een deal waarin hij zal worden verbannen en het koningschapsgeslacht zal opgeven.

Voor alles wat deze Anunnaki doen en hebben gedaan, lijkt dit oneerlijk. Maar de commandant van de aarde speelt politiek en heeft de overhand gekregen. Zijn broer zou, door ouder te zijn, de volgende koning moeten zijn, maar door deze gebeurtenis zorgt de koningschapslijn er bijna voor dat het koningschap nooit zijn broerslijn zal zijn.

Hoofdstuk 11.5 – Dit gedeelte gaat over het redden van de vader uit het graf in de kamer en de schade die in de piramide is aangericht aan de stenen, balken en het baken. De aardecommandant wijst ook land opnieuw toe. Dit roept een andere vraag op die hij heeft voor zijn vader de koning. De aardbewoners vermenigvuldigen zich sneller dan de Annunaki. Hoe krijgen de Anunnaki de aardbewoners zover om hen te gehoorzamen en te dienen. De koning besluit nog een keer naar de aarde te komen.

Hoofdstuk 11.6 – Het baken van het ruimteschip wordt verplaatst. De aardecommandant wijst land opnieuw toe. De bruid wil nog steeds welk land ze zou hebben gehad als het huwelijk was voltrokken. Er wordt haar niets gegeven. Dit roept een andere vraag op die hij heeft voor zijn vader de koning. De aardbewoners vermenigvuldigen zich sneller dan de Annunaki. Hoe krijgen de Anunnaki de aardbewoners zover om hen te gehoorzamen en te dienen. De koning besluit nog een keer naar de aarde te komen.

De twaalfde tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 12.1 – De koning besluit naar de aarde te komen. De wederopbouw gaat door, ook al is het twee shars geleden sinds de zondvloed (7.200 jaar). Hier wordt iets heel merkwaardigs genoemd. Het “opgeheven oog dat de landen afspeurt, de opgeheven straal die alles doordringt”. Het doet me denken aan het alziende oog op de top van de piramide. Zoals op ons dollarbiljet.

Hoofdstuk 12.2 – Dit is een zeer interessant gedeelte. De koning arriveert en iedereen heeft een groot feest en er wordt gezongen. De koning en zijn vrouw slapen dan enkele dagen en nachten. Op de zesde dag roept de koning de twee zonen en dochter bijeen. Ze leggen hem verantwoording af over de indeling van de nieuwe goudvondst en het ruimtepad, enz. Dan praten ze over de afgezant die hij hen voor de zondvloed heeft gestuurd. Degene die in een ruimteschip kwam en met hen sprak over de vloed en hun levenscyclusverandering op aarde. Over hoe ze zouden sterven als ze zouden terugkeren naar Nibiru. Toen verscheen dezelfde afgezant aan een van de zonen in een droom. De koning zegt dat hij geen afgezant heeft gestuurd. Ze zijn allemaal verbijsterd.

721cd0021fd60172fe6cf88ea805a2c7 via Angel-Wings

Hoofdstuk 12.3 – Veel veranderingen na het bezoek van de koning. Enige reorganisatie van het land en een nieuwe benadering van de aardbewoners. Ze zouden vermengd worden met de Annunaki in de steden. Ze kregen ook een eigen stad met hun eigen koning aangesteld door de aardecommandant. Er werd een puntensysteem voor koningschap en gezag bedacht en gegeven. De bruid is nog steeds vol wraak en eist haar eigen land op. Ze maakt een plan en leidt het de grootvader (koningszoon) van haar overleden bruidegom. Hij heeft de leiding over iets dat ME’s wordt genoemd. Ze maakt een plan om ze van hem te stelen. Ze arriveert schaars gekleed bij zijn verblijfplaats en verleidt hem met zang en wijn. Tot nu toe valt hij voor het bedrog.

Hoofdstuk 12.4 – De bruid werd gepakt maar had de ME’s niet bij zich. De aardecommandant lijkt zijn broer van de verantwoordelijkheid te hebben ontdaan. De zoon van de broer, terug uit ballingschap, werd erg woedend. Hij eiste een eigen heilige stad. De oom van de aardecommandant wilde hem er geen geven. Hij nam het op zich en verzamelde wat igigi om hem te helpen. Ze gingen verder met het bouwen van de toren van Babel. ‘S Nachts vernietigden de troepen van de aardse bevelhebbers het en verspreidden de mensen. Vervolgens gaf hij elke regio een andere taal en alfabet om te gebruiken. Stadskoningen kwamen en gingen. De mensen zongen liedjes over de bruid die nu de leiding had over de ME’s.

Hoofdstuk 12.5 – De eens verbannen zoon van de koningszoon kreeg het domein over een land waar zijn broer heerser was. 650 aardse jaren hadden ze ruzie. De jongere broer vertrok uiteindelijk op aandringen van de koningszoon (zijn vader). Hij vertrok naar nieuw land aan de overkant van de oceaan. Interessant is dat de eens verbannen zoon van de koningszoon die de aardbewoners schiep die nu Ra wordt genoemd (Ra werd in Egypte de zonnegod genoemd). Ra vervangt nu het gezicht van de leeuw naast de piramide door het gezicht van zijn zoon. Verwijzingen naar zijn jongere broer worden gewist. Er schijnt een geschiedenis in Egypte te zijn van dit soort vernietiging van de overblijfselen van oude koningen. De Anunnaki hadden een nauwkeurig systeem om met 60 te tellen. Ra vervangt het door te tellen met 10s.

Hoofdstuk 12.6 – Dit deel van de tablet begint met de vader die Ra wat ME’s geeft. Hij gaf hem alle kennis behalve hoe de doden te doen herleven. Er is nu een derde gebied gevestigd en de bruid wordt er heer over gegeven. De koningszoon die ze heeft verleid en ME’s heeft gestolen, heeft nu ME’s van haar waarmee ze haar land moet regeren. Ook haar land krijgt een totaal nieuwe taal. De derde regio was niet in staat om te communiceren vanwege de taal en voert er bijna oorlog over. Handel gebeurt niet vanwege taal. Door deze barrière kwam het derde gebied niet tot bloei.

De dertiende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 13.1 – De derde regio kwam niet tot bloei. De bruid verwaarloosde haar regio. Andere regio’s werden haar niet gegeven. Het werd haar uiteindelijk afgenomen. Ze werd achtervolgd door haar overleden bruidegom. Ze bouwde een huis voor nachtelijk plezier. Ze verleidde mannen naar haar bed en doodde ze. Gilgamesj is een koning en verlangt naar een lang leven. Hij probeert het, maar bereikt het niet en sterft.

Hoofdstuk 13.2 – Ra heeft last van het reilen en zeilen van de bruid. Hij is nu bezig met het bereiken van onsterfelijkheid. Hij instrueert mensen om op zoek te gaan naar goud. Ze vallen het land van zijn broers binnen en worden woedend. Ra wil over de hele aarde heersen. De bruid reist en vindt een volk in een land dat ze leuk vindt. Aardbewoners leren de sterrenbeelden.

Hoofdstuk 13.3 – De aartsvijanden bereiden zich voor op oorlog. De bruid en Ra. De oorlog begint tussen de families van de twee koningenzonen. De Earth Commander heeft een droom met dezelfde afgezant als zijn broers dromen.

e55ee55bfdff665eb3fefd6684f3d255 via Angel-Wings

Hoofdstuk 13.4 – Het oorlogsverloop en de zoon van de koningszoon die de aardbewoners heeft geschapen, wint. Hij schreeuwt naar de aardecommandant en zijn volgelingen dat hij de enige heerser is en dat ze zich moeten overgeven. Maar de commandant van de aarde heeft een voorsprong. Hij weet waar de terreurwapens verborgen zijn. Hij stuurt er twee om ze te laden en te gebruiken, maar zorgt ervoor dat de mensen niet worden geschaad.

Hoofdstuk 13.5 – De terreurwapens ontketend. Het is 1736 jaar geleden sinds de zondvloed. Alles is vernietigd van Ra-troepen en volgelingen. Daarna blies de wind een kwaadaardige donkere wolk die iedereen op zijn pad doodde.

Hoofdstuk 13.6 – Deze tablet is een voortzetting van de vorige tablet.

De veertiende tablet van Lord Enki

Hoofdstuk 14.1 – Deze laatste tablet heeft de koningen twee zonen. Enki en Enlil vliegen rond en bekijken de schade van de terreurwapens. De twee broers praten en bespreken de betekenis van dit alles. Het koninkrijk waar RA zo naar verlangde, is nu een woestenij. De Earth Commander vertelt zijn broer dat wat Ra wilde, hij kan krijgen. Wat hij zaaide kan hij nu oogsten (het radioactieve land). Wat betreft de aardecommandant, hij gaat westwaarts naar waar het goudveld is om de oorspronkelijke missie te voltooien.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!