web analytics
...

De verboden geschiedenis van de Anunnaki: 14 tabletten van Enki onthult fascinerende details

Velen geloven dat ongeveer 445.000 jaar geleden oude astronauten van een andere planeet in de kosmos op aarde landden op zoek naar goud. De veertien tabletten van Lord Enki (een van de oude Annunaki-goden) zijn verfraaid met details over de geschiedenis van de Anunnaki. Deze veertien tabletten van Lord Enki geven ook een overzicht van het ontstaan ​​van het leven. Op de tabletten van Lord Enki wordt ook vermeld hoe de beschaving op aarde is ontstaan.

Deze oude astronauten landden op een van de zeeën van de aarde en richtten Eridu op, ‘Home in the Faraway’. Volgens de vertalingen en transcripties van auteur en onderzoeker Zecharia Sitchin, veranderde de verkenningsmissie die op aarde begon in een volwaardige missie waar de Anunnaki operatieve centra op aarde, de maan en zelfs Mars vestigden. Geleidelijk, de Anunnaki hadden een tekort aan mankracht, dus gebruikten ze genetische manipulatie om prehistorische arbeiders te vormen, bekend als Homo sapiens (mensen). En God zei: Laten we mensen maken naar ons beeld, naar onze gelijkenis: en laat ze heersen over de vissen van de zee…

Lees ook:   Expert Decodes Ancient Sumerian Tablets The Results Will Amaze

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!