web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

CEO: Ik daag het vaccinmandaat uit om de banen van mijn werknemers te beschermen

Door Angela Phillips, de CEO van de in Ohio gevestigde Phillips Manufacturing & Tower Company, waaronder Shelby Welded Tube, voor het eerst gepubliceerd in RealClearPolicy

De regering-Biden heeft eindelijk haar verwachte ultimatum gepubliceerd en bedreigt bedrijven zoals de mijne met zware boetes en straffen voor het niet ontslaan van een werknemer die weigert zich te laten vaccineren tegen of zich onderwerpt aan invasieve wekelijkse tests voor COVID-19. De nieuwe regel die is uitgevaardigd door de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) van het Amerikaanse ministerie van arbeid onder het mom van veiligheid op de werkplek, kan het bedrijf dat mijn vader heeft opgericht, failliet laten gaan. Dus, als CEO van de Phillips Manufacturing & Tower Company, werk ik samen met The Buckeye Institute om het vaccinmandaat van OSHA voor de rechtbank aan te vechten. Dit is waarom.

Phillips is een 54 jaar oud bedrijf gevestigd in Shelby, Ohio, dat speciaal gelaste stalen buizen produceert voor de automobiel-, apparaten- en constructie-industrie. De noodregel van OSHA is van toepassing op bedrijven met 100 of meer werknemers — in onze Shelby Welded Tube-faciliteit hebben we 104 mensen in dienst. Als familiebedrijf neem ik de gezondheid van mijn werknemers serieus – zij zijn mijn buren en mijn vrienden. Toen ik van het mandaat hoorde, hebben we een enquête gehouden onder onze werknemers om te zien wat de gevolgen zouden zijn. Daaruit bleek dat 28 werknemers van Phillips volledig zijn gevaccineerd, terwijl op kosten van het bedrijf uitgevoerde antilichaamtesten hebben uitgewezen dat nog eens 16 werknemers positief zijn getest op COVID-19-antilichamen en waarschijnlijk over natuurlijke immuniteit beschikken. Zeker 47 medewerkers hebben aangegeven zich niet te hebben en zullen laten vaccineren. Zeventien van die 47 niet-gevaccineerde werknemers zeiden dat ze zouden stoppen of ontslagen zouden worden voordat ze aan het vaccin- of testmandaat zouden voldoen. Dat zijn 17 geschoolde arbeiders die Phillips zich niet kan veroorloven te verliezen.

Misschien blijft de regering-Biden zich niet bewust van het arbeidstekort dat momenteel de Amerikaanse arbeidsmarkt in het algemeen en de industriële productie in het bijzonder teistert. Zoals veel bedrijven is Phillips al onderbezet, met zeven vacatures die we niet hebben kunnen invullen. Werknemers maken al overuren om gelijke tred te houden met de vraag van de klant en werken in ploegendiensten van 10 uur, gemiddeld zes dagen per week. Het zal zeker niet helpen om 17 ervaren leden van het Phillips-team te ontslaan.

Accounting schat dat het Phillips bijna $ 1 miljoen aan extra overuren zal kosten, en het aanwerven en opleiden van nieuwe werknemers om degenen te vervangen die verloren zijn gegaan door het mandaat – ervan uitgaande dat het bedrijf ze kan vinden . En dat veronderstelt ook dat Phillips aan bestaande klantorders zal blijven voldoen door extra overuren te gebruiken voor de resterende werknemers. Geen gemakkelijke opgave en geen veilige veronderstelling.

Als een krappe Phillips niet kan voldoen aan de contractuele productievereisten vanwege het door het mandaat gevoede arbeidstekort, kan Phillips klanten verliezen en aanzienlijke boetes oplopen. Veel klanten van Phillips bevinden zich buiten de VS – voornamelijk in Mexico – en trekken mogelijk naar buitenlandse concurrenten of bedrijven met minder dan 100 werknemers die niet onderworpen zijn aan het mandaat of de tekorten die het creëert. En één Philips-contract legt bijvoorbeeld een boete van $ 25.000 op voor elk uur dat de klant zonder het beloofde product zit. Dergelijke verplichtingen en boetes helpen de toeleveringsketens in de hele sector te beschermen, maar die verplichtingen – en toeleveringsketens – kunnen binnenkort worden verbroken en klanten kunnen binnenkort ergens anders heen gaan dankzij de ongevoelige nieuwe regel van de administratie.

Voldoen aan OSHA’s vaccinmandaat en testvereisten kan catastrofale financiële gevolgen hebben. Het betekent ook het ontslaan van gekwalificeerde, goed opgeleide, hardwerkende werknemers die afhankelijk zijn van hun baan bij Phillips Manufacturing & Tower Company om hun gezin te voeden en hun hypotheken te betalen – zonder andere reden dan om draconische federale boetes te vermijden. Deze werknemers kunnen inderdaad heel goed de natuurlijke immuniteit hebben waarop we hebben getest, en uit onderzoeken blijkt dat deze robuuster en langduriger is dan gevaccineerde immuniteit. OSHA heeft geen bevoegdheid om Phillips of enig ander bedrijf te verplichten een dergelijke keuze van Hobson te maken.

OSHA’s ultimatum voor vaccins of testen is anders dan alle andere voorschriften voor gezondheid en veiligheid op het werk, aangezien het probeert de individuele beslissing van een werknemer om geen injectie te krijgen, te reguleren. En het reguleert de commerciële activiteiten niet, aangezien werknemers die onder het mandaat vallen, niet eens betalen voor de vaccins.

Zoals functionarissen van de regering van Biden publiekelijk hebben toegegeven, is het vaccinmandaat een brutale poging om particuliere bedrijven te dwingen een vaccinvereiste af te dwingen waarvoor Washington niet de wettelijke bevoegdheid heeft om dat te eisen. Phillips is een bedrijf dat het vuile werk van de administratie niet wil opknappen.

Afkomstig van ZeroHedge

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥