...

01 december 2021

 

Mensen met deze bloedgroep hebben deze bizarre vaardigheden

Mensen met deze bloedgroep hebben deze bizarre vaardigheden

71168467 492034668018812 3772476290989293568 n via Angel-Wings

RH Negatieve mensen voelen zich dichter bij het spirituele rijk.

Heb je je ooit afgevraagd of je bloedgroep je speciale vaardigheden geeft?

De nieuwsgierige vaardigheden van degenen die bloed RH negatief hebben

Als uw bloed de RH-factor mist , hebt u waarschijnlijk enkele nieuwsgierige eigenschappen, maar u bent niet de enige. Studie na studie is tot dezelfde conclusie gekomen en dat is dat mensen die het Rhesus-eiwit in hun hemoglobine missen, inderdaad een zeldzaam ras zijn. Er zijn spirituele en of paranormale vermogens die gekoppeld zijn aan individuen die in deze groep vallen. Slaapverlamming, nachtmerries, het vermogen om te genezen, ervoor zorgen dat elektrische apparaten kortsluiten en empathisch zijn of afgestemd zijn op de gevoelens van anderen zijn slechts enkele van de eigenaardigheden die deze ‘ Blue Bloods ‘ gemeen hebben.

Zonder het Rhesus-eiwit is het bloed inderdaad blauw

Van het Rhesus-eiwit wordt gezegd dat het mensen aan de Rhesus-aap koppelt. Om welke reden dan ook, een klein deel van de bevolking, ongeveer 15%, heeft niet de RV-factor . Wetenschappelijke studies geven ook aan dat zonder het bloed het inderdaad een blauwe kleur heeft. Dit wordt beschouwd als een recessieve eigenschap die verklaart waarom de ene broer of zus het heeft en de andere niet.

Er zijn veel theorieën over ‘blauwe bloed’, waaronder dat ze afkomstig zijn van buitenaardse wezens, buitenaardse wezens of gevallen engelen.

Facebook heeft groepen voor slaapverlamming en nachtmerries waar Rh Negatief bloed voor velen een verbindende factor lijkt te zijn. Mannen en vrouwen die de Rhesus-factor in hun bloed missen, geven aan dat ze eenlingen zijn, het gevoel hebben dat ze er niet bij horen, een verhoogd bewustzijn hebben en een sterk onderscheidingsvermogen of paranormale vermogens. Er zijn ook YouTube-video’s van mensen die verhalen delen over deze nieuwsgierigheid van het leven.

Lees ook:   Bloedgroep RH Negatief

Gemeenschappelijke noemers kunnen niet worden genegeerd door degenen die RH negatief zijn
In de groepen over Slaapverlamming en Nachtmerries zijn er mensen zonder connectie met de Rhesus-aap die zeggen dat ze een astraal project kunnen uitvoeren en lichamelijke ervaringen hebben. Anderen geven aan dat ze de aanwezigheid van demonische geesten kunnen waarnemen en sommigen zeggen dat ze ze kunnen zien. Veel mensen die RH negatief zijn, vinden dat ze supergevoelig zijn voor de benarde situatie van anderen en sterke empathische emoties hebben.

Een andere gemene deler voor blauw bloed is in staat om situaties te voelen voordat ze zich voordoen of een verhoogd bewustzijn van de omgeving hebben. Er is een gevoel van verbinding met ruimtevaart, wetenschap en het spirituele rijk. De medische wetenschap kan al deze nieuwsgierige verbanden nog niet volledig verklaren , maar het zijn er teveel om te negeren. Als je iemand bent waarvan je weet dat de RH-factor ontbreekt en betrekking kan hebben op een van de vaardigheden die zijn gedeeld, weet je tenminste dat je niet de enige bent in je situatie, en het is niet zo maar een kwestie van apenbloed.

Degenen die zijn geboren zonder het Rhesus-eiwit in hun hemoglobine hebben een aantal merkwaardige eigenschappen gemeen.

Mensen die de RH-factor missen, zijn inderdaad echte ‘ blauwe bloedigen’ . Ze hebben naar verluidt een verhoogd spiritueel bewustzijn en paranormale begaafdheden en zijn op zoek naar waarheid die het gevoel hebben dat ze er niet bij horen. Andere gedeelde eigenaardigheden zijn een hoog IQ, het vermogen om te genezen, en ook om elektrische apparaten te verstoren, evenals een liefde voor wetenschap en ruimte.

(Daarom werden mensen met het RH negatieve bloed, ooit gekozen om leiders te zijn…vanwege hun eigenschappen hadden ze een beter overzicht over bv een land)

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten