...

25 september 2021

 

Edgar Cayce over de toekomst

Edgar Cayce, Psychic Healer (1877-1945) has been called the "sleeping prophet," the "father of holistic medicine," and the most documented psychic of the 20th century. For more than 40 years of his adult life, Cayce gave psychic "readings" to thousands of seekers while in an unconscious state, diagnosing illnesses and revealing lives lived in the past and prophecies yet to come. Research Edgar Cayce -- Believer or not, you'll be fascinated.:

Edgar Cayce over de toekomst

Door Kevin Williams
(Vertaald door google)

Bijna elke dag, meerdere keren per dag, meer dan veertig jaar, Cayce zou zichzelf in een veranderde out-of-body bewustzijnstoestand opwekken en onthullen diepgaande informatie over diverse onderwerpen zoals gezondheid, dromen, meditatie, religies, en reïncarnatie, om er een paar te noemen. Maar het was de informatie die Cayce onthuld over de toekomst die hij is waarschijnlijk het meest bekend om staat. Hij verstrekte informatie over de geschiedenis van de mensheid vanaf het begin om een tijd in de toekomst wanneer de mens zal evolueren naar wezens met bovennatuurlijke krachten. Hij beschreef een nieuw tijdperk van verlichting en vrede wanneer goddelijkheid in de mens zou worden gemanifesteerd op de Aarde. Maar voordat dit “koninkrijk van God” zou de wereld te regeren, Cayce voorzag gebeurtenissen in de wereld die alleen kan worden omschreven als apocalyptisch, een periode van reiniging met natuurrampen die dramatisch de oppervlakte van de aarde zal veranderen, oorlogen, economische ineenstorting, en sociaal- politieke onrust. Deze visies op de toekomst eens met wat bekend is over de profetieën van BDE.


1. Inleiding
Cayce geloofde dat deze afschuwelijke toekomstige gebeurtenissen kunnen worden afgewend als de mensheid veranderde zijn gedrag. En dit is het doel voor het geven van profetieën – om mensen te waarschuwen om zo te veranderen dat de profetieën niet zal gebeuren. Sinds Cayce was zeker niet 100% accuraat in zijn voorspellingen, ik geloof dat dit alleen laat zien hoe sommige van de apocalyptische voorspellingen Cayce hebben afgewend. Dus, een succesvolle kommer en kwel profetie is er een die wel niet optreedt. Cayce’s voorspellingen werd bekend over de hele wereld en een zaak kan worden gemaakt dat hij enige invloed in het creëren van de verandering in mensen om de loop van de geschiedenis genoeg te veranderen, zodat de profetie niet zou gebeuren kan hebben gehad. Cayce zou herhaaldelijk zeggen dat zelfs de Heer der heren kon niet nauwkeurig te voorspellen toekomstige gebeurtenissen, omdat de menselijke vrije wil kan veranderen en de toekomst te veranderen.

Cayce verwijst naar de Bijbelse verslag toen Jezus wordt gevraagd wanneer hij zou terugkeren. Zijn antwoord was:
“Niemand weet over die dag of uur, zelfs niet de engelen in de hemel, noch de Zoon, maar alleen de Vader.” (Mattheüs 24:36)


Dus, is de profetie nooit gegeven voor een ander doel dan als een waarschuwing. Om deze reden, een succesvolle profetie is er een die is afgewend en dus niet gebeuren. Sceptici van Cayce profetische vermogen erop wijzen dat, omdat sommige van zijn voorspellingen niet gebeurd, betekent dit dat hij een nep was. Maar vanuit een ander perspectief, kan men zeggen dat zijn profetieën geholpen om genoeg mensen te veranderen om ze te voorkomen.

Cayce voorzag dat er een tijd zou komen dat alle personen hun verantwoordelijkheid ten opzichte van elkaar een besef dat de gedachte van de mensheid zou veranderen zou realiseren. Tijdens het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog, zag hij de mogelijkheid van een verenigde wereld en een hernieuwd gevoel van spiritualiteit over de hele wereld. Toen hem werd gevraagd in 1944, die het religieuze denken van de wereld zou leiden in de richting van de grootste hoeveelheid van geestelijk licht en begrip, het antwoord was eenvoudig, Gij zult de Heer uw God met heel uw hart en uw naaste als uzelf!
2. Cayce’s Visions of the Future Welke True Came

Cayce ontving vele visies op de toekomst en veel van hen hebben al geschied. Vanuit deze visie heeft hij een aantal opmerkelijk nauwkeurige voorspellingen. De volgende is een lijst van hen:

1. Cayce voorzag de beurskrach en de Grote Depressie

edgar cayce quotes - Google Search:

In 1924, Cayce voorspelde de crash van de markt na een lange bull run tijdens de late jaren 1920. Tijdens het midden van de jaren 1920 te boek dat hij de opkomst en ondergang van de beurs, het onderwijzen van zijn klanten hoe de bull markt te spelen en hoe voor te bereiden op de crash van 1929. Hij heeft zelfs aangegeven wat groei industrieën de beste lange termijn portefeuille zou geven na de markt bereikt bodem. Cayce moet heel goed to-do met de schenking van een deel van hun speculaties geweest, maar zijn klanten geen aandacht te besteden aan de lezingen en niet om aandacht te besteden aan zijn waarschuwing. Zes maanden later, verloor ze alles wat ze hadden toen de grote oktober 1929 Stock Market Crash opgetreden. Dit was ook de aanleiding voor de Grote Depressie die Cayce ook voorzag. In 1931, Cayce voorzag dat de Grote Depressie in de lente van 1933, die het deed zou opheffen.
2. Cayce voorzag revoluties in vreemde landen

I n maart 1935, Cayce voegde eraan toe dat uiteindelijk, tenzij er sprake is meer van de geestelijke houding getogen in groepen hier en daar, wereld omstandigheden zou eindigen in een revolutie in heel veel van de vreemde volkeren. Er was niets in 1935 die veel onrust veroorzaakt. Maar in 1936, de Spaanse burgeroorlog uitbrak, Italië binnengevallen Ethiopië, Japan binnengevallen China, en Stalin verhoogde de grote zuiveringen om facturering ster in heel Rusland.
3. Cayce voorzag de opkomst en ondergang van Adolf Hitler

I n januari 1934, Cayce voorspelde dat Hitler aan de macht zou stijgen boven Duitsland te regeren. In augustus 1935, Cayce voorspelde dat Hitler aan de macht zou blijven tot het zal “kom als een val of een externe oorlog.”

4. Cayce voorzag een wereldoorlog die zou beginnen in 1936

Cayce gaf een van zijn grootste wereld profetieën in februari 1932. Hij schetste sweepingly de loop van het grootste deel van het decennium van de jaren 1930, die ongeveer gecentreerd:
“Een grote ramp die komt om de wereld in ’36, in de vorm van het breken van vele krachten die nu bestaan ​​als factoren in de wereld zaken.”

Cayce voorspelde de aanvaarding of afwijzing van de Volkenbond in 1936, waarna de veranderingen zouden komen waarin verschillende kaarten van de wereld zou creëren. Hij gedetailleerd dat vóór 1936 arriveerden de krachten in Rusland, de Verenigde Staten, Japan en Engeland, of het Verenigd Koninkrijk zou worden “gebroken”, zoals ook zij met grote veranderingen in de regeringen en het beleid van elk land waren.

Cayce begon 1935 met voorspellingen over een revolutie in heel veel van de buitenlandse naties en eindigde 1935 met zijn eerste grimmige voorspellingen over een universele oorlog die hij beschreef als de hele wereld in vuur en vlam. Hij voorspelde dat de internationale patronen uit de hand zou spiraal na 1936, wat resulteert in nieuwe nationale grenzen. Van 1937 voorzag hij zowel het begin als het einde van de Tweede Wereldoorlog. Cayce’s lezingen bleef uiterst nauwkeurige voorspellingen over de escalatie van de hele wereld in brand te bieden, de Verenigde Staten toegang tot de inspanning om het te bestrijden, de oprichting van de vrede, en de terugkeer naar de normaliteit binnen de nieuwe wereldorde. Al vroeg gaf hij twee keer een zeer nauwkeurige tijdschema voor het beëindigen van de oorlog. Voor de oorlog begon zelfs, Cayce was het beschrijven van de aard van het naoorlogse tijdperk.
5. Cayce voorzag Amerika’s 1941 binnenkomst in de oorlog

Toetreding van Amerika in de oorlog werd geopenbaard door een lezing in juli 1939 een gepensioneerde marine-commandant, die ook een boodschap van hoop:
Vraag: “Ben ik waarschijnlijk worden opgeroepen om actieve dienst binnen twee of drie jaar?”

Antwoord: “De enige waarschijnlijkheid zal in 41. Ook dit, als de mensen bidden en te leven als zij bidden, zal passeren.”
Kelly Dunn, Photographer - Edgar Cayce Quotes:
Cayce onheilspellend riep het Amerikaanse Destiny, doorschemeren over de Amerikaanse betrokkenheid bij de grote brand: Amerika moet blijven:
“Zoals het was – het machtsevenwicht in niet alleen het geld krachten van de wereld, maar die invloeden die later zal zijn voor de bemanning van die bevoegdheden waar een grotere destructieve krachten zullen ontstaan ​​in die delen van de wereld …”

Hij legde de wereldwijde omvang van het conflict:
“Verstoring in Azië, die effectief of actief via de veranderingen in Duitsland, Italië en vooral via de Balkan krachten of Balkanlanden, zal een verstoring die proporties die nogal angstaanjagend om alle van Europa en Azië zullen worden kan bereiken produceren.”

6. Cayce voorzag een beslissende Tweede Wereldoorlog battle

Op 20 juni 1943, Cayce beschreef een strijd die zou gebeuren en het bepalen van de uitkomst en de lengte van de wereldoorlog.
Vijf dagen na het maken van deze voorspelling, de Duitse en Russische legers botsten in de grootste tank slag van alle tijden.
7. Cayce voorzag de dood van presidenten FDR en JFK

In 1939, Cayce voorspelde de dood van twee presidenten in het kantoor:
“Je bent om onrust hebben -. Je bent om strijd tussen kapitaal en arbeid moet u zich bij een splitsing in je eigen land, voordat je de tweede van de presidenten die volgende niet door zijn kantoor zal leven … een menigte regel!”

President Franklin D. Roosevelt stierf in het kantoor in april 1945. In november 1963 werd president John F. Kennedy vermoord in Dallas, Texas, als raciale spanningen in de Verenigde Staten waren koken.
“Tenzij er meer geven en nemen”, zei Cayce, “aandacht voor degenen die het produceren, met een betere verdeling van de overwinst van arbeid, moet er meer onrust in het land zijn.”
Kennedy werd tijdens het begin van de Civil Rights Movement gedood. Grote civiele en raciale onrust volgde net als Cayce voorzag.

8. Cayce voorzag India onafhankelijk van Groot-Brittannië

Cayce voorspeld dat India onafhankelijk zou worden van Groot-Brittannië. Deze profetie werd vervuld in 1947 toen India begon een overgang naar een democratische republiek na de onafhankelijkheid van Groot-Brittannië.

9. Cayce voorspelde archeologische feiten die later bleek waar

Cayce was net zo ver voor de archeologen en paleontologen. Het duurde bijna een ander 60 jaar voor het overwicht van bewijsmateriaal uit de hele wereld om te bewijzen dat Cayce waarschijnlijk juist in zijn bewering dat de menselijke soort is 10,5 miljoen jaar oud, dat de Gizeh monumenten in Egypte waren in lijn met de sterren als van 10.500 BC, dat de structuur van de Egyptische religie werd gedefinieerd van astronomische relaties, en dat een oude beschaving invloed op de ontwikkeling van Egypte, Maya, en Bharati.
10. Cayce voorspelde de ontdekking van de Essenen en de Dode Zeerollen

Cayce correct beschreef de locatie van een Essene gemeenschap die werd ontdekt toen de Dode Zeerollen werden gevonden. Hij onthulde een reeks van informatie over Palestina die werd gegeven voor mensen die werden verteld dat ze hadden tijdens het leven van Jezus samen geweest. Deze data bevat een beschrijving van de Essenen en hun rol in de komst van de Messias, en profetisch van het licht op deze mysterieuze mensen gegooid door de ontdekking van de Dode Zeerollen in 1948, volledig tien jaar later na Cayce beschreef hen.

11. Cayce voorzag de wedergeboorte van het volk Israël

In 1932, Cayce adviseerde de Joden naar de komst van de fascistische antisemitisme in Europa beschouwen als de tijd om de bijbelse profetie die voorspelden dat de Joden zouden terugkeren naar Israël te vervullen.

In mei van 1948, het volk Israël werd opnieuw gevestigd net als Cayce voorspeld. Dit werd gevolgd door de oorlog tussen Israël en de Arabische landen eromheen.
12. Cayce voorspelde de ontdekking van het land van Atlantis

Cayce bleek dat nieuwe land zal verschijnen in 1968 of 1969 voor de oostkust van Noord-Amerika, de zogenaamde “opkomst van Atlantis”.

Het was in die periode dat de Bimini Road werd ontdekt in de Atlantische Oceaan. Of dit is eigenlijk een weg of een natuurlijke, geologische erosie wordt fel bediscussieerd. Veel mensen geloven dat dit de werkelijke deel van Atlantis dat Cayce verwees naar zijn.

Cayce beweerde dat Atlantis was een oude beschaving die was technologisch superieur is aan onze eigen gelijkmatige en dat de laatste overlevende eilanden ergens in de Atlantische Oceaan zo’n tienduizend jaar geleden zijn verdwenen.

Cayce bleek dat de grootte van Atlantis was gelijk aan dat van Europa, waaronder Azië in Europa. Hij zag visioenen van dit continent van het verleden, die door middel van drie belangrijke perioden van verdeeldheid was gegaan; de eerste twee vond plaats rond 15.600 voor Christus, toen het vasteland werd opgedeeld in eilanden. De drie belangrijkste eilanden van Atlantis Cayce noemde waren Poseida, Og en Aryan.

Hij zei dat de mensen van Atlantis had gigantische laser-achtige kristallen voor energiecentrales gebouwd, en dat deze verantwoordelijk is voor de tweede vernietiging van het land waren. Cayce de schuld van de uiteindelijke vernietiging van Atlantis en het uiteenvallen van hun cultuur op hebzucht en lust. Maar voordat het legendarische land verdween onder de golven, Cayce bleek dat er een uittocht van veel Atlantiërs naar het oude Egypte. Cayce schreef de Bijbelse zondvloed van Noach tot gevolg van het zinken van de laatste grote resten van Atlantis zijn.

American psychic Edgar Cayce predicted the biggest events of the 20th century. The sleeping prophet, as he was called, also saw a special global role for Russia.:

Tijdens buitenaardse reizen Cayce’s, zou Cayce vaak onthullen de vorige levens van de mensen die aan hem zouden komen om informatie over hun gezondheid. Een aantal mensen die naar Cayce kwamen werden verteld door hem dat ze vorige levens in het legendarische verloren land van Atlantis. In feite, Cayce gebleken dat een groot aantal zielen die vorige levens in Atlantis geleefd zijn incarneren naar Amerika voor een lange tijd in te luiden een nieuw tijdperk van verlichte menselijk bewustzijn. In totaal Cayce genoemd Atlantis niet minder dan zevenhonderd keer over een tijdspanne van twintig jaar.
13. Cayce voorzag de ineenstorting van de Sovjet-Unie en het communisme

Cayce voorspelde het falen van het communisme en de ineenstorting van de Sovjet-Unie:
“[Door Rusland], komt de hoop van de wereld niet in betrekking tot wat soms wordt aangeduid als het communisme of het bolsjewisme -.! Maar geen vrijheid – vrijheid die ieder mens zal leven voor zijn medemens Het principe is daar geboren. . Het zal jaren duren om het te worden uitgekristalliseerd, maar uit Rusland komt wederom de hoop van de wereld “.
Cayce’s woorden, ondanks alle ongeloof, werden vervuld in 1991, toen de Sovjet-Unie ontbonden als een natie, verlaten het communisme, en stelde economische en politieke vrijheid.

14. Cayce voorzag de alliantie van Rusland en de VS

Cayce voorzag dat Rusland op een dag zou worden Amerika’s bondgenoot. Rusland, zei hij, zou laten leiden door de vriendschap met de Verenigde Staten. Poging van de Sovjet-Unie om te regeren “niet alleen de economische, maar de mentale en spirituele leven” van de mensen was gedoemd te mislukken.
“..voor veranderingen komen, kan er zeker van zijn -..! een evolutie of revolutie in de ideeën van het religieuze denken De basis van het voor de wereld zal uiteindelijk komen van Rusland niet het communisme, geen Maar in plaats van dat wat de basis van dezelfde als de Christus leerde – zijn soort communisme “.
Cayce’s visie kwam uit na de val van de Sovjet-Unie in 1991.

15. Cayce voorzag Russische vrijheid van godsdienst en religieuze beweging

Cayce voorspelde een sterke religieuze beweging zou uit Rusland komen na de ineenstorting van de Sovjet-Unie.

In 1991, de val van de Sovjet-Unie en atheïstische communisme opgetreden als Cayce voorspeld. De resulterende vrijheid om van godsdienst praktijk bracht een vloed van Russische spiritualiteit.

16. Cayce ontdekte wetenschappelijke feiten die later werden gecontroleerd om waar

Cayce leverde veel beschrijvingen van de werking van de wereld en de kosmos. Velen van hen leek onwaarschijnlijk in zijn tijd, maar in de afgelopen 50 jaar geen opmerkingen Cayce’s over wetenschap of de natuurlijke principes van hoe de kosmos werkt onbewezen is. Velen hebben bewezen en meer en meer van zijn ideeën zijn gekomen om de basis van de moderne wetenschap vormen.

Cayce beschreven deel van de fundamenten van wat de wetenschap van het weer en de voorspelling van aardbevingen zou worden in het laatste deel van de 20e eeuw, gemakkelijk 30 jaar vooruit wetenschappers. Hij voorspelde het bestaan ​​van een 9 Planet (Pluto) vele jaren van tevoren, de ontdekking van grote hoeveelheden goud op de bodem van de oceaan, dat werd ontdekt in de jaren 1970. Hij schreef ook de belangrijkste oorzaak van de beweging in de tektonische platen van de aarde en de korst aan de bewegingen en relaties van de planeten, die de Trilogy grondig documenten als een belangrijke wetenschappelijke ontdekking.

17. Cayce voorzag de opkomst van grote technologische industrieën

Nauw verwant aan zijn vermogen de wetenschap goed te lezen op voorhand van haar beoefenaars, Cayce scherpzinnig voorspelde de brede stroom van de technologische toekomst. Hij was in staat om de grote technologische industrieën die de ontwikkeling van de Amerikaanse economie zou rijden na de Tweede Wereldoorlog volledig te beschrijven. Consequent, 10 tot 30 jaar van tevoren van de economie, terwijl de ideeën waren nog in hun nieuwigheid stadium Cayce adviseerde zijn klanten om zich te concentreren op alle aspecten van de radio, telegrafie, telefoons, communicatie en elektronica-industrie, die werden geassocieerd met de oorlog producten, luxe fijne meubels kasten voor elektronische producten, samengestelde houtsoorten en gegoten materialen en kunstharsen. Een man genaamd David Kahn gemaakt miljoenen dollars met deze informatie.

De volgende zijn enkele meer van de meest scherpzinnige voorspellingen Cayce’s over wetenschap en technologie:

18. Cayce ontdekte het bestaan ​​van de lange economische cyclus

Cayce beschreef een economische cyclus van 24 tot 25 jaar, die depressies en grote recessies voorspelt lange termijn. Te beginnen met een basisjaar van 1907, elke 24 of 25 jaar nauwkeurig beschrijft een economische neergang. Gebaseerd op Cayce’s definitie, is de volgende grote depressie prognose voor het jaar 2006 of 2007. De cyclus niet alle recessies te beschrijven, maar het is zeker een beschrijving van de ergste recessies.

19. Cayce voorzag een verschuiving van de polen van de aarde rond de millenniumwisseling

In de late jaren 1920 en begin 1930, Cayce als eerste het concept van het verschuiven van de paal beschrijven als gevolg van de aardkorst bewegen onafhankelijk van de kern van de aarde om verschillende een oppervlakte via rotatieas brengen. Tijdens de afgelopen 30 jaar, heeft dit concept meer en meer aandacht gekregen door geofysici, van wie sommigen nu serieus beweren dat de korst doet onafhankelijk bewegen. Sommige geofysici nu ook beweren dat de beste manier om een ​​verscheidenheid van paleo zeespiegel en andere gegevens uit te leggen is dat het beweegt en verschuivingen vrij vaak en sneller dan eerder gedacht.

Cayce voorspelde veranderingen in het aardoppervlak om te beginnen met wat tijd tussen 1958 en 1998. De oorzaak van deze dramatische veranderingen op Aarde zal de verschuiving in de wereld van de magnetische polen rond het jaar 2000. Cayce voorspelde dat wanneer deze pool verschuiving optreedt zou omkeringen in beginnen te het klimaat van de wereld, zodat:
“..where er een frigide of semi-tropisch klimaat is, zal er een meer tropische één, en mossen en varens groeien.”

Cayce’s voorspelling van een pool verschuiving opgetreden in 1998. Volgens de NASA’s Goddard Space Flight Center, in 1998 veranderde er iets zwaartekrachtveld van de aarde, die de magnetische polen dichter bij elkaar bewogen. De NASA artikel legde uit dat als het ijs op de polen smelten, zeestromingen verplaatst water in de richting van de evenaar, welke factoren onderzoekers geloven deels verantwoordelijk, in combinatie met veranderingen in de atmosferische patronen, voor deze voortdurende verschuiving in het magnetisch veld van de aarde te zijn. Dit NASA bevinding bevestigt Cayce’s voorspelling van een pool verschuiving.
20. Cayce voorzag de opkomst van de luchtvaart en de radio-industrie

In mei 1930, ondanks de verdieping van depressie, Cayce voorspelde de industrieën die de volgende Amerikaanse focus van de industriële activiteit zou worden: die van de antenne de natuur; dat is, de radio en de verenigingen; antenne en de verenigingen. Op het moment, werden zowel de radio en luchtvaartindustrie nog steeds alom beschouwd als commercieel onbewezen speelgoed.

Lees ook:   Edgar Cayce

21. Cayce voorzag de opkomst van nieuwe communicatietechnologieën
Cayce voorzag dat uitzonderlijke veranderingen en verbeteringen in de communicatie en omroep industrieën zou komen: hij wees jaar vooraf aan de komst van de televisie, fax, telex, breidde ticker-tape diensten, en een magnetron transmissie op het land om koperdraad vervangen.

22. Cayce voorzag de grote invloed van de luchtvaart op de wereld

Tijdens de jaren 1930 Cayce vertelde zijn klanten om uit de rails en te krijgen in de lucht. In februari 1933 noemde hij de meest opmerkelijke verandering die zou komen – vliegtuig productie en transport industrie. In november 1942, Cayce voorspeld dat vervoer door de lucht meer en meer de basis van alle relaties met andere naties, landen, alsmede de interne of nationale activiteit zal worden. In 1944 voorspelde hij dat elke stad die een naam heeft uiteindelijk zal op een luchtvaartmaatschappij en wanneer ze uit het is net zo slecht als zijnde van de spoorlijn (in nog eens tien tot twintig jaar).

23. Cayce f oresaw de ontwikkeling van infrastructuur rood visie voor nachtzicht

Cayce was waarschijnlijk de eerste mens om het concept van de infra-rood visie te beschrijven. Infrarood nachtzicht is nu een van de pijlers van de Amerikaanse militaire superioriteit.

24. Cayce voorzag de vereniging van de radio en de telegraaf industrie
Cayce voorzag de snelle integratie en uitbreiding van de communicatie-industrie, die zou worden aangedreven door de nieuwe technologie. In oktober 1935 voorspelde hij dat door ’39 een feit moet zijn – dat wil zeggen, de verenigde activiteit van radio en Telegraph lijnen. Eind van de jaren 1930 het ITU had de technische normen die alle vormen van communicatie tussen werken toegestane gemaakt. In november 1942 voegde hij eraan toe:
“Zo, alle communicatie zijn een deel van deze activiteit. Dat betekent niet alleen radio en telegraaf (deze moet uiteindelijk één zijn) … maar meer en meer de lucht als het grotere middel van communicatie. Met meer en meer satellietcommunicatie voorzieningen opkomen lijn, zelfs in 1990, is het steeds meer de lucht. ”
25. Cayce ontdekte een beleggingsstrategie die bewezen succesvol te zijn

In maart 1936, Cayce geadviseerd investeren in geallieerde industriëlen, die te maken hebben met de voorbereidingen van de oorlog materialen, voor de komende maanden. Maar de industriëlen die te maken hebben met de communicatie van alle aard, voor de lange termijn.

26. Cayce d iscovered een consumentenproducten strategie die bewezen succesvol te zijn

In september 1942, Cayce geadviseerd investeren in elektrische apparaten, alle vormen van huishoudelijke apparaten, die van meer gemakken, – al deze zullen bieden de grotere investeringen nu en voor de toekomst – voor de komende jaren, tenminste. Deze consumentenproducten dreef de economie voor een lange tijd en bedrijven die vervaardigd hen enorm geworden. Het is nog steeds zo, in de vorm van computers en digitale elektronica. In maart 1944, Cayce weer voorspeld naoorlogse economische leiderschap voor techniek in alle industriële producten, waaronder radio, ice box, auto, lichten. Hij voorspelde tegelijkertijd in TV zou een belangrijke consumentenproduct worden voordat de TV-industrie heeft ook bedacht.
27. Cayce voorzag de dag van zijn eigen dood

De laatste toekomstvisie Cayce kreeg betrokken zichzelf. Zijn visies zou vaak te waarschuwen hem dat hij niet meer dan moet gebruik maken van zijn bevoegdheden twee keer per dag of ernstige gezondheidsproblemen zou optreden. Maar omdat Cayce duizenden verzoeken zou krijgen om hulp, zou hij deze waarschuwingen negeren en hen te helpen in ieder geval. Veel brieven van moeders die zorgen maken over hun zoons vechten de Tweede Wereldoorlog waren. Uiteindelijke visie Cayce’s waarschuwde hem dat het tijd voor hem was gekomen om te stoppen met werken en te rusten.

Maar op 1 januari 1945, Cayce aangekondigd dat hij zou worden begraven in vier dagen. Dit was nog een andere voorspelling dat bleek waar te zijn.

3. Cayce’s Visions of the Future Toch optreden

1. Cayce die het jaar van de slag van Armageddon zal plaatsvinden in de geestelijke wereld (misschien al gebeuren)

Cayce voorspelde dat de zogenaamde “Slag van Armageddon” symbolisch beschreven in de Bijbel zou beginnen in 1999. Cayce voorzag dat deze “strijd” zal geen oorlog uitgevochten op Aarde. Integendeel, het zal een geestelijke strijd tussen de ‘hogere krachten van het licht “en” lagere krachten van de duisternis “1000 jaar van de Aarde tijd. De reden voor deze strijd om de zielen van de lagere hiernamaals rijken voorkomen reïncarneren naar de aarde. Door te voorkomen dat de zielen van de lagere hiernamaals rijken van reïncarneren naar de Aarde, maar verlichte zielen zullen worden toegestaan ​​om te reïncarneren. Het resultaat zal zijn 1000 jaar van de bouw van een wereld van vrede en verlichting. Na 1000 jaar, zullen de zielen van de lagere hiernamaals rijken weer worden toegestaan ​​om te reïncarneren naar de Aarde. Tegen die tijd, de zogenaamde “koninkrijk van de hemel” zal zijn vastgesteld op Aarde.
2. Cayce voorzag het jaar van de tweede komst van Christus (misschien al gebeurd)

American psychic Edgar Cayce predicted the biggest events of the 20th century. The sleeping prophet, as he was called, also saw a special global role for Russia.:

Cayce vaak gehandhaafd dat de mensheid spoedig zou ervaren van een “dag des oordeels.” Hij voorspelde het jaar van de tweede komst van Jezus te zijn 1998.

Critici die zijn niet erg vertrouwd met de Cayce materiaal hebben erop gewezen dat 1998 is gekomen en gegaan en de tweede komst niet heeft plaatsgevonden. Zoals critici ten onrechte verwachten de wederkomst gebeuren als Jezus verschijnt in de hemel met een koor van engelen, terwijl Gabriel blaast een hoorn en dode lichamen kruipen uit hun graven. Dit idee van de opstanding was het gevolg van een verkeerd begrip van het concept van reïncarnatie – het oude concept van de geboorte en wedergeboorte.

Het is logischer en realistischer voor Jezus om zijn entree te maken op dezelfde manier waarop hij deed in zijn vorige leven – wedergeboorte. Om deze reden, ik geloof dat Jezus inderdaad net is teruggekeerd als Cayce voorzag. Als mijn theorie waar is, dan betekent het dat Jezus momenteel leven op aarde als een jong kind. Hier is de reden waarom ik geloof dat mijn theorie is zeer waarschijnlijk:

(a) Cayce heeft een goede track record over zijn voorspellingen – met name de grote aarde veranderende degenen.

(b) Cayce was een zeer spirituele en religieuze persoon verliefd op Jezus. Hij eigenlijk Jezus ontmoet af en toe tijdens zijn leven na de dood tijdelijk verblijf en had een sterke persoonlijke relatie met hem.

(c) Als een christen “profeet”, de tweede komst van Christus zou misschien wel het belangrijkste profetie Cayce’s te maken. Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat hij zo nauwkeurig op andere profetieën en niet nauwkeurig op het evenement zijn hart was ingesteld op de meeste zou zijn.

(d) Een bijzonder BDE ondersteunt het idee dat Jezus al is teruggekeerd. Dr. Richard Eby had een BDE waarin hij werd verteld door Jezus dat hij niet zou sterven totdat Jezus terugkomt. Maar op 2 december 2002, Eby stierf. Dus, ofwel Jezus is er al, of Dr. Eby en / of Jezus ligt. De liggende theorie lijkt onwaarschijnlijk.

(e) Een bijzonder BDE ondersteunt het idee dat Jezus zal zeer binnenkort terug te keren. Angie Fenimore kreeg ook informatie suggereert dat Jezus is zeer binnenkort terug te keren, als hij dat al niet heeft gedaan. Merk ook op dat Fenimore eens met Cayce over geestelijke strijd gaande nu.
“De mensheid is in de laatste momenten voordat Jezus Christus terugkeert naar deze aarde. De aarde wordt voorbereid voor dit evenement. De oorlog tussen de krachten van het licht en de krachten van de duisternis groeien zo intens op aarde, de mensheid is in gevaar wordt verbruikt door de krachten van de duisternis. ” (Angie Fenimore)

(f) Er is een oude profetie die misschien wel ondersteunt Cayce’s tijdschema voor de tweede komst van Jezus. Nostradamus gaf een profetie dat ik geloof dat verwijst naar de reïncarnatie van Jezus. Hier is het:
“In het jaar 1999 en zeven maanden uit de hemel de grote koning van terreur zal komen. Hij zal terug te brengen van de grote koning van de Mongolen. Zowel vóór als na deze oorlog heerst ongebreidelde.” (Nostradamus)
4. Meer Cayce Prophecies voor de Toekomst

(a) Cayce voorziet in een nieuw gebied van wetenschap zal worden ontwikkeld op basis van een psychische / spirituele fenomeen

Cayce voorspelde in september 1939, dat wanneer er dezelfde interesse of studie aan dingen of fasen van mentale en geestelijke verschijnselen is en wordt aan de gematerialiseerd of materiaal verschijnselen, dan zal even praktisch geworden, meetbaar, zoals meter-staat, als elke andere fase van de menselijke ervaring. Cayce had een tijdsbestek niet opgeeft, gespecificeerd hij een voorwaarde, het plaatsen van zoveel onderzoek nadruk op de spirituele / occulte verschijnselen als materiaal causaliteit. Het zou leuk zijn om te denken dat Cayce verwees naar bijna-dood-onderzoek dat zou passen bij de beschrijving van de wetenschap hij verwijst naar. Totdat we in de toekomst meer te weten, zullen we moeten aannemen dat deze voorspelling is nog in behandeling.

(b) Cayce voorziet een nieuwe ontdekking in de astronomie zal optreden

Cayce mits een belangrijke aanwijzing dat de astronomen nog niet opgenomen: de ontdekking van de revolutie van het zonnestelsel rond een ster systeem dat bestaat uit Arcturus en de Pleiaden.
(c) Cayce voorziet in de mogelijkheid van een Derde Wereldoorlog

Cayce voorzag de mogelijkheid van een derde wereldoorlog. Hij sprak van de onlusten die in de buurt van de Davis Straat en in Libië, en in Egypte, in Ankara en in Syrië; door de zeestraten rond deze gebieden boven Australië, in de Indische Oceaan en de Perzische Golf.
Gezien de oorlogen in Afghanistan en Syrië en de spanningen in het Midden-Oosten nu, zou een dergelijke oorlog zeker een mogelijkheid.

(d) Cayce voorziet belangrijke archeologische ontdekkingen met betrekking tot de menselijke oorsprong zal worden gevonden

Cayce voorspelde dat er drie diepgaande archeologische vondsten van een zeer oude en belangrijke natuurgebieden die de manier waarop we begrijpen de menselijke oorsprong, kosmologie en religie zal revolutionalize. Cayce verklaard dat deze zal optreden bij de mens een hoger spiritualiteit bereikt. De drie genoemde repositories zijn in Egypte (in de buurt van de Grote Piramide), de Bimini (waar het mogelijk deel van Atlantis is al ontdekt), en de Yucatan (de locatie waar de asteroïde die de dinosauriërs gedood).

(e) China zal een christelijke natie

Cayce voorzag een toekomst waarin China zou zijn de:
“.. De bakermat van het christendom, zoals toegepast in het leven van de mensen.”

Op het oppervlak ervan, lijkt deze voorspelling volledig onwaarschijnlijk. Deze voorspelling van Cayce heeft een heleboel mensen die niet bekend zijn met de Cayce materiaal stumped. Sommige critici gebruiken deze voorspelling aan te tonen dat Cayce is feilbaar. Het antwoord op deze kritiek is dat allereerst Cayce is reeds aangetoond minder dan 100% van zijn voorspellingen te zijn en er is geen reden om aan te nemen dat een persoon met het vermogen Cayces perfect te zijn in hun voorspellingen. Dit terzijde, degenen die meer geïnformeerd over de Cayce materiaal weet dat het merk van het christendom dat Cayce bevestigd aan de hoogste vorm van het christendom is niet modern of traditioneel Christendom, maar gnostische christendom. Deze sekte van christenen bezaten de geheime leer van Jezus dat hij niet onthullen aan het grote publiek.

Gnostische christendom lijkt het boeddhisme meer dan nu het geval traditionele christendom omdat het gaat om reïncarnatie, het goddelijke licht binnen, en concepten die te vinden in bijna-dood ervaringen.

"A soulmate is an ongoing connection with another individual that the soul picks up again in various times and places over lifetimes. We are attracted to another person at a soul level not because that person is our unique complement, but because by being with that individual, we are somehow provided with an impetus to become whole ourselves." -- Edgar Cayce❤️☀️

Één van de meest gerespecteerde wetenschappers op het onderwerp van het gnosticisme is Elaine Pagels. Ze merkte op dat de overeenkomsten tussen het gnosticisme en het boeddhisme sommige geleerden hebben gevraagd om hun onderlinge afhankelijkheid in twijfel en vragen zich af of “… als de namen werden veranderd, de levende Boeddha adequaat kon zeggen wat het Evangelie van Thomas toeschrijft aan de levende Jezus.” Hoewel intrigerend, ze terecht stelt dat het bewijs is niet overtuigend, omdat parallel tradities kunnen ontstaan ​​in verschillende culturen, zonder directe invloed. Elaine Pagels, De gnostische evangeliën, (New York:. Random House, 1979, repr 1989), xx-xxi

Sinds de Chinese communistische regering is gestopt met zijn culturele oorlog tegen religie en democratie en hief de beperkingen op de praktijk van het boeddhisme, zie ik geen reden om te twijfelen dat de Chinese boeddhisme op een dag uitgegroeid tot de “bakermat van het christendom.”

(f) Cayce voorziet vulkanische activiteit zal grote aardbevingen verlopen
“Als er meer activiteiten in [de vulkanen] Vesuvius of Pelee, dan is de zuidelijke kust van Californië en de gebieden tussen Salt Lake en de zuidelijke delen van Nevada, we mogen verwachten, binnen de drie maanden na dezelfde, overstroming door de aardbevingen. maar deze zijn meer in de zuidelijke dan het noordelijk halfrond. ”
(g) Cayce voorziet Amerika’s westkust wordt vernietigd

De wijdverspreide vernietiging in Los Angeles en San Francisco, evenals in vele delen van de westkust zal optreden. Aarde veranderingen zullen optreden in het centrale gedeelte van de Verenigde staten.

BDE-onderzoeker Dr. Kenneth Ring ontdekte dat veel bijna-dood-accounts zijn studie te voorspellen de toekomst van de Aarde veranderingen zoals aardbevingen, vulkanen, een pool verschuiving, vreemde weerpatronen, droogten, hongersnoden, vloedgolven en een nieuwe sociale orde, gevolgd door een gouden tijdperk. Deze BDE visies op de toekomst het volledig eens met de Cayce voorspellingen hieronder beschreven.
(h) Cayce voorziet in de oceaan niveau aanzienlijk stijgen

ATLANTIS - EDGAR CAYCE PART 1:

Met het verschuiven van de aarde magnetische polen die begon in 1998 zal een geleidelijke smelten van de poolkappen komen en uiteindelijk overstromingen van veel kustgebieden wat resulteert in een daling van de landmassa van ongeveer 30 voet veroorzaken. In 1941, Cayce uitgewerkt dit effect:
“Als de omstandigheden in de geografie van de wereld, van het land – veranderingen hier stilaan over … Voor veel delen van de oostkust zal worden verstoord, evenals vele delen van de westkust, alsook het centrale deel van de VS in de komende jaren het land zal verschijnen in de Atlantische als in de Stille Oceaan. En wat is de kustlijn nu van menig land zal de bodem van de oceaan. Zelfs veel slagvelden van het aanwezig zijn oceaan zal zijn, zal de zeeën, de baaien, de landen waarover de Nieuwe Wereld Orde zal uitvoeren op hun handel als een met een ander. ”

(i) Cayce voorziet dramatische veranderingen in de kusten rond de wereld

Door het verschuiven van de aarde magnetische polen en natuurrampen, zal dramatische veranderingen zoals deze voorkomen:
“De aarde zal worden gebroken in het westelijke deel van Amerika. Moet het grootste deel van Japan te gaan in de zee. Het bovenste gedeelte van Europa zal worden gewijzigd als in het twinkelen van een oog. Land zal voor de oostkust van Amerika verschijnen . Als er de eerste breken van een aantal voorwaarden in de Zuidzee en die zo duidelijk in het dalen of stijgen van dat dat is bijna tegenover dezelfde, of in de Middellandse Zee en de Etna gebied, dan kunnen we veel weten dat het is begonnen. ”
Een interessante opmerking: In 1991, een reeks van natuurlijke verstoringen voorgedaan na de uitbarsting van de Etna op Sicilië. Kort na de uitbarsting van de Etna, vulkaanuitbarstingen plaatsgevonden in de Filippijnen. Deze gebeurtenissen kunnen niet een vervulling van de voorspelling Cayce’s, maar ze kan een voorbode van grotere veranderingen Aarde.

(j) Cayce voorziet grote Aarde veranderingen zullen optreden in Amerika

Top 10 Edgar Cayce Predictions:

Hier is een beschrijving van deze grote veranderingen Aarde in eigen woorden Cayce’s:
. “Delen van de thans oostkust van New York of New York zelf, wordt de belangrijkste verdwijnen Dit andere generatie, hoewel hier,. Terwijl de zuidelijke gedeelten van Carolina, Georgia – zullen deze verdwijnen Dit zal veel eerder. zullen de wateren van de meren te legen in de Golf, in plaats van de waterweg waarover dergelijke discussies zijn onlangs gemaakt. Het zou goed zijn als de vaarweg werden voorbereid, maar niet voor dat doel waarvoor het is op dit moment overwogen . Dan is de ruimte waar de entiteit is nu gevestigd (Virginia Beach) zullen tot de veiligheid van landen, zoals zal worden delen van wat nu Ohio, Indiana en Illinois, en een groot deel van het zuidelijk deel van Canada en het oostelijke deel van Canada; terwijl de westelijke land – veel daarvan is te worden verstoord als natuurlijk veel andere landen “.

(k) Cayce forsees een nieuw tijdperk van vrede en verlichting na de enorme Aarde veranderingen

Tenslotte Cayce voorzag van een nieuw tijdperk van verlichting en vrede voor de mensheid in de toekomst. Cayce staten:
“Een nieuwe orde van de voorwaarden is ontstaan, moet er een zuivering in hoge plaatsen als laag zijn, en dat er de meer aandacht van het individu moet zijn, zodat elke ziel die van zijn broer keeper Dan bepaalde omstandigheden zullen ontstaan ​​in. politiek, de economische en geheel verhoudingen waaraan een nivellering optreedt of een groter begrip van de noodzaak ervan.

“Dit Amerika van ons, nauwelijks een nieuw Atlantis, zal nog eens duizend jaar van vrede, een andere Millennium. Dit alles gebeurt op dezelfde manier dat de gebeden van tien rechtvaardigen eens gered een stad. En dan de daden, de gebeden van de trouw zal de Vader verheerlijken als vrede en liefde zal voor de liefhebbers van de Heer regeren. ”
(l) Cayce voorziet in zijn volgende incarnatie en een blik in de toekomst

Edgar Cayce map of expected changes globally:

Cayce had ooit een profetische droom met een evenement in zijn volgende incarnatie op aarde. Het geeft ons een interessante blik in de toekomst:
“Ik had opnieuw geboren in het jaar 2100 in Nebraska. De zee blijkbaar had betrekking op alle van het westelijke deel van het land, de stad waar ik woonde was aan de kust. De familie naam was een vreemde één. Op jonge leeftijd als een kind verklaarde ik mezelf te zijn Edgar Cayce die 200 jaar eerder had geleefd. Wetenschappers, mannen met lange kralen, weinig haar, en dikke bril, werden opgeroepen om me te observeren. Ze besloten om de plekken waar ik zei dat ik was geboren te bezoeken, woonde en werkte in Kentucky, Alabama, New York, Michigan, en Virginia.

“Gebruik me daarmee de groep wetenschappers bezocht deze plaatsen in een lange, sigaar-vormige metalen die schip dat met hoge snelheid bewogen.

“Water bedekte deel van Alabama. Norfolk, Virginia, een immense zeehaven was geworden. New York was, hetzij door oorlog of een immense aardbeving verwoest en werd herbouwd. Industries werden verspreid over het landschap. Het merendeel van de huizen werden gebouwd van glas. Veel verslagen van mijn werk als Edgar Cayce werden ontdekt en verzameld.

“De groep keerde terug naar Nebraska, het nemen van de records met hen om te studeren … Deze veranderingen in de aarde zal geschieden, voor de tijd en tijden en een halve tijden zijn ten einde, en er begint die perioden voor de aanpassingen .. . ‘
Uit de lijst van de profetieën die Cayce gaf die succesvol is gebleken, moet zijn profetieën van de toekomst serieus worden overwogen. Echter, Cayce zelf verklaard dat de toekomst niet is opgelost en dat de menselijke vrije wil maakt vrijwel alles mogelijk.

“Als elke seconde voorbij was er meer te leren, antwoorden op vragen, betekenissen en definities, filosofieën en redenen, geschiedenissen, mysteries en nog veel meer, allemaal gieten in mijn hoofd. Ik herinner me denken, ‘ik wist dat, ik weet dat ik deed waar is het allemaal geweest ”? – Virginia Rivers beschrijft haar BDE

 

Edgar Cayce "The Father of Wholistic Medicine" and American psychic.:

https://www.near-death.com/paranormal/edgar-cayce/future.html


Uit 2011

Nutrients in Almonds - Almonds are a superb source of polyunsaturated and monounsaturated oils:

Deel & let's open the minds!

Shares

Gerelateerde berichten


Aydın escort muğla escort tekirdağ escort manisa escort balıkesir escort konyaaltı escort alanya escort manavgat escort didim escort kemer escort aksaray escort burdur escort kırklareli escort kastamonu escort adıyaman escort belek escort trabzon escort elazığ escort ordu escort kütahya escort ısparta escort rize escort maraş escort yalova escort giresun escort yozgat escort tokat escort şanlıurfa escort sivas escort batman escort erzurum escort sinop escort kırşehir escort karaman escort kırıkkale escort bolu escort amasya escort niğde escort uşak escort edirne escort çorum escort osmaniye escort zonguldak escort van escort erzincan escort söke escort nazilli escort kuşadası escort efeler escort didim escort çine escort bodrum escort fethiye escort marmaris escort dalaman escort menteşe escort milas escort ortaca escort seydikemer escort çerkezköy escort çorlu escort ergene escort kapaklı escort malkara escort süleymanpaşa escort akhisar escort alaşehir escort salihli escort şehzadeler escort soma escort turgutlu escort yunusemre escort bandırma escort altıeylül escort ayvalık escort bigadiç escort burhaniye escort gönen escort karesi escort susurluk escort ayvacık escort biga escort çan escort gelibolu escort yenice escort akçaabat escort araklı escort of escort ortahisar escort yomra escort karakoçan escort kovancılar escort altınordu escort fatsa escort perşembe escort ünye escort tavşanlı escort simav escort domaniç escort eğirdir escort yalvaç escort ardeşen escort cayeli escort fındıklı escort pazar escort afşin escort dulkadiroğlu escort Elbistan escort onikişubat escort pazarcık escort türkoğlu escort altınova escort çiftlikköy escort çınarcık escort bulancak escort espiye escort eynesil escort görele escort piraziz escort tirebolu escort yağlıdere escort sorgun escort sarıkaya escort çayıralan escort boğazlıyan escort akdağmadeni escort erbaa escort niksar escort turhal escort zile escort viranşehir escort suruç escort siverek escort karaköprü escort haliliye escort eyyübiye escort akçakale escort zara escort Yıldızeli escort suşehri escort şarkışla escort gemerek escort kozluk escort sason escort aziziye escort horasan escort oltu escort palandöken escort yakutiye escort ayancık escort boyabat escort gerze escort kaman escort mucur escort ermenek escort sarıveliler escort keskin escort yahşihan escort gerede escort göynük escort mengen escort mudurnu escort göynücek escort gümüşhacıköy escort merzifon escort suluova escort taşova escort bor escort çamardı escort ulukışla escort banaz escort eşme escort sivaslı escort havsa escort ipsala escort keşan escort osmancık escort sungurlu escort bahçe escort hasanbeyli escort kadirli escort toprakkale escort alaplı escort çaycuma escort ereğli escort kilimli escort başkale escort ipekyolu escort özalp escort tuşba escort kemah escort refahiye escort tercan escort üzümlü escort http://www.ddtshanghaiescort.com Antalya escort Bursa escort Mersin escort Aydın escort Balıkesir escort Çanakkale escort Kıbrıs escort Kütahya escort Manisa escort Muğla escort Tekirdağ escort Trabzon escort Yalova escort Isparta escort Maraş escort Ordu escort Rize escort Sivas escort Afyon escort Aksaray escort Giresun escort Şanlıurfa escort Yozgat escort Erzurum escort Amasya escort Çorum escort Tokat escort Uşak escort Van escort Bolu escort Burdur escort Kırşehir escort Niğde escort Osmaniye escort Zonguldak escort Düzce escort Edirne escort Erzincan escort Karabük escort Karaman escort Kastamonu escort Kırıkkale escort Kırklareli escort manavgat escort alanya escort belek escort aksu escort finike escort gazipaşa escort güllük escort kaş escort kemer escort kepez escort konyaaltı escort korkuteli escort kumluca escort lara escort muratpaşa escort serik escort gemlik escort gürsu escort inegöl escort iznik escort mudanya escort nilüfer escort orhangazi escort osmangazi escort yıldırım escort kuşadası escort didim escort nazilli escort söke escort efeler escort bandırma escort altıeylül escort edremit escort karesi escort susurluk escort bodrum escort gümbet escort turgutreis escort dalaman escort fethiye escort köyceğiz escort marmaris escort çerkezköy escort çorlu escort kapaklı escort süleymanpaşa escort meram escort anamur escort erdemli escort mezitli escort silifke escort tarsus escort akhisar escort salihli escort soma escort turgutlu escort girne escort lefkoşa escort biga escort çan escort gelibolu escort dinar escort emirdağ escort sandıklı escort merzifon escort suluova escort taşova escort yeşilyurt escort gerede escort mengen escort bucak escort kadirli escort osmancık escort sungurlu escort akçakoca escort ipsala escort keşan escort kilimli escort üzümlü escort aziziye escort palandöken escort yakutiye escort bulancak escort espiye escort tirebolu escort safranbolu escort lüleburgaz escort gediz escort simav escort tavşanlı escort elbistan escort fatsa escort ünye escort ardeşen escort çayeli escort birecik escort eyyübiye escort kırıkkale escort siverek escort suruç escort viranşehir escort kangal escort şarkışla escort suşehri escort yıldızeli escort erbaa escort niksar escort turhal escort akçaabat escort araklı escort of escort ortahisar escort sorgun escort istanbul masaj salonu ankara masaj salonu izmir masaj salonu bursa masaj salonu antalya masaj salonu adana masaj salonu konya masaj salonu şanlıurfa masaj salonu gaziantep masaj salonu kocaeli masaj salonu mersin masaj salonu diyarbakır masaj salonu hatay masaj salonu manisa masaj salonu kayseri masaj salonu samsun masaj salonu balıkesir masaj salonu maraş masaj salonu van masaj salonu aydın masaj salonu tekirdağ masaj salonu sakarya masaj salonu denizli masaj salonu muğla masaj salonu bağcılar masaj salonu bahçelievler masaj salonu esenler masaj salonu esenyurt masaj salonu kadıköy masaj salonu kağıthane masaj salonu kartal masaj salonu küçükçekmece masaj salonu maltepe masaj salonu pendik masaj salonu sultangazi masaj salonu ümraniye masaj salonu üsküdar masaj salonu aliağa masaj salonu alsancak masaj salonu bayraklı masaj salonu bornova masaj salonu buca masaj salonu çeşme masaj salonu çiğli masaj salonu gaziemir masaj salonu karşıyaka masaj salonu konak masaj salonu menemen masaj salonu ödemiş masaj salonu torbalı masaj salonu çankaya masaj salonu keçiören masaj salonu mamak masaj salonu polatlı masaj salonu sincan masaj salonu alanya masaj salonu belek masaj salonu kaş masaj salonu kemer masaj salonu korkuteli masaj salonu lara masaj salonu manavgat masaj salonu serik masaj salonu side masaj salonu didim masaj salonu efeler masaj salonu kuşadası masaj salonu nazilli masaj salonu altıeylül masaj salonu bandırma masaj salonu edremit masaj salonu karesi masaj salonu susurluk masaj salonu gemlik masaj salonu gürsu masaj salonu inegöl masaj salonu mudanya masaj salonu nilüfer masaj salonu osmangazi masaj salonu yıldırım masaj salonu biga masaj salonu çan masaj salonu gelibolu masaj salonu adıyaman masaj salonu afyon masaj salonu ağrı masaj salonu aksaray masaj salonu amasya masaj salonu ardahan masaj salonu artvin masaj salonu bartın masaj salonu batman masaj salonu bayburt masaj salonu bilecik masaj salonu bingöl masaj salonu bitlis masaj salonu bolu masaj salonu burdur masaj salonu çanakkale masaj salonu çankırı masaj salonu çorum masaj salonu düzce masaj salonu edirne masaj salonu elazığ masaj salonu erzincan masaj salonu erzurum masaj salonu eskişehir masaj salonu giresun masaj salonu gümüşhane masaj salonu ığdır masaj salonu ısparta masaj salonu karabük masaj salonu karaman masaj salonu kastamonu masaj salonu kilis masaj salonu kırıkkale masaj salonu kırklareli masaj salonu kırşehir masaj salonu uşak masaj salonu kütahya masaj salonu malatya masaj salonu mardin masaj salonu nevşehir masaj salonu niğde masaj salonu ordu masaj salonu trabzon masaj salonu osmaniye masaj salonu rize masaj salonu siirt masaj salonu sinop masaj salonu sivas masaj salonu tokat masaj salonu karahayıt masaj salonu pamukkale masaj salonu nizip masaj salonu şahinbey masaj salonu şehitkamil masaj salonu antakya masaj salonu defne masaj salonu iskenderun masaj salonu darıca masaj salonu gebze masaj salonu gölcük masaj salonu izmit masaj salonu körfez masaj salonu akşehir masaj salonu beyşehir masaj salonu ereğli masaj salonu karatay masaj salonu meram masaj salonu selçuklu masaj salonu akhisar masaj salonu alaşehir masaj salonu soma masaj salonu turgutlu masaj salonu akdeniz masaj salonu anamur masaj salonu erdemli masaj salonu mezitli masaj salonu silifke masaj salonu tarsus masaj salonu toroslar masaj salonu yenişehir masaj salonu bodrum masaj salonu dalaman masaj salonu fethiye masaj salonu köyceğiz masaj salonu marmaris masaj salonu menteşe masaj salonu milas masaj salonu adapazarı masaj salonu serdivan masaj salonu atakum masaj salonu çarşamba masaj salonu ilkadım masaj salonu eyyübiye masaj salonu siverek masaj salonu viranşehir masaj salonu çerkezköy masaj salonu çorlu masaj salonu erbaa masaj salonu adana escort adapazarı escort adıyaman escort afşin escort afyon escort ağrı escort ahlat escort akçaabat escort akçakale escort akçakoca escort akdeniz escort akhisar escort aksaray escort akşehir escort aksu escort akyazı escort alanya escort alaşehir escort aliağa escort altıeylül escort altınordu escort amasya escort anamur escort ankara escort antakya escort antalya escort araklı escort ardahan escort ardeşen escort arnavutköy escort atakum escort avanos escort avcılar escort aydın escort ayvacık escort ayvalık escort aziziye escort babaeski escort bafra escort bağcılar escort bağlar escort balıkesir escort bandırma escort bartın escort batıkent escort batman escort battalgazi escort bayburt escort belek escort besni escort beylikdüzü escort beyşehir escort biga escort bilecik escort bingöl escort birecik escort bismil escort bitlis escort bodrum escort bolu escort bor escort bornova escort boyabat escort bozüyük escort buca escort bucak escort bulancak escort bulanık escort bünyan escort burdur escort bursa escort çan escort çanakkale escort canik escort çankaya escort çankırı escort çarşamba escort çayeli escort çekmeköy escort çerkeş escort çerkezköy escort çeşme escort ceyhan escort çivril escort çorlu escort çorum escort çubuk escort çukurova escort çumra escort dalaman escort darıca escort datça escort davutlar escort defne escort denizli escort derince escort develi escort didim escort digor escort dinar escort diyadin escort diyarbakır escort doğanşehir escort doğubayazıt escort dörtyol escort dulkadiroğlu escort düzce escort edirne escort edremit escort efeler escort elazığ escort elbistan escort emirdağ escort erbaa escort erdemli escort ereğli escort erenler escort ergani escort ergene escort erzincan escort erzurum escort escort esenler escort eskil escort eskişehir escort espiye escort eyyübiye escort fatih escort fatsa escort fethiye escort finike escort fındıklı escort gaziantep escort gaziemir escort gebze escort gediz escort gelibolu escort gemerek escort gemlik escort gerede escort giresun escort gölbaşı escort gölcük escort görele escort görükle escort göynük escort gümbet escort gümüşhane escort güngören escort güroymak escort gürsu escort hakkari escort haliliye escort hatay escort haymana escort horasan escort iğdır escort ilgaz escort i̇lkadım escort i̇negöl escort i̇skenderun escort isparta escort i̇stanbul escort i̇zmir escort i̇zmit escort i̇znik escort kadirli escort kadıköy escort kağıthane escort kağızman escort kahta escort kaman escort kangal escort kapaklı escort karabük escort karacabey escort karahayıt escort karaköprü escort karaman escort karatay escort karesi escort kars escort karşıyaka escort kartal escort kaş escort kastamonu escort kaynaşlı escort kayseri escort keçiören escort kemer escort kepez escort keşan escort keskin escort kestel escort kilis escort kırıkhan escort kırıkkale escort kırkağaç escort kırklareli escort kırşehir escort kızıltepe escort kocaeli escort kocasinan escort konak escort konya escort konyaaltı escort körfez escort korkuteli escort köyceğiz escort kozan escort kumluca escort kumru escort kuşadası escort kütahya escort lara escort lüleburgaz escort malatya escort malazgirt escort malkara escort maltepe escort mamak escort manavgat escort manisa escort maraş escort mardin escort marmaris escort melikgazi escort menemen escort menteşe escort meram escort mersin escort merzifon escort mezitli escort milas escort mucur escort mudanya escort mudurnu escort muğla escort muratpaşa escort muş escort mut escort nazilli escort nevşehir escort niğde escort niksar escort nilüfer escort nizip escort nurdağı escort ödemiş escort of escort oltu escort onikişubat escort ordu escort orhangazi escort ortahisar escort ortaköy escort osmancık escort osmangazi escort osmaniye escort palandöken escort pamukkale escort pamukova escort patnos escort payas escort pazar escort pazarcık escort pendik escort polatlı escort rize escort safranbolu escort şahinbey escort sakarya escort salihli escort samandağ escort samsun escort sandıklı escort şanlıurfa escort sapanca escort sarıçam escort sarıkamış escort sarıyer escort şarkışla escort şehitkamil escort selçuklu escort selim escort serdivan escort serik escort seyhan escort siirt escort silifke escort simav escort sincan escort sinop escort şişli escort sivas escort siverek escort şırnak escort söğüt escort söke escort soma escort sultangazi escort suluova escort sungurlu escort sur escort suruç escort suşehri escort susurluk escort talas escort tarsus escort taşova escort tavşanlı escort tekirdağ escort terme escort tire escort tirebolu escort tokat escort torbalı escort toroslar escort trabzon escort turgutlu escort turhal escort türkoğlu escort tuzla escort ulus escort ümraniye escort ünye escort ürgüp escort urla escort uşak escort üsküdar escort üzümlü escort van escort varto escort viranşehir escort yahşihan escort yahyalı escort yakutiye escort yalova escort yatağan escort yenişehir escort yeşilyurt escort yıldırım escort yıldızeli escort yomra escort yozgat escort yunusemre escort yüreğir escort zara escort zeytinburnu escort zile escort zonguldak escort mersin escort fethiye escort

adana escort adana escort bayan adiyaman escort adiyaman escort bayan afyon escort afyon escort bayan ağrı escort ağrı escort bayan aksaray escort aksaray escort bayan amasya escort amasya escort bayan ankara escort ankara escort bayan antalya escort antalya escort bayan ardahan escort ardahan escort bayan bartın escort bartın escort bayan batman escort batman escort bayan bayburt escort bayburt escort bayan bilecik escort bilecik escort bayan bingöl escort bingöl escort bayan bitlis escort bitlis escort bayan burdur escort burdur escort bayan bursa escort bursa escort bayan çanakkale escort çanakkale escort bayan çankırı escort çankırı escort bayan çorum escort çorum escort bayan www.dalilaescort.com