web analytics
...

ET’s, het oogsten van zielen en Sanskrietteksten

 

” Gebaseerd op een deel van het oude Astronaut-bewijs, de Grote Vloedlegende en het UFO-bewijs dat verband houdt met de Zwarte Dood, vermoedde ik dat de oplossing van de ET’s een nieuwe vernietiging van mensen zou zijn … Een dergelijke vernietiging zou in verband kunnen staan ​​met hun creatie van een nieuwe versie van Homo sapiens die meer compatibel is met de ET’s om ons te vervangen, net zoals ET’s in gevangenschap naar verluidt in de prehistorie hadden gedaan om de huidige versie van Homo sapiens te creëren .” ( Willem Bramley )

Dit intrigerende vermoeden, dat afkomstig is uit een 2013 Ancient Origins – interview met William Bramley, auteur van Gods of Eden , voorspelt het einde van een Cycle of Time, die leidt tot de met angst beladen kwestie van het oogsten van zielen door ET’s. De archaïsche uitdrukking “het oogsten van zielen ” is in feite misleidend, verkeerd en misleidend. Er is alleen de Ene. Er is maar één Ziel. We delen allemaal dezelfde Ziel, de Eenheid. Volgens de hindoegeschriften , Bhagavad Gita , “ben ik dezelfde in alle wezens” (IX.29).

 

We bestaan ​​individueel als geest- of astrale lichamen die transmigreren en van het ene stoffelijke lichaam naar het andere gaan door de wet van magnetisme. Soort zoekt soort. Onze acties, gedachten en bewustzijn creëren het subtiele of spirituele lichaam gedurende honderden levens. In het Sanskriet wordt het subtiele lichaam de  Sharira genoemd. Zieners en paranormaal begaafden kunnen dit lichaam gemakkelijk zien en de toestand ervan lezen.

Het woord “oogsten” is ook misleidend. Niemand kan je ‘nemen’ of je iets laten doen, tenzij je zelf een bewustzijn hebt gegenereerd dat resoneert met een bepaalde kracht, een golfvorm die je vervolgens zou magnetiseren naar zijn vergelijkbare frequentie. Daarom zal een dieper begrip van de mechanica van dit proces je van angst verlossen en je helpen te beseffen waarom het noodzakelijk is om op elk moment een hoog bewustzijn te genereren.

4d4691659e5f25c1b620ef03939c6449 via Angel-Wings

Het subtiele lichaam. Illustratie van de zes chakra’s van tantrische yoga in het Sanskriet en Hindi. ( Welkom Collectie )

Individueel bewustzijn van het ene leven naar het andere brengen

Terwijl je incarneert in Tijd en Ruimte, bouw je een subtiel lichaam op – ook wel het geest- of astraallichaam genoemd. In Kasjmir Shaivisme wordt het de  puryashtaka rupa  [Sanskriet] genoemd. Net als het fysieke lichaam bevat het subtiele lichaam een ​​complex zenuwstelsel.

Lees ook:   1866 Heilige Bijbel voorspelt de huidige anti-God oorlog en onvermijdelijk GEWELDIG ONTWAKEN! DEEL van het Plan??

Volgens The Brihadaranyaka Upanishad worden deze “zenuwstromen  Hita Nadis  [Sanskriet] genoemd en zijn zeer fijn van structuur, fijner dan zelfs het duizendste deel van een haar. Door deze zeer fijne, subtiele zenuwstromen gaat het serum van de essentie van het menselijk individu.”

Deze subtiele zenuwen slaan de indrukken van ons leven en onze gedachten op. Elke gedachte, elke ervaring is opgeslagen in dit subtiele lichaam dat ons individuele bewustzijn van het ene leven naar het andere draagt. Deze individualiteit is slechts een tijdelijke “verschijning” want onder alle vormen van veelheid bevindt zich het Ene, het eeuwige Werkelijke.

Het is dit aggregaat, dit cumulatieve bewustzijn dat onze volgende incarnatie bepaalt . Onvermijdelijk, onverbiddelijk worden we dat wat onze acties en gedachten, ons eigen individuele bewustzijn zelf heeft gecreëerd, zelf gegenereerd. Wij alleen zijn verantwoordelijk. We worden aangetrokken door de externe holografische manifestaties van onze eigen gedachten. Er is niemand de schuldige. Het is allemaal ons werk. We zijn allemaal een deel van de Eenheid die speelt in Tijd en Ruimte – net als iedereen.

De eeuwige, onvergankelijke, onveranderlijke Eenheid neemt een tijdelijke “verschijning” aan in een fragment van zijn Zelf als het individu. Wanneer we worden geboren, gaan we naar een nieuw fysiek lichaam en wanneer we vertrekken, wat betekent dat we sterven, doen we dat in dit subtiele lichaam. Het subtiele lichaam is ons voertuig voor het verzamelen van gegevens. Het draagt ​​de vijf zintuigen en de geest, de indrukken  (samskara’s)  van onze ervaringen als “de wind draagt ​​geuren” (Bhagavad Gita XV.7 & 8).

Vanuit een begrip van het subtiele lichaam, realiseren we ons dat niemand ooit onze ziel kan “nemen” of oogsten. Ons eigen bewustzijn heeft het subtiele geestelijke lichaam opgebouwd. We zullen gemagnetiseerd worden naar het-waar-en-waar het mee resoneert. Like trekt like aan – zo simpel is het!

Locatie wordt bepaald door je bewustzijn

Bewustzijn bepaalt alles. In de Bhagavad Gita zegt Krishna dat de godaanbidders naar de goden gaan, de godenwerelden. Degenen die de voorouders aanbidden, gaan naar hen, de voorouderlijke rijken. En degenen die offeren aan de geesten gaan naar de geesten ( bhutani ), de sjamaanwerelden . En tenslotte, degenen die de Ene Weten en Worden, gaan daarin op (BhG IX.25). Er is niets mis met deze vormen van aanbidding. Deze benaderingen zijn echter slechts “gedeeltelijke manifestaties van de hoogste realiteit” (Abhinavagupta, Bhagavad Gita VII 21-23).

Lees ook:   Something Has Been Found in the Kings Chamber

In eerdere Tijdcycli waren we niet beperkt tot de vijf zintuigen en waren we ons bewust van deze buitenaardse rijken die nu onzichtbaar zijn voor de meesten van ons. Als individuen hebben we eerder in deze sferen gespeeld. We hebben misschien een band met hen. Als wij mensen zijn gemaakt door buitenaardse wezens, dan is het niet meer dan redelijk dat ze willen redden wat hun rechtmatig familie- DNA is . Het is echter aan jou om te beslissen wat je wilt en waar je wilt aankomen.

b3dbca6b765f85b58b5948ac653f9e13 via Angel-Wings

Zijn de ET’s verlicht?

De zogenaamde buitenaardsen , of ET’s, zijn slechts de bewoners van de Myriad Realms. Ze hebben misschien grootse technologieën en zijn misschien heel mooi, maar zijn ze verlicht? Als ze verlicht waren, zouden ze dan in deze spookachtige rijken zijn? Als ze niet verlicht zijn, als ze niet het begrip van de Ene hebben, als hun bewustzijn de eeuwige Wijsheid niet heeft bereikt, als ze niet de Ene zijn geworden – waarom hebben we ze dan nodig?

 

De Eenheid doordringt Alles. Deze Myriad Realm-wezens in hun talloze fantasmale hiërarchieën willen echter niet dat wij weten dat ook wij de ziel zijn die dit hele universum doordringt. Waarom vertrouwen op deze talloze spirituele gidsen, ET’s of buitenaardse wezens , en andere wezens als je geen idee hebt wie of wat ze zijn? Je zou toch niet naar een vreemde op straat lopen en je leven aan hen overgeven? Vraag jezelf af wat je bedoelt met “sparen”. Waar zullen ze je precies naartoe brengen?

Onze Toevlucht is een Hoger Bewustzijn

Als we het einde van deze tijdcyclus tegemoet gaan, zoals velen suggereren en voelen, dan is onze enige Toevlucht een hoger bewustzijn. Gebruik deze tijd verstandig. Verspil het niet in angst. Jij bent de Eenheid. Jij bent dat. Zoals ze in het Sanskriet zeggen ,  Tat Twam Asi – Dat ben je!

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button