web analytics

Branden in Europa

En Griekenland zelfde verhaal

Hoe bosbranden in heel Europa razen: branden branden in Turkije, Griekenland, Italië en Spanje

En dan dit:

Ja, DEW en laserwapens worden gebruikt tegen het Amerikaanse volk (ook de Europese)

DEW (Directed Energy Weapons) zijn niet langer het spul van samenzweringstheorie. De afgelopen maanden zijn er in de VS een aantal incidenten geweest waarbij DEW, laserwapens en misschien andere hightech energiewapens openlijk zijn ingezet tegen het Amerikaanse volk. Zowel de Santa Rosa (2017) als Paradise (2018) zogenaamde “wildfires” in Californië tonen de vingerafdrukken van DEW, met schijnbaar onmogelijke scenario’s van huizen, bomen, planten en zelfs brievenbussen die netjes intact zijn gelaten terwijl aangrenzende huizen en hekken volledig worden verwoest naar de grond. Het is niet verwonderlijk voor degenen die de misdaden van de NWO ( Nieuwe Wereldorde ) volgen, de inzet van deze wapens is verbonden met de diep sinistere VN-Agenda 2030.

Gerichte energiewapens – Just DEW It
Een van de redenen waarom de NWO-manipulators weg kunnen komen met hun misdaden tegen de menselijkheid, is dat de meeste mensen ronduit onwetend zijn over de ware stand van de technologie, of het nu gaat om mind control-technologie, HAARP/ionosferische kachels/Space Fence, 5G of iets anders.

Dr. Judy Wood was een van de eersten die bekendheid verwierf door te praten over DEW, toen ze haar uitstekende en goed onderbouwde theorie van de verstoffing van de Twin Towers in de valse vlag-operatie van 9/11 naar voren bracht . Wood wees op het onverklaarbare gebrek aan vaste materie (beton, staal, ander metaal, enz.) dat in overvloed in de straten van New York onder het WTC had moeten worden gevonden, maar dat nergens te vinden was. Waar ging het heen? Het was in stof veranderd.

Onderzoeker Jamie Lee die Tabu en APlaneTruth.info runt, heeft onlangs zijn belangrijkste YouTube-kanaal gecensureerd (verrassing, verrassing), maar hij begint een back-upkanaal. Hij had veel video’s waarin DEW werd blootgelegd in verband met de paradijsvuren, waaronder een video die bestaande lasertechnologie onthulde die metaal “stoft” en gemakkelijk roest verwijdert (terwijl het hout eronder wordt gespaard).

DEW-branden, geen bosbranden
De aanwijzing dat DEW werd gebruikt in Santa Rosa en Paradise, is de manier waarop specifieke huizen langs eigendomslijnen werden verbrand. Sommige huizen stonden onaangeroerd met verse producten voor de deur, of sinaasappelbomen in de achtertuin, naast huizen die met de grond gelijk waren gemaakt. Deze “wildbranden” lieten brievenbussen, planten, voortuinen, achtertuinen, eucalyptusbomen en andere licht ontvlambare dingen onaangeroerd, terwijl ze op de een of andere manier netjes en perfect gericht waren op bepaalde huizen, buurten en gebieden. Zijn dit de meest selectieve “bosbranden” in de Amerikaanse geschiedenis? Hoe kan één huis tot de grond toe afbranden terwijl elk huis aan weerszijden volledig intact is gebleven? Bosbranden doen dit natuurlijk niet. Sommige mensen werden op gruwelijke wijze gedood in hun auto’s. Er waren berichten dat maar liefst 50.000 vermisten of stierven!

 

Californië bosbranden en VN Agenda 2030 Connection
Agenda 2030 (voorheen Agenda 21) is de VN-agenda om de regeringsmacht te centraliseren in een Wereldregering door deze weg te nemen van de autonome natiestaten van de wereld. In Californië stellen stadsfunctionarissen voor om niet te herbouwen in verbrande gebieden omdat het gebied te brandgevoelig is, terwijl ze de mensen ondertussen verbieden goed bosbeheer uit te oefenen. (Sommigen hebben gesuggereerd dat de “wildbranden” dwars door een gebied gingen waar een Agenda 2030-hogesnelheidstrein gepland is om te worden gebouwd, hoewel dat al dan niet het geval kan zijn.)

Lees ook:   Huisartsendienst legt magnetisme zwart op wit vast als complicatie bij medische ingreep

Land grijpen
Dit lijkt een enorme landroof te zijn. Het plan is open ruimtes voor de heersers en stapel-en-pak micro-appartementen voor de massa. Ja, het is belangrijk om voor het milieu te zorgen, maar de groene beweging is gekaapt. Er is een bijbedoeling om rechten te verlenen op levenloze objecten zoals rotsen en rivieren, een trend die wereldwijd gaande is sinds het onderdeel is van de NWO-agenda zoals geïmplementeerd via de VN. Zie het gebeuren in Nieuw-Zeeland , India en Ecuador . Door niet-mensen mensachtige rechten te verlenen, zijn de NWO-samenzweerders van plan om de gedecentraliseerde soevereiniteit van de mensen te dwarsbomen, ze van het land te schoppen en ze in megalopolen van menselijke habitats te dwingen.

Hoge vreemdheid in Louisiana en New York
Ondertussen kunnen 2 incidenten in respectievelijk Louisiana en New York eind december 2018 ertoe leiden dat u zich afvraagt ​​welke andere soorten exotische laserwapens de regering bezit en inzet tegen haar eigen volk. In Kenner (een klein stadje in Louisiana) schoten enorme stralen blauw licht uit de lucht om in brand te steken en gebouwen beneden te vernietigen! Bekijk hier de videobeelden . Deze stralen zagen eruit alsof ze met opzet waren gericht. UFO’s zijn ook te zien. Veroorzaken de UFO’s de vernietiging of halen ze er energie uit? Was het DEW? “Vinger van God” plasmastralen? Overheid of alien op? Jij beslist. Het zijn buitenaardse beelden en meestal zie je ze alleen in sciencefictionfilms.

Een vreemde en vernietigende lichtstraal vernietigt gebouwen in Kenner, Louisiana.

In New York was er een soortgelijk maar niet helemaal hetzelfde evenement met blauw licht. In de wijk Queens veranderde iets de lucht in een vreemde blauwe kleur die uitstraalde over de hele stad. Ambtenaren zeggen dat het te wijten was aan een explosie van een transformator in een elektrisch onderstation, dat ook lokale storingen en geaarde vluchten op LaGuardia Airport veroorzaakte. Zoals deze beelden laten zien, is er echter veel meer aan de hand. Bekijk videobewijs van minstens 1 UFO die het gebied ontvlucht . Wat was hier echt aan de hand?

Conclusie: DEW je huiswerk

Zoals de corrupte J. Edgar Hoover ooit zei, is de gemiddelde persoon gehandicapt wanneer hij oog in oog komt te staan ​​met een samenzwering die zo monsterlijk is dat hij niet kan geloven dat die bestaat. Hoewel hij zei dat het idee met betrekking tot het communisme een diepere betekenis heeft. De gewone persoon vindt het moeilijk om het te ontdekken wanneer DEW openlijk wordt gebruikt. Ze geloven het gewoon als de MSM ‘wildvuur’ zegt. Het is echter een openlijk feit dat de Amerikaanse regering een lange geschiedenis heeft van experimenteren met haar eigen mensen, bijv. de Tuskegee-syfilis-experimenten uit de jaren dertig, de Guatemalteekse experimenten uit de jaren veertig en de CIA LSD-experimenten uit de jaren 60. Met deze recente branden in Paradise, Californië, is het kwaad naar nieuwe diepten gezonken. Er is overvloedig bewijs dat de regering DEW heeft gebruikt om het gebied te decimeren, selectief doelen te vernietigen (terwijl andere aangrenzende gebouwen en zelfs bossen intact blijven) en massamoord te plegen.

Lees ook:   Britse parlementsleden roepen op tot onderzoek naar enorme piek in sterfgevallen

bronnen

Total Individual Control Technology: Insider onthult hoe u en uw DNA worden getarget

Space Fence: de bewaking en transhumanistische agenda’s verbinden

5G en IoT: Total Technological Control Grid wordt snel uitgerold

Agenda 21 – Hoe zou je het vinden om in een menselijke habitat te worden gedwongen?

Good Hearts, Fooled Minds: Top 4 drogredenen van de gekaapte milieubeweging

https://www.shiftfrequency.com/dew-fires-not-wildfires/
——————

Brandweermannen in Californië: bosbranden veroorzaakt door ‘gerichte energiewapens’ – Media Blackout

De bosbranden in Californië in november vorig jaar (2018)werden veroorzaakt door Directed Energy Weapons (DEW’s), volgens een groep brandweerlieden in Californië.

De anomalieën van de branden werden grotendeels genegeerd door de reguliere media en werden slechts gemeld door een klein handjevol onafhankelijke websites.

Forbiddenknowledgetv.net meldt: Er werden branden waargenomen bij temperaturen die minstens drie keer zo hoog waren als bij een gemiddelde woningbrand; heet genoeg om aluminium en glas te smelten, waardoor huizen worden gereduceerd tot pure as, terwijl de plastic vuilnisbakken ernaast onaangeroerd blijven.

De meesten van ons zijn bekend met de manier waarop magnetrons voedsel verwarmen en ermee omgaan en hoe dit verschilt van de effecten van thermische of convectieovens. We weten dat kunststoffen “microgolfbestendig” zijn, terwijl metalen hevig exploderen wanneer ze worden blootgesteld aan microgolven. Het is algemeen waargenomen dat de effecten van de NorCal-branden van de afgelopen jaren lijken op de effecten die men zou verwachten van gerichte microgolfstraling of masers.

Maser is het acroniem voor “microgolfversterking door gestimuleerde emissie van straling”. Evenzo is laser het acroniem voor “lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling”. Zowel masers als lasers zijn vormen van versterkte, coherente, elektromagnetische straling en beide frequentiebereiken worden gebruikt in verschillende Directed Energy Weapons (DEW’s). DEW’s zijn een nieuwere klasse wapens die steeds vaker worden gebruikt.

Het zogenaamde Shelly YouTube-kanaal interviewde gepensioneerde brandweermannen uit Californië, John Lord en Matt (achternaam niet vermeld) over de anomalieën die ze hebben waargenomen en beiden moesten concluderen dat er DEW’s bij betrokken waren. De brandweerlieden meldden dat plastic dat aan metaal was bevestigd volledig smolt, terwijl plastic dat alleen stond bestand was tegen wat een buitengewone hitte moet zijn geweest. Andere onderzoekers zagen hoe vangrails vlam vatten op de punten waar de metalen bouten aan het hout vastzaten. DEW’s kunnen deze effecten veroorzaken.

DEW’s kunnen:

onzichtbaar en onhoorbaar zijn.
immuun zijn voor zwaartekracht, wind en Coriolis-krachten.
reizen met lichtsnelheid en hebben een bijna oneindig bereik en zijn dus geschikt voor gebruik in ruimteoorlogvoering.
op het land zijn, gemonteerd op vliegtuigen, drones, satellieten of Boeing X-37’s.
uiterste nauwkeurigheid hebben.
Een verontrustend effect dat door de brandweerlieden werd genoemd en dat ik pas had gezien toen ik deze video zag, waren de abnormale littekens langs grote stukken bos, terwijl de rest onaangeroerd bleef.

Lees ook:   De maatschappij en onrecht...

De vraag is natuurlijk waarom de onschuldige bevolking van het Paradijs het doelwit zou zijn van een duivelse stealth-aanval met geavanceerde wapens – en door wie?

Er deden geruchten de ronde over een hogesnelheidsspoorlijn en goudreserves die waren ontdekt in het Paradise-gebied, maar de meest wijdverbreide geruchten hadden betrekking op het VN-actieplan Agenda 21 en een globalistisch complot om aangewezen gebieden ongeschikt te verklaren voor menselijke bewoning; eigendomsrechten te ontkennen, de Amerikaanse soevereiniteit te ondermijnen en eventuele overlevenden naar megasteden te drijven, met als doel de mensheid te onderwerpen aan een “eco-totalitair” regime.

Het klinkt gek en ongelooflijk, maar men kan niet ontkennen dat presentatoren van de mainstream media terloops bespraken of mensen zouden mogen herbouwen in het Paradijs.

Afgelopen woensdag werd het vermissings-callcenter voor vermisten tijdens de kampvuur gesloten. Ambtenaren van Butte County konden 3.200 mensen lokaliseren, met drie personen die nog steeds als vermist worden beschouwd, volgens het kantoor van de sheriff. Vier slachtoffers zijn nog niet genoemd, zeiden afgevaardigden. De kampvuur was de dodelijkste brand in de geschiedenis van Californië en eiste 86 levens.

https://newspunch.com/california-wildfires-directed-energy-weapons/


Gerichte energiewapens (DEW) lijken branden te beginnen in Californië en Oregon

Een Directed Energy Weapon werd vastgelegd op een livestream die recht in een brand in Californië ging. Toen was er nog een die een brand in Oregon aanstak. Nu is er een zwarte censuurlijn door de straal.

Wat is er aan de hand?!

YouTuber Dutchsinse heeft iets ongelooflijks ontdekt tijdens het kijken naar de branden in het westen van de Verenigde Staten en het bestuderen van de aardbevingen die over de hele wereld plaatsvinden.

Toen het voor het eerst werd opgemerkt, noemde Dutchsinse het ‘een soort straal of een soort straal’.

Als je problemen hebt met zien, pas dan eerst de helderheid op je apparaat aan. Maar het is een ongelooflijke vondst:

Hierna ontdekte Dutchsinse gisteravond nog een DEW.

Dat is minstens twee nachten achter elkaar. Deze lijkt uit de oceaan te komen en in een brand te komen die net is begonnen in Oregon:

Nadat dit was ontdekt, merkte Dutchsinse dat iemand besloot de straal te “censureren” door letterlijk een zwarte censuurbalk recht over de hittesignatuur te plaatsen.

De energiestraal die naar beneden straalde, is met een doel UITGESCHAKELD – KIJK DICHTBIJ met????? Om te proberen het te verbergen… ze probeerden het zwart van de achtergrond te evenaren, maar.. omdat het een live feed is, is het onmogelijk om het perfect te matchen.. dus nu hebben we een zwarte lijn die de originele straal verbergt HAHAHAHAHAAH 😃Kijk goed, je zult het zien het! de zwarte censuurlijn eroverheen! hahahaha episch mislukt. – Dutchsinse, YouTube Community-bericht

 

De website die gebruikt is om dit te ontdekken vind je hier .

Is dit gewoon toeval dat dit twee nachten op rij is gebeurd? Is dit toeval dat deze stralen het vuur ingaan? Is het toeval dat er nu een censuurbalk over de balken hangt?

Hoeveel toevalligheden hebben we nodig?

Als dit geen DEW is, wat is het dan wel?

» Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button