web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & Humor

Katrien Duck

Model verandert dankzij chirurgie in opblaaspop

16-9-14 – 22:16
Het Franse model Victoria Wild wil niets liever dan eruitzien als een opblaaspop. Haar droom kwam dankzij plastische chirurgie uit. De Française heeft een overdreven pruillip, gigantische borsten en extreem grote wimpers, net als de seksspeeltjes.

Victoria gaf het meeste geld uit aan een neuscorrectie, maar ook de permanente fillers voor haar lippen, de botox en drie borstvergrotingen kostten haar een flinke duit. In totaal spendeerde ze ruim 35.000 euro aan de operaties.

De 30-jarige blondine is echter nog niet tevreden: bil-implantaten en nog meer borstvergrotingen staan nog op haar wensenlijst.

Waarom deze vrouw uit Cannes al haar geld dat ze verdient met haar modellenwerk uitgeeft aan chirurgie? ‘Welke vrouw wil nou niet behandeld worden als een opblaaspop? Het is zo’n sexy look,’ aldus Wild. ‘Mensen kijken me op straat na en ik krijg graag aandacht.’

https://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3749159/2014/09/16/Model-verandert-dankzij-chirurgie-in-opblaaspop.dhtml

 

En dan?
Dus…? Kwenie hoor…tis zo eh ja wat is het?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥