web analytics
11:11 Dubbele getallen
EgypteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Geheime tunnel ontdekt die naar de Grote Piramide van Gizeh leidt

Talloze archeologische missies probeerden de weg te vinden die naar de Grote Piramide van Gizeh leidt, maar alle zoektochten liepen op een mislukking uit, totdat een lokale bewoner die vlakbij het Gizeh-plateau woonde, een van de belangrijkste ontdekkingen van het afgelopen decennium deed.

69326dc7434767e4fe070b81c4491306 AnGel-WinGs.nl

Tijdens een illegale opgraving onder zijn huis ontdekte hij een tunnel die leidde naar de Piramide van Khufu, de grootste van de drie piramides in Gizeh.

Volgens het nieuwsbericht van Ahram.org  en Albawaba News werd de ontdekking gedaan dankzij een bewoner die in de buurt van de piramides woonde, terwijl hij een illegale boring uitvoerde op 10 meter diepte onder zijn huis. De persoon vluchtte kort daarna weg.

Archeologen hebben waargenomen dat de muren van deze ongelooflijke tunnel die naar een van de belangrijkste herkenningspunten op onze planeet leidt; is eigenlijk gemaakt van grote stenen blokken.

Kolonel Walid el-Sharkawy, hoofd van de rechercheurs van Giza Antiquities, zei dat de charlatan maandenlang aan het graven was onder zijn huis nabij de piramides, waar het verboden is om te graven of welk gebouw dan ook te bouwen.

Het archeologische complex waar de Grote Piramide een loopbrug had die het gigantische graf verbond met de Tempel van Cheops. De vondst suggereert dat deze tempel, gelegen nabij de rivier de Nijl, begraven ligt onder een klein dorp, in de nabijheid van de piramides van Gizeh.

Lees ook eens:  Wat engel Michael deed met de meest rokkenjagende gevallen engel zal je shockeren

De ontdekking van deze geheime gang zou kunnen worden gecategoriseerd als een van de belangrijkste ontdekkingen die rechtstreeks verband houden met de Grote Piramide van Gizeh; Archeologen hopen gedetailleerde informatie te verkrijgen over het doel van de tunnel en de daarmee verbonden gebieden.

65584a6b890faebb3dc81f851afeddd2 AnGel-WinGs.nl

Herodotus , een Griekse historicus die werd geboren in Halicarnassus, het hedendaagse Caria, Turkije, algemeen bekend als ‘De vader van de geschiedenis’; beschrijft de genoemde verhoogde weg in detail, met een lengte van ongeveer een kilometer;

ER GINGEN TIEN JAAR VOORBIJ TERWIJL DE VERHOOGDE WEG WERD GEMAAKT WAARMEE ZE DE STENEN TROKKEN, WELKE VERHOOGDE WEG ZE BOUWDEN, EN HET IS, ZO LIJKT HET MIJ, EEN WERK DAT NIET VEEL MINDER IS DAN DE PIRAMIDE; WANT DE LENGTE ERVAN IS VIJF STADIËN EN DE BREEDTE TIEN VADEM EN DE HOOGTE, WAAR HIJ HET HOOGST IS, ACHT VADEM, EN HIJ IS GEMAAKT VAN GLADGESTREKEN STEEN EN MET FIGUREN EROP UITGEHOUWEN. HIERVOOR, ZEIDEN ZE, WERDEN DE TIEN JAAR BESTEED, EN VOOR DE ONDERGRONDSE KAMERS OP DE HEUVEL WAAROP DE PIRAMIDES STAAN ​​– HERODOTUS: TWEEDE BOEK VAN DE GESCHIEDENISSEN.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥