web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geesten

Energetische koorden

Permanently Clear Negative Attachments, Cords, and Soul Fragments from Energy Vampires and Parasitic Relationships

Energetische koorden

Energetische Koorden zijn energetische verbindingen tussen twee of meerdere mensen. Telkens wanneer u in aanraking komt met iemand anders, tijdens een korte ontmoeting of in een intieme relatie worden energiekoorden gevormd via de chakra’s of de aura’s. U vormt dus koorden met vrienden, geliefden, ouders, kinderen, collega’s enz.

Er zijn ook koorden die niet (meer) gezond zijn en die geen enkel positief doel (meer) hebben. Ze kunnen u leegzuigen of op een andere manier beïnvloeden. Vaak worden koorden aan ons vastgemaakt zonder onze bewuste of onbewuste toestemming.
Het kan dus nodig zijn om te kijken of er energetische verbindingen zijn met personen (en soms is dat met een heel dierbaar iemand) die niet goed meer voor u zijn. U kunt dan beslissen of u deze vastzetting nog aanvaardt of niet.

Het kan ook zijn dat u een of meer koorden niet helemaal wilt verwijderen, maar controle wilt hebben over de energie die naar u toe gestuurd wordt of u ontnomen wordt.
Soms zijn deze energetische verbindingen zo sterk, dat er niets anders op zit dan ze (liefdevol) te verwijderen. De plaats waar ze verwijderd worden kan nadien geheeld worden. Ze hebben er uiteindelijk lang gezeten.

Als ik mijn ogen sluit en me concentreer zie ik de vorm van de koorden. Hun kleur en de symboliek van hun vorm. Dit teken ik, zodat u ze ook zult zien.
Samen kunnen we dan beslissen of u ze nog wenst in deze vorm, dit wilt veranderen of ze los wilt maken, door wilt knippen en/of verwijderen. De aanhechtingsplaatsen gaan we samen helen met kleuren.

Lees ook:   Mensen waar je “zoooo moe” van wordt?

Alles wat ik zie, laat ik u zien. En alles gebeurt in overleg.
U zult nadien voelen en weten wat er is veranderd in de (beperkende) relatie tussen u en de persoon waarmee we hebben gewerkt. Vanzelfsprekend vragen we deze persoon voor de sessie innerlijk om toestemming.

Dit hele gebeuren kan uiteindelijk een gezonde relatie weer een nieuwe kans geven.

Een voorbeeld. Een ouder-kind relatie kan goed zijn, maar er kunnen energetische koorden tussen u en bijvoorbeeld uw moeder zijn die hun doel hebben verloren en verstikkend kunnen zijn. Of op een andere manier u belemmeren in uw ontwikkeling en groei.
Uit welk gebied komen ze en waar houden jullie elkaar vast. Zijn deze banden losgemaakt, veranderd of verwijderd , dan zult u dat als heel bevrijdend ervaren.
Er is iets weg wat er voorheen wel was.
U kunt uw eigen weg weer gaan, zonder ongezonde verbindingen die u belemmeren in uw groei en ontwikkeling.

Het kan ook zijn dat u na de dood van iemand nog zo intens met die persoon verbonden bent, degene die overgegaan is houdt u vast uit schuldgevoel bijvoorbeeld, dat je nauwelijks verder kunt. Ook dan is het losmaken, veranderen of verwijderen van de energetische koorden bevrijdend en helend

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥