web analytics

Mensen met Rhesus negatief bloed behoren waarschijnlijk bij het Nephilim Ras

Mensen met Rhesus negatief bloed behoren waarschijnlijk bij het Nephilim Ras

people with rhesus negative blood may belong to the nephilim race 310949 1 via Angel-Wings

Heeft u rhesus (RH) negatief bloed?

Zo ja, dan kan u afstammen van de Nephilim-groep. Nephilim is een gelijkelijk ras, met ons mensen.

Met behulp van de voortdurend evoluerende technologie hebben nieuwe onderzoeken aangetoond dat deze zeldzame bloedgroep een indicator kan zijn van niet-menselijke eigenschappen in uw genetische samenstelling. Met andere woorden, uw RH-negatieve bloed onderscheidt u van het conventionele DNA van homo sapiens.

Wat de oorsprong is van het woord  Nephilim. In het Hebreeuws betekent het letterlijk ”vallen”, als een ”gevallen engel”. Als je de Bijbel, de Talmud en de Koran controleert, spreekt men over de Nephilim allemaal als “de gevallen engelen”. In het boek Genesis uit de Bijbel, vertellen zij dat de  Nephilim kinderen met mensen produceerden. Eén Nephilim-Menselijk wezen werd zelfs afgebeeld als degene die Jafeth, de zoon van Noach, heeft gedood. Hij nam zijn plaats in waar hij veel kinderen heeft verwekt met Jafeths nietsvermoedende vrouw, die uiteindelijk de rest van Noord-Europa bevolkte. Genetische experts kunnen niet volledig verklaren waar de oorsprong van deze kant vandaan kan zijn gekomen. Ze noemden gevallen engelen of aliens als de meest waarschijnlijke mogelijke bronnen.

De genetische experts zijn van mening dat het ras van Nephilim hoger dan gemiddeld IQ hadden, gevoeliger zicht en andere zintuigen bezaten, lagere lichaamstemperatuur hadden, het voorkomen van psychische / intuïtieve vermogens, overwegend blauwe, groene of hazelnoot kleurige ogen en  rood of roodachtig haar hadden, en kan niet worden gekloond en heeft soms een extra wervel.

De populatie voor het Rhesus Negatief is al heel bijzonder, aangezien maar heel weinig (15%) mensen binnen die interessante categorie vallen. Maar wat betekent Rhesus negatief eigenlijk? Van alle menselijke bloedgroepen is O de meest voorkomende. Het is een universeel bloedtype. Bloedgroepen worden verder opgesplitst in twee groepen, negatief en positief. De RH-factor is de bloedfactor Rhesus (resus als bij apen). Als je bloed hier positief op test, heb je de factor in je bloed. Als u negatief test, heeft u niet deze factor in uw bloed.

De oorsprong van de RH – bloedgroep heeft wetenschappers door de jaren heen in verwarring gebracht. Kon de bron voor de RH – bloed echt voortkomen uit mensachtige wezens van een andere planeet?

Lees ook:   Ancient Airships of Atlantis - Ancient Veda Indian Texts - The Vimanas

Gerelateerde artikelen

Back to top button