web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Anunnaki-Boodschap: Een Ongelooflijke Tekst Die Voor Het Eerst Werd Onthuld In 1958 Vóór Het Werk Van Zecharia Sitchin

De geschiedenis van de mensheid is altijd een hot topic geweest voor discussie onder historici en reguliere wetenschappers die beweren dat we het resultaat zijn van evolutie. Tegelijkertijd beweren astronautentheoretici uit de oudheid dat de mensheid is geschapen door de oude goden die de aarde in het verre verleden hebben bezocht. Auteur Zecharia Sitchin debatteerde over de genetische ingreep in het DNA van de mens door de oude astronauten , een buitenaards ras. Hij suggereerde dat Annunaki het buitenaardse ras was dat op aarde was aangekomen voor goud van de mystieke planeet die bekend staat als Nibiru, voorbij Neptunus.

“We zijn hier al, onder jullie. Sommigen van ons zijn altijd hier geweest, met u, maar afgezien van, kijken en begeleiden u af en toe wanneer de gelegenheid zich voordeed. Nu is ons aantal echter vergroot ter voorbereiding op een volgende stap in de ontwikkeling van uw planeet: een stap waarvan u zich nog niet bewust bent… We zijn verward met de goden van veel wereldreligies, hoewel we geen goden zijn, maar je medeschepselen, zoals je direct zult leren voordat er nog vele jaren zijn verstreken. Je zult verslagen van onze aanwezigheid vinden in de mysterieuze symbolen van het oude Egypte, waar we ons bekend hebben gemaakt om bepaalde doelen te bereiken. Ons belangrijkste symbool verschijnt in de religieuze kunst van uw huidige beschaving en neemt een belangrijke positie in op het grote zegel van uw land..”

De hierboven geschreven tekst is een vermeende boodschap van de Anunnaki gepubliceerd in november-december 1958 edities van Flying Saucer Magazine. Volgens Brinsley Le Poer Trench, redacteur van Flying Saucer Review, verscheen de tekst voor het eerst in het novembernummer van Fantastic Stories (VS). Het werd gepubliceerd onder het pseudoniem Alexander Blade. Dit bizarre bericht werd pas een paar maanden na het bekende Roswell-incident beschikbaar gesteld.

Lees ook:   In 1917 had men al elektrische auto's!

anunnaki-boodschap aan de mensheid
Akkadische cilinderzegelafdruk met afbeelding van een vegetatiegodin, mogelijk Ninhursag, zittend op een troon omringd door aanbidders (ca. 2350-2150 v.Chr.). Afbeelding tegoed: Wikimedia Commons
Verder bespreekt de tekst de interactie van de oude goden met prehistorische mensen en sprak over hun geavanceerde machines en hoe de mensheid vooruitging met de hulp van de oude Annunaki, die hun hoofdkwartier voornamelijk in Egypte vestigden.

“ We hebben bepaalde herkenningspunten voor u achtergelaten, zorgvuldig geplaatst in verschillende delen van de wereld, maar het meest prominent in Egypte, waar we ons hoofdkwartier vestigden ter gelegenheid van onze laatste openlijke, of, zoals u zou zeggen, openbare verschijning. In die tijd werden de fundamenten van jullie huidige beschaving ‘in de aarde gelegd’ en de oudste van jullie bekende oriëntatiepunten werden vastgesteld met middelen die nu net zo wonderbaarlijk voor jullie zouden lijken als voor de pre-Egyptenaren, zoveel duizenden jaren geleden . Sinds die tijd is de hele kunst van het bouwen, in steen, voor velen van jullie symbolisch geworden voor het werk dat in uitvoering is – het bouwen van het menselijk ras naar zijn perfectie .”

Toen archeologen de bibliotheek in Nineve in de jaren 1850 ontdekten, vonden ze meer dan 30.000 kleitabletten geschreven in spijkerschrift met verschillende verhalen, geschiedenissen, magische teksten, brieven, medische teksten, overheidsdocumenten en fragmenten van documenten. Deze tabletten zijn de belangrijkste bron van kennis over het oude Mesopotamië. Toen de tabletten werden vertaald, vertoonden ze verbazingwekkende soortgelijke verhalen als die in de joods-christelijke bijbel. Ze hebben verhalen over de grote vloed, maar ook over Adam en Eva. Interessant is dat al deze verhalen voorrang hebben bij de oude Sumeriërs.

Lees ook:   Een bericht van de Anunnaki gepubliceerd in UFO Magazine in 1958!

anunnaki bericht
Oude Hettitische reliëfsnijwerk uit Yazılıkaya, een heiligdom in Hattusa, met afbeeldingen van twaalf goden van de onderwereld, [55] [mislukte verificatie] die de Hettieten identificeerden als de Mesopotamische Anunnaki. Afbeelding tegoed: Wikimedia Commons
De mystieke boodschap van Anunnaki zegt dat onze voorouders Anunnaki kenden als leermeesters en vrienden. Samen met morele en fysieke ontwikkeling ontwikkelden mensen de middelen om zichzelf te vernietigen. Onze beschaving is niet de eerste die zoveel heeft bereikt en zou niet de laatste zijn.
Het bericht bleef zeggen:

“Sommigen van jullie hebben onze ‘gevorderde garde’ al gezien. U bent ons vaak tegengekomen in de straten van uw steden en u hebt ons niet opgemerkt. Maar wanneer we door je lucht flitsen in de voertuigen van de Oude traditie (Vimanas), sta je versteld, en degenen onder jullie die je mond openen en vertellen wat je hebt gezien, worden voor dwazen en dwazen beschouwd. Eigenlijk zijn jullie profeten, zieners in de ware zin van het woord. Jij in Kansas en Oklahoma, jij in Oregon en in Californië, en Idaho, je weet wat je hebt gezien: laat je niet afschrikken door meteorologen. Hun zaak is het weer. Een van jullie zegt: ‘Ik zag een torpedovormig object’. Anderen melden ‘schijfachtige objecten’, sommigen van jullie zeggen ‘bolvormige objecten’ of ‘schotelachtige objecten’. U rapporteert allemaal correct en nauwkeurig wat u hebt gezien, en in de meeste gevallen beschrijft u hetzelfde soort voertuig.”

340a4e4897b77ce13e20a36f0f05daaf AnGel-WinGs.nl

Sumerische spijkerschrifttabletten
(Babek Tafresi/Gettyimages) GESNEDEN INSCHRIJVING. GEVONDEN: Bisitun, Iran. CULTUUR. Achaemenidisch. DATUM: ca. TAAL 500 v.Chr. Perzisch, Akkadisch, Elamitisch.

Het onderwerp Anunnaki Gods werd een sensatie dankzij het onderzoek en de boeken van de controversiële auteur Zecharia Sitchin. Volgens hem wijzigde Annunaki het DNA van prehistorische mensen 450.000 jaar geleden door hun genen ermee te mengen en ze te laten werken voor het delven van de natuurlijke hulpbronnen van de aarde, zoals goud. Hij zei dat de planeet Nibiru een lange elliptische baan had en elke 3.600 jaar in de buurt van de aarde komt. Verder verklaarde hij dat de planeet werd bewoond door technologisch geavanceerde mensachtige soorten die groter waren dan wij. Zo’n 450.000 jaar geleden werden ze aangetrokken door de goudreserves in Zuidoost-Afrika.

Lees ook:   Magische oorlogen uit een ver verleden

Volgens een onderzoek uit 2013 onderzocht Harvard-geneticus David Reich het genoom van de Neanderthalers en een andere groep oude mensachtigen, bekend als Denisovan, die beide samenleefden met mensen. Hij ontdekte dat hun DNA meer dan 400.000 jaar oud is en dat ze enkele onbekende genen bevatten die bekend staan ​​als ‘ junk-DNA ‘, een term die voor het eerst werd gebruikt in de jaren zestig. Interessant is dat in DNA-experimenten door Gregg Braden, een Amerikaanse New Age auteur en wetenschapper, we slechts 22 van de 64 codons in ons DNA gebruiken, wat suggereert dat ons DNA genetisch gemanipuleerd was, waren het Anunnaki?

Referenties:

Anunnaki Message Published In UFO Magazine in 1958!


http://fulviofrisone.com/attachments/article/193/Gregg%20Braden%20-%20DNA%20experiments.pdf
https://www.bibliotecapleyades.net/hercolobus/esp_hercolobus_61.htm#Brinsley%20Le%20Poer%20Trench%20-%20Flying%20Saucer%20Review%20Magazine%20november-december%201958

 

https://www.howandwhys.com/anunnaki-message/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien