web analytics
...

Geheime ONDERGRONDSE Zone van Taj Mahal – Wat zit erin?

 

Hé jongens, ik ben bij de Taj Mahal en hier zien we een mysterieuze passage op de vloer die direct ondergronds gaat. Als we nu van dichterbij kijken, is het niet alleen afgesloten met metalen deuren met mazen, maar als je naar binnen kijkt, is het bedekt met houten planken. Dit betekent niet alleen dat je deze doorgang niet mag betreden, maar je mag ook niet eens zien wat erin zit.

Waar gaat deze ondergrondse gang naartoe? Deze bevindt zich net buiten de hoofdstructuur van de Taj Mahal, maar als we de Taj Mahal binnenlopen, kun je nog een andere enorme doorgang zien die ondergronds gaat. Ook deze is op slot, maar er staat een bord met de tekst stop hier niet of maak geen foto’s van deze afgesloten doorgang. Waarom zou een afgesloten doorgang, niet gefotografeerd worden? Heeft Taj Mahal echt een geheime kelder eronder? Autoriteiten accepteren met tegenzin dat Taj Mahal een ondergronds gebied heeft en ze zeggen dat er een kamer is met de graven van koning Shah Jahan en zijn vrouw Mumtaz. Maar op de begane grond kunnen we ook nog twee graven zien die ook de graven zijn van dezelfde koning en koningin. Waarom zou een dode twee graven nodig hebben, een op de begane grond en een in de ondergrond?

Ze zeggen dat de ondergrondse kamer en tombes ook van wit marmer zijn gemaakt, net als de rest van de Taj Mahal, die volledig van wit marmer is gemaakt. Maar is de Taj Mahal helemaal gemaakt van wit marmer? Laten we, om de waarheid te begrijpen, naar een kant gaan waar bezoekers nooit komen. We moeten de nabijgelegen rivier in en dan kijken wat er aan de hand is.

Lees ook:   RH Negatief bloed en het paranormale ... is er een verband?

Je kunt zien dat het een enorme basis heeft die niet van wit marmer is gemaakt, maar van rode zandsteen. In feite zijn alle structuren rond de Taj Mahal gemaakt van rode zandsteen. Dit is het best zichtbaar vanaf de rivierzijde. Herinner je je de ondergrondse doorgang die in het zicht was afgesloten? Deze ligt ook aan de rivierzijde – De doorgang is duidelijk gemaakt van rode zandsteen, maar kijk eens naar het materiaal op de vloer, dit is ook rode zandsteen. Aan de rivierkant is er iets heel interessants verborgen in het volle zicht – Heb je deze vreemde rechthoek in de kelder opgemerkt?

Dit is een van de ingangen die rechtstreeks naar de ondergrondse zone van de Taj Mahal leidt. Hoe weten we dit? Omdat een Amerikaanse architect met de naam Marvin Mills hier in 1974 duidelijke foto’s van heeft gemaakt, en het had houten deuren, maar was op slot, dus hij kon’ niet zien wat erin zat. Hij nam een ​​klein stukje hout van de deur en stuurde het op voor radiokoolstofdatering en het resultaat toonde aan dat het hout minstens 250 jaar ouder is dan Taj Mahal. Onmiddellijk nadat deze informatie in de kranten kwam, verwijderden de autoriteiten de houten deur en sloten deze af met bakstenen en gips, waardoor deze nu in een andere kleur verschijnt.

Waarom sluit de regering herhaaldelijk alle ingangen naar de ondergrondse zone van de Taj Mahal af? Lees hier het volledige verhaal: Waarom sluit de regering herhaaldelijk alle ingangen naar de ondergrondse zone van de Taj Mahal af? Lees hier het volledige verhaal: Waarom sluit de regering herhaaldelijk alle ingangen naar de ondergrondse zone van de Taj Mahal af? Lees hier het volledige verhaal:https://goo.gl/QM7dKH

Lees ook:   Witte Reuzen van de Nieuwe Wereld

Gerelateerde artikelen

Back to top button