web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Covid-fraude – 80 redenen voor “geld terug!”

De verschillende farmaceutische bedrijven mogen tot 2024 strafrechtelijk hun studies over werkzaamheid, veiligheid en verdraagbaarheid bij de mens indienen.

Pfizer is ontmaskerd als een frauduleuze en opzettelijke massamoordenaar.

Met dit alles kon het zijn omzet alleen al in het derde kwartaal van 2021 verdubbelen tot *24,1 miljard dollar. … daarom heeft deze wereld een algemeen »crisis-winstverbod« nodig. Dit moet tot stand worden gebracht door een wereldbesluit. Een geweldige baan!

Voor 17 mei 2021 stond er op verschillende maskerverpakkingen, zoals op de FFP2-maskers, nog dezelfde opmerking:

“Niet geschikt voor deeltjes van radioactieve stoffen, virussen en enzymen”.

Niettemin zijn dergelijke maskers de hele wereld opgelegd. Echter, na 17 mei 2021 werd precies deze notitie “beschermt niet tegen virussen” opzettelijk verwijderd – niet alleen uit maskerverpakkingen, maar ook in Zwitserland bijvoorbeeld uit de registers van de Federale Coördinatiecommissie voor Arbeidsveiligheid EKAS. – Dit alles dus geheel bewust met voortdurende maskerdwang.

Weet je wat? Dit is niets minder dan een gigantisch schandaal – een wereldfraude – een gezondheidsschandaal zonder weerga!

Het is geen coronapandemie die deze wereld stevig in zijn greep heeft, zelfs geen matige griep – maar alleen een corona die streeft naar wereldheerschappij, oftewel een vereniging van ambtenaren, heeft deze wereld stevig in zijn greep. Het is een geheim genootschap dat we financieren.

Gates is daar een vaste deelnemer.

En hij wordt al lang gedreven door het dubieuze idee om de wereldbevolking terug te dringen met vaccinaties.

– Luister naar hem:

Bill Gates: “Hier zien we een grafiek die de totale wereldbevolking van de afgelopen paar honderd jaar weergeeft. En dat is op het eerste gezicht een beetje eng. Er leven tegenwoordig 6,8 miljard mensen op de wereld. Dat loopt op tot ongeveer 9 miljard. Als we echt goed werk leveren aan de nieuwe vaccins, kunnen we dat aantal misschien met 10 of 15 procent verminderen.”

 

“Het virus is niet gevaarlijker dan griep, met een sterftecijfer van 0,14 tot 0,15%. Conservatief geschat zijn er echter minstens 500.000 sterfgevallen na de start van de vaccinatie.« Prof. Dr. Bergholz beschreef de toename van sterfgevallen als gevolg van vaccinatie als “dramatisch” vergeleken met de 20 voorgaande jaren.

Van ongeveer 20 sterfgevallen per jaar steeg het aantal in zeven maanden tot 1.230. prof.dr. Kuhbandner dat de toename van het aantal sterfgevallen voor 98% congruent is met de toename van vaccinaties!

Hij getuigde ook dat er in 2019, d.w.z. vóór de zogenaamde “pandemie”, meer doden waren dan in 2020 te midden van de zogenaamde pandemie – minder doden tijdens de pest dan tijdens de pest.

Wat betreft de vergelijkbare sterfgevallen gemeld na de start van de coronavaccinatie in vergelijking met de sterfgevallen vóór de start van de vaccinatie, moest het Paul Ehrlich Instituut (PEI) ook een ongelooflijke stijging van ongeveer 24.000% voor het jaar 2021 erkennen.

Bij deze stijging ontbraken echter nog niet-gerapporteerde cijfers. Een Duitse en een Amerikaanse studie van niet-gemelde gevallen brachten aan het licht dat maximaal 1 tot 5% van de slachtoffers vaccinschade meldt. Dit astronomisch verhoogde aantal gewonden en doden zal dus waarschijnlijk opnieuw stijgen met ongeveer 95 tot 99% sinds de start van de Covid-vaccinatie.

Alleen al in 2021 stortten wereldwijd 108 professionele voetballers kort na de coronavaccinatie dood in – midden op het veld. Degenen die een hartaanval overleefden, moesten met pensioen. Vanwege al deze feiten en “rotte producten” die worden genoemd, eis dat uw “geld aan u wordt teruggegeven!” Zelfs met de terugkeer van de “crisiswinsten” door de 100 grootste “Covid-begunstigden”, zou de meeste nevenschade wereldwijd gedekt zijn.

De omzet van BioNTech, om maar één farmaceutische gigant te noemen onder talloze anderen, is in 2021 277 keer zo groot geworden als in 2019. Ze brachten vorig jaar 30 miljard omzet binnen met alleen Covid-injecties. Voor alle andere betrokkenen, profiteren de “grote begunstigden van de crisis” op vergelijkbare astronomische hoogten van de crisis – en er zijn honderden, zelfs duizenden andere verschillende begunstigden die miljarden tot triljoenen winsten maken.

Maar omdat we te maken hebben met gewetenloze profiteurs die niet alleen weten hoe ze kunstmatig crises kunnen creëren, maar ook enorme winsten maken uit deze crises – daarom heeft deze wereld een algemeen ‘crisis-winstverbod’ nodig. Een wereldwijd verbod op crisiswinsten ontwapent niet alleen degenen die profiteren van Covid-crises, maar ook al degenen die profiteren van oorlog, milieurampen, financiële crises, klimaatcrises, profiteurs… Omdat wij, het verenigde volk, het nog steeds uitstaande oordeel van de wereld zijn – als we ons openen als 1 man, opstaan ​​met 1 stem en onherroepelijk het zojuist afgekondigde crisis-winstverbod eisen, dan geloof ik dat de hemel zal zijn machtig met ons.

Zie video

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥