web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rioolratten in de journalistiek

Het vertrouwen in de mainstream media heeft een historisch dieptepunt bereikt. Steeds meer Nederlanders doorzien de opzichtige propagandatechnieken van de activisten die zichzelf “journalisten” noemen. Helaas beperken ze zich niet tot eenzijdige berichtgeving en schadelijke framing. Ook regelrechte leugens en desinformatie behoren tot het instrumentarium van de verslaggevers van tegenwoordig.

FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren laat de media daar niet zomaar mee wegkomen. In de nieuwe reportagereeks Rioolratten Ontmaskerd gaat hij verhaal halen bij mensen die de bevolking met valse berichtgeving misleiden.

In de eerste aflevering confronteert Van Meijeren Hart van Nederland-“journalist” Merel Ek met haar veel gedeelde video over de betekenis van het woord “liquideren”, waarmee zij de geweldsoproep van Johan Derksen probeerde goed te praten.

https://fvd.nl/nieuws/van-meijeren-confronteert-journalist-merel-ek-voor-de-camera-met-haar-leugens

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥