web analytics
...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Bewijs van oude medische technologie. Zijn we een product van genetische manipulatie en DNA-manipulatie?

Hey jongens, vandaag wil ik jullie een aantal radicale, baanbrekende bewijzen laten zien over het oude India en zijn technologie. Hier is een beeldhouwwerk gevonden in een oude tempel. Het toont iets verbijsterends, een sperma dat een eicel nadert, net voor de bevruchting.

Maar dit klinkt onzinnig, omdat we weten dat het menselijke bevruchtingsproces pas in de 19e eeuw werd ontdekt. Maar deze oude Indiase tempel is meer dan duizend jaar geleden gebouwd, dus hoe konden ze een sperma en een eicel snijden die er zo uitzagen, zonder een microscoop?

 

Natuurlijk zullen sommigen beweren dat dit iets anders is, een slang die een ei eet. Sommigen zullen beweren dat deze Rahu uit de hindoeïstische mythologie bekend staat om het eten van de zon of de maan, die de zonsverduistering veroorzaakte. Nogal een interessant verhaal uit hindoeteksten, behalve dat deze uitleg handig vermijdt om je te vertellen dat Rahu slechts een halve slang is, is zijn hele bovenlichaam altijd mensachtig met volledige gelaatstrekken. Hier is nog een oud beeldhouwwerk van een andere oude tempel. Nogmaals, dit is duidelijk een sperma dat een eicel bevrucht. Dit is hoe het er oorspronkelijk uitzag tot de afgelopen 5 jaar, en de tempel heeft besloten om het onlangs te schilderen. Sorry dat het er nu zo uitziet; Ik hou van de oudere look. En een detail hiervan is dat je kunt zien dat het sperma kleiner is en de eicel groter. Als dit een slang is, kan hij dit op geen enkele manier doorslikken. Als je naar de daadwerkelijke video’s kijkt van slangen die eieren eten, zul je dit niet eens als een mogelijkheid beschouwen. En dit is niet eens een slang, want hij heeft geen kop of schubben.

Als je hindoetempels ziet, ze hebben de details perfect gesneden, ze hebben schubben gesneden, ze sneden tong, ze sneden zelfs rijen tanden in hun mond, waarvan de meesten van ons tegenwoordig niet eens weten dat ze zulke tanden hebben. Als dit in feite een sperma en een eicel is, en het oude India was ver vooruit in geavanceerde technologie, hadden ze dan niet moeten documenteren wat er gebeurt na de bevruchting? In een andere oude tempel kun je nog iets vreemds zien, een enkele cel.

Lees ook:   RH negatieve bloedgroepen en 7 eigenschappen

Het is onmiskenbaar, omdat het er cirkelvormig uitziet, als een eicel, met een ronde kern in het midden. Dus, wat gebeurt er als een sperma zich verenigt met deze eicel? Een nieuw leven genaamd Zygote wordt gevormd en het begint zich snel te delen.

 

De bevruchte eicel begint zich te splitsen… in twee cellen. Nogmaals, dit wordt duidelijk getoond in dezelfde tempel, op dezelfde plaats. Dan begint het te splitsen in vier cellen. Nogmaals, deze celdeling wordt ook duidelijk weergegeven in dezelfde tempel, zij aan zij, alsof ze ons een stapsgewijze uitleg van het proces geven. Dan beginnen de cellen een klodder te worden en beginnen ze na 8 weken langzaam op een mens te lijken. Dit wordt nu een foetus genoemd. Tot nu toe heb je je zeker afgevraagd, is dit allemaal waar? Of is dit iets anders? Als dit echt waar is, als ze de bevruchting en celdeling hebben bestudeerd, dan zouden er beeldhouwwerken van de foetus in de baarmoeder moeten zijn, toch? In een tempel genaamd Kundadam Bhairavar-tempel, zijn er gravures die de foetus tonen, met de navelstreng eraan, duidelijk in de foetushouding, net zoals we ze nu kunnen zien met geavanceerde technologie.

Er zijn ook andere gravures die de gestileerde vorm van de menselijke foetus tonen. Ik heb deze tempel persoonlijk bezocht om dit te filmen, maar ik kreeg te horen dat fotografie nu verboden is. Maar ik heb ze met eigen ogen gezien en bevestig dat deze gravures er in de tempel zijn, maar de foto’s die ik gebruik zijn van internet. Maar dit is niet de enige tempel die de foetus laat zien. In een andere oude tempel, in het dorp Sirukarumbur, is een vreemd beeldhouwwerk te zien. Nogmaals, het toont een ongeboren baby, een foetus, in de baarmoeder, in de foetushouding.

Lees ook:   De Drakenbloedlijnen en het Goddelijk Koningschap

 

Deze gravures van foetussen zijn te vinden in verschillende oude tempels, maar deze gravure geeft ons een aantal spectaculaire details. Er werd oorspronkelijk gezegd dat het zich in de hoofdkamer van de tempel bevond, en het heeft een gat aan de bovenkant, waar een specifiek brouwsel als ritueel naar binnen wordt gegoten, alsof ze de foetus voeden. In een andere oude tempel, in het dorp Sirukarumbur, is een vreemd beeldhouwwerk te zien. Nogmaals, het toont een ongeboren baby, een foetus, in de baarmoeder, in de foetushouding. Deze gravures van foetussen zijn te vinden in verschillende oude tempels, maar deze gravure geeft ons een aantal spectaculaire details.

Er werd oorspronkelijk gezegd dat het zich in de hoofdkamer van de tempel bevond, en het heeft een gat aan de bovenkant, waar een specifiek brouwsel als ritueel naar binnen wordt gegoten, alsof ze de foetus voeden. In een andere oude tempel, in het dorp Sirukarumbur, is een vreemd beeldhouwwerk te zien. Nogmaals, het toont een ongeboren baby, een foetus, in de baarmoeder, in de foetushouding. Deze gravures van foetussen zijn te vinden in verschillende oude tempels, maar deze gravure geeft ons een aantal spectaculaire details. Er werd oorspronkelijk gezegd dat het zich in de hoofdkamer van de tempel bevond, en het heeft een gat aan de bovenkant, waar een specifiek brouwsel als ritueel naar binnen wordt gegoten, alsof ze de foetus voeden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept