21 januari 2022

 

Hiërogliefen / rotstekeningen gevonden op de maan

Trier beweert in feite dat deze tabletten in de oudheid van de aarde naar de maan werden getransporteerd, toen sommige Amerikaanse Indianen veel meer begrip hadden van de wereld en het universum dan wij nu hebben. Deze oude beschavingen bezaten geavanceerde technologie waarmee ze naar de maan en over het zonnestelsel konden vliegen.

Een andere hypothese is dat de tabletten die door Jade Rabbit-4 zijn ontdekt een brief zijn van bepaalde oude beschavingen aan hun nakomelingen, of aan ons. Is het niet een beetje gek om erover na te denken?

Ufologen zijn het daarentegen niet eens met die beweringen en beweren dat de buitenaardse wezens die ons ontmoetten en die berichten achterlieten waarschijnlijker waren.

Eén ding is zeker: ruimtereizen was mogelijk in de oudheid, wat impliceert dat we niet alleen zijn in het heelal.

 

Lees ook:   Anunnaki Sumerian Oath So Unusual Scholars Still Debate Anu, Enki & Enlils Plans

Gerelateerde berichten