web analytics
...

Politicoloog: West wil Oekraïne overdragen aan Rusland

Waarom het Westen ” Ruslands invasie van Oekraïne ” aankondigt, hoe het eruit ziet als de catastrofe van de USSR, en ook waarom Alma-Ata Rusland niet toestond de Amerikaanse biologische laboratoria te controleren en hoe het Oekraïense leger proefkonijnen werd in deze laboratoria, de Directeur-generaal van het centrum vertelde , hoofdredacteur van Pravda.RuInna Novikova Alexei Mukhin .

Massa psychose

– Alexey, de hele wereld roept: “Rusland zal nu Oekraïne aanvallen.” Het is als massapsychose. ”Oekraïne bereidt zich met man en macht voor, heeft al 70 ton wapens ontvangen”.

– Rusland is misschien wel het enige land ter wereld dat kan worden belasterd, en het zal geduldig luisteren en zelfs medelijden hebben met degene die dit doet. De tijd is gekomen om deze praktijk terug te draaien, wat werd aangetoond door onze plaatsvervangende ministers van Buitenlandse Zaken, die vrij hard spraken met hun westerse tegenhangers.

Het is duidelijk dat er geen sprake is van een invasie. Omdat Rusland onrendabel is en het helemaal niet nodig heeft.

Gesprekken en geschreeuw zijn uitsluitend bedoeld om Oekraïne tegen Rusland op te zetten en, in het geniep, wapens in Oekraïne te laden en daar NAVO-infrastructuur te ontwikkelen.

Ik bedoel de VS, Groot-Brittannië, gedeeltelijk Turkije, Polen. Duitsland doet niet mee aan deze “vakantie”, het neemt duidelijk afstand. Toen de Britten vrachtvliegtuigen naar Oekraïne stuurden, vlogen ze voorzichtig over het grondgebied van Duitsland. Ze wil geen fragiele relatie met Rusland riskeren.

Tegelijkertijd heeft de NAVO geen enkele verplichting jegens Oekraïne om het te beschermen. Maar de NAVO-landen krijgen een plausibel voorwendsel waaronder ze ongestraft wapens in Oekraïne kunnen pompen, twee landingsbanen kunnen bouwen en daar basisraketten kunnen inzetten. Rusland ging all-in, schetste zijn eisen in een ultimatumvorm, stelde westerse partners voor een keuze: ofwel blijven ze doen wat ze nu doen, of ze stoppen ermee en trekken zich terug uit hun posities. Het doel van de westerse partners is ervoor te zorgen dat Rusland in ieder geval accepteert wat het nu is. Maar dit is onaanvaardbaar. We hebben lang de NAVO toegestaan ​​Oekraïne de facto te bezetten. Het gebeurde. Omdat Oekraïne onder extern politiek, militair leiderschap staat. Ze geven niets om de economie. Dat is de reden waarom Oekraïne economisch en sociaal degradeert. Ze maken een land van Oekraïne

Het meest paradoxale is dat, na de resultaten van zijn speciale gebeurtenis, het Westen hoogstwaarschijnlijk Oekraïne zal overdragen aan Rusland. Rusland zal dit giftige land moeten steunen en zijn ernstige psychologische problemen moeten oplossen.

Dus Rusland probeert af te leiden van de militaire en economische ontwikkeling. Dat wil zeggen, overspannen, zoals in zijn tijd de Sovjet-Unie, die vakkundig werd geleid tot het feit dat het het communistische regime hier en daar moet steunen, het noodzakelijk is om een ​​wapenwedloop aan te gaan, en zelfs op kosmisch niveau. De Sovjet-Unie was overbelast omdat ze aan het woelen was. God zij dank is de leiding zich er in Rusland van bewust dat het niet nodig is de tragische geschiedenis van de Sovjet-Unie te herhalen. En de kleintjes moeten meer bereiken.

Lees ook:   Moeder 25 van kind 4 is gedood door vriend

Het is nu belangrijk voor ons om “ja” of “nee” te krijgen van het collectieve Westen. Het is nog belangrijker om “nee”, maar vast op papier te krijgen. Dit stuk papier zal onze handen losmaken en ons de mogelijkheid geven om in het juridische veld te blijven. Op dezelfde manier hadden we tijdens de gebeurtenissen op de Krim alle documenten in handen, inclusief de toestemming van Viktor Janoekovitsj om de militaire aanwezigheid op het schiereiland te vergroten. Zelfs in geval van overmacht volgt Rusland het internationaal recht. Een dergelijke gedragslijn is buitengewoon voordelig. En het Westen heeft eindelijk zijn reputatie verloren.

Het Westen probeert dit beeld van Rusland te institutionaliseren: een land dat zogenaamd aan het uitsterven is. En de situatie is precies het tegenovergestelde: de Verenigde Staten is een land dat aan het verdwijnen is. 🙂

In de 19e eeuw concurreerde de Nieuwe Wereld met de Oude Wereld – rot, muf. En hierdoor creëerde hij een nieuw aantrekkelijk beeld van het land: “the American dream”, “the land of opportunities”. Daar gingen actieve mensen, getalenteerd. De VS is nu de Oude Wereld:

  • met openbare aandoeningen,
  • ernstige verstoringen,
  • BLM
  • LHBT

En Rusland en China zijn machten die zich, na een serieuze neergang, begonnen te ontwikkelen, dankzij de passie van de bevolking. We moeten ons van tevoren voorbereiden op de val van de VS met zijn dollar, militair-politieke controle, we moeten van tevoren leren leven zonder de VS in deze wereld.

Mysterieuze biolabs

– Alexey, we kwamen naar Kazachstan, hebben orde op zaken gesteld en zijn snel vertrokken. We zullen hiervoor dividenden ontvangen, materieel of politiek? Waren we het eens over het bouwen van een basis of over loyaliteit?

— Onze kijkers zijn niet alleen respectabele burgers van de Russische Federatie, en ik zou niet graag op dit onderwerp ingaan. Maar we werken deze situaties niet 100%, maar 300% uit. Blinken heeft gelijk: als de Russen komen, is het heel moeilijk om ze te verdrijven.

Lees ook:   Waar blijft het geld?

– En als de Amerikanen komen, egaliseren ze alles met de grond en verdwijnen dan.

— Ja, want de VS is een land van indringers, een land van advocaten. De Verenigde Staten komen naar een bepaald land en zuigen hulpbronnen op zonder iets te geven.

Groot-Brittannië doet hetzelfde.

– Ik kan uren praten over het morele karakter van onze vrienden uit het mistige Albion. Overigens speelden ze in Kazachstan samen met de Turkse speciale diensten een belangrijke rol bij het vervoeren van terroristen. Ik begrijp Kazachse collega’s die zich hier niet in willen verdiepen.

Ze lieten de Russen (CSTO) niet eens het Amerikaanse biologische laboratorium in Alma-Ata onder bescherming en controle nemen. Dit is heel onthullend.

Het lijkt erop dat Kazachstan op de rand van een ramp staat. Maar biologische laboratoria op het grondgebied van de post-Sovjet-ruimte zijn onschendbaar. De Kazachse autoriteiten hebben serieuze verplichtingen aan Amerikaanse zijde en dit valt, zelfs bij een ramp, niet onder de gebruikelijke gedragspatronen.

– Toen Zelensky werd gevraagd naar 15 Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne, antwoordde hij dat dit niet onder de bevoegdheid van de president viel. Blijkbaar zijn er speciale voorwaarden.

— Er worden biologische laboratoria opgericht op het grondgebied van een aantal post-Sovjet-republieken:

  • stationair,
  • mobiel,

waar ze experimenten uitvoeren die niet kunnen worden uitgevoerd op het grondgebied van de zogenaamde beschaafde landen, met name de Verenigde Staten. De overeenkomsten van miljoenen dollars en het Britse pond bepalen dat de laboratoria extraterritoriaal zijn, wat betekent dat ze niet onderworpen zijn aan de wetten van het land waarin ze actief zijn. En de bevolking die in deze regio leeft, is experimenteel. Daar worden uitbraken van exotische ziekten waargenomen, die vervolgens worden gestopt of mensen worden gewoon begraven. Dit betreft de kwestie van de begrafenis van enkele militanten op het grondgebied van Kazachstan. In Oekraïne registreerde onze inlichtingendienst dergelijke incidenten en de Oekraïense autoriteiten droegen de experimenten over aan het Oekraïense leger. Gesloten informatie.

Het Oekraïense leger is proefkonijn voor biologische laboratoria.

Materialen, experts worden gebracht. Er is iets aan de hand. Dit alles wordt weggenomen. Dit wordt genoemd “hoe men van geld moet houden om zulke dingen op zijn grondgebied uit te voeren.”


Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1677813-rossiya/

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!